Nákupy a novinky za január


Prvý mesiac roku 2018 je za nami. No mne to skôr príde akoby bol december a opäť Vianoce, pretože sa mi doma nahromadilo toľko kozmetiky, že sa mi tomu ani nechce veriť. 

Veľmi ma potešil balíček od Dermacol, kde som si našla ich najnovšie rúže Matte Mania v troch nádherných odtieňoch. Sú veľmi dobre pigmentované a dlho vydržia. Ani sa nečudujem, že sú z nich všetci nadšení. Okrem toho tri voňavé telové peelingy, masky na tvár, riasenky a ceruzku na obočie.


O produktoch značky Soaphoria ste si mohli prečítať minulý mesiac. Vychválila som ich do nebies, pretože sú proste neskutočne kvalitné a k tomu všetkému aj voňavé. Značku a jej produkty som si veľmi rýchlo obľúbila a teším sa až si zaobstarám ďalšie produkty. Pokiaľ ste recenziu premeškali, tak ju nájdete TU.


Pokiaľ ma sledujete na Instagrame (@anbeautysk), tak ste určite videli rozbaľovanie balíčka GOSH COPENHAGEN. Obsahoval veľké množstvo produktov od paletiek a ceruziek na oči, cez rúže až po produkty na obočie. Rúže a olejček som už stihla vychváliť v recenzii (prečítajte si ju TU) a na Youtube som včera zverejnila aj nové líčenie s ich paletkami (KLIK). Máte túto značku odskúšanú?


MISSHA je proste moja naj naj naj značka v starostlivosti o pleť. Stále viem, že sa na ich produkty môžem spoľahnúť. Tento nový krém Oil Clear Gel Cream je neskutočne dobrý ak máte mastiacu sa pokožku. Nájdete ho na oficiálnom e-shope missha.sk.


Robila som aj menšie nákupy zo zahraničných stránok, kde som si objednala novinku od značky Kailijumei. Je to rúž so skutočným kvetom, ktorý letel pred pár rokmi internetom. Minulého roku však prišli s novou kolekciou tekutých rúžov a leskov a tak som neodolala. Objednávala som to z aliexpressu za nejakých 5 Eur. Zo Zafulu som si kúpila blbosti o ktorých som písala pred pár týždňami. A už sú doma :D. Stojančeky na hubky. Sú dokonalé. 

A Klaudy mi zohnala Soft Matte Lip Creamy keď bola v Bratislave, pretože u nás v Košiciach NYX nemáme. (a asi ani nikdy mať nebudeme) Ďakujem :D


Na instagramovom účte bb-cream.cz som videla, že majú nové plátené masky s názvom Soul Girl´s Beauty Secret s krásnymi ilustráciami. Musela som ich mať, tak isto ako aj všetky ostatné, ktoré som ešte neskúšala. :)


Kto by nepoznal Yves Rocher a ich voňavé telové produkty na telo. Ich produkty proste zbožňujem. No ich dekoratívku nepoznám skoro vôbec. Preto som hrozne rada, že tento rok to môžem napraviť. Zatiaľ som nestihla všetko vyskúšať, ale púder mi učaroval ihneď.


Keď sa na Slovenský a Český trh dostala značka A´PIEU bola som nadšená. Dlho som uvažovala, že si kúpim ich cushion makeup zo zahraničných stránok no a konečne ho mám. A keďže som nechcela aby mu bolo smutno tak som mu kúpila aj pár kamarátov. Značku nájdete na missha.cz a missha.sk.


Nakoniec tu mám balíček z elnino.sk s ktorým sme si pre Vás pripravili Valentínske líčenie s použitím všetkých produktov. Samotné produkty ma tiež prekvapili kvalitou, ale o tom si prečítajte už v samotnom článku (TU)


Ako ste prežili prvý mesiac v roku 2018 ?

20 comments

  1. Fantastic products, so lovely and interesting! Great and so nice pictures!
    Enjoy in a day, darling!♥

    Visit my blog

    ReplyDelete
  2. Moc hezké a zajímavé novinky :) nejvíce mě zaujaly ty různé masky.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na ich skúšanie sa veľmi teší a určite dám na blogu vedieť ako dopadli .)

      Delete
  3. Hodně mě zaujaly novinky Dermacol a taky peeling Soaphoria! Teď mám od nich Mléčné potěšení peeling, tak už se moc těším až ho vyzkouším :).
    Beauty by K.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soaphoria má ozaj veľmi dobré veci. Teším sa až si zaobstarám ďalšie.:)

      Delete
  4. Vážne druhé Vianoce!! Zaujala ma ceruzka pod obočie od Dermacolu. A musím vyskúšať kozmetiku Missha. Mam mastnú pleť a potrebujem niečo na hydratáciu
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tento krémik je dobrý a vraj aj ostatné z radu Oil Clear su všetky vhodné na mastnú pleť .)

      Delete
  5. wow, ten balíček od gosh vyzerá super, niektoré produkty mám aj doma a musím povedať, že mi táto značka veľmi vyhovuje ;) inak nádherné fotky <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem, aj sa som bola milo prekvapená ich kvalitou

      Delete
  6. Super nákupy! :)
    Tú riasenku od Loreal som mala a musím povedať, že bola super. A masky vyzerajú fakt krásne. Mne sa ich doma teraz tiež nakopilo, tak sa už teším, ako ich vyskúšam :)
    World of Nicol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loreal asi ani nevie vyrobiť zlu mascaru, teda aspoň pre mňa

      Delete
  7. Některé věci vypadají krásně, až jsem se v tom ztratila a nevím, co dodat.
    Jediný, co já osobně nemusím jsou produkty od Essence, které mi přijdou hodně nekvalitní. Navíc z vlastní zkušenosti - víc člověka vynervujou, než aby přinesly užitek. Třeba je to teď už jinak, ale já jsem jednou na tuhle značku zanevřela a už bych znovu nezkoušela. :)
    Jinak ale krásný článek!
    jsem Katrin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiež som na tom bola takto s Essence. Ale tohto roku som si povedal, že pôjdem opäť do vecí na ktoré som zanevrela a buď sa v tom utvrdím že sú o ničom, alebo budem milo prekvapená. A musím povedať že ma tá paletka prekvapila. Samozrejme, že sa nedá porovnávať s drahými značkami ako Urban decay a spol. Ale ich kvalita sa zlepšila a zodpovedá svojej cenovej kategórii.

      Delete
  8. Toľko krásnych vecí! Tie pleťové masky vyzerajú naozaj lákavo ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oplatí sa do nich ísť. Korejci vyrábajú najlepšie plátené masky.

      Delete
  9. Rtěnky Dermacol i Gosh vypadají nádherně, rozhodně bych nějakou du Dermacol chtěla vyzkoušet :)

    Praguetales

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tieto ich nové Matte Mania ma veľmi prekvapili svojou výdržou, takže stojí za to si aspoň jednu zaobstarať. :)

      Delete
  10. Hrozne ma zaujal ten náhrdelník a tie paletky od Gosh. Veľmi pekné obrázky aj celý článok :) !
    https://tmatejcikova.blogspot.sk/?m=1

    ReplyDelete
  11. Very interesesting new in post. I like them.
    I followed you. Follow me back? Let's be friends! :D
    Magicni svet lepote

    ReplyDelete