Kozmetický wishlist na rok 2018


Každá kozmetická milovníčka a maniačka má určite svoj kozmetický wishlist na ktorý každoročne pridá a zároveň aj vyškrtne nejaké produkty. Neviem či je to aj u Vás také ale mne tam stále viac vecí pribudne ako ubudne.

Tak isto ako minulého roku, tak aj tohto si plánujem splniť pár želaní a hádam sa mi z môjho wishlistu podarí vyškrtnúť čo najviac vecí. Zamerala som sa skôr na konkrétne značky ako na produkty. Sú to značky, ktoré som ešte nikdy neskúšal, alebo som ich spoznala cez vzorky a oslovili ma.

Samozrejme, že môj wishlist je oveľa dlhší ako to čo Vám tu ukážem, ale som realista a viem, čo si reálne viem zaobstarať a aj to všetko otestovať a spotrebovať. A samozrejem si ešte v tomto roku nechávam aj priestor na nejaké kozmetické novinky, ktoré ešte neuzreli svetlo sveta. A keďže Notino má najväčší výber kozmetiky, som rada že som tam aj našla všetky svoje budúce ´´zlatíčka´´.

Natura Siberica je Ruská prírodná kozmetika, ktorej produkty obsahujú sibírske bylinky a rastliny. Keďže Sibír je neúprosný nielen k živočíchom, ale aj rastlinám, tie musia neustále bojovať s drsnými klimatickými podmienkami. Práve vďaka tomu sú také unikátne. V produktoch nepoužívajú žiadne syntetické farbivá a samozrejme netestujú na zvieratách. 

Práve vďaka svojej unikátnosti ma táto značka veľmi zaujala a veľmi sa teším, až od nich vyskúšam ich prvý produkt, ktorým bude určite toto hĺbkovo čistiace mydlo.

Shiseido
Značku SHISEIDO pozná hádam každý. Pokiaľ nie, tak by ste mali. Je to jedna z najstarších kozmetických spoločností, ktoré fungujú do dnešného dňa. Bola založená v Japonsku v roku 1872 a minulého roku oslávila svoje 145-te narodeniny. Nepredávajú práve najlacnejšiu kozmetiku, ale ako kozmetická maniačka ju už tohto roku musím vyskúšať.



Nikdy som sa netajila tým, že som maniak do Kórejskej kozmetiky. Preto keď objavím novú značku, tak to by som nebola ja keby som ju nechcela mať doma. Značku som objavila keď som listovala stránkami Notina. Ako je možné že som doteraz o nej nepočula? Ich produkty ma zaujali na prvý pohľad a určite musím mať doma ženšenový krém a bambusové sérum.

Francúzska značka Biotherm je u nás určite známa. O jej existencii som vedela, ale nikdy som po nej nesiahla. Až minulého roku sa ku mne dostalo pár vzoriek, ktoré som vyskúšala a veľmi sa mi zapáčila. Preto si tohto roku musím zaobstarať pár plných produktov a jedným z nich bude určite ich odličovací olej Total Renew Oil.

Asi budem posledný človek, ktorý ešte nemá doma nič od značky MAC. Teda ak nepočítam ich pumpičku, ktorú som si kúpila na EL DW makeup :D. Musím sa však priznať, že aj keď je značka tak známa, stále som ju mala na svojom wishliste niekde naspodku. A stále som uprednostnila niečo iné. Tento rok však bude iný a už konečne od MACu niečo obstarám, pretože by sa to už aj patrilo :D

Ako vyzerá Váš kozmetický wishlist? Nachádza sa na ňom aj niektorá z týchto značiek?


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

14 comments

  1. Nejsi poslední, já od značky MAC taky doma nic nemám:D. Už docela dlouho si chci koupit nějakou tu jejich rtěnku, ale ta cena je někdy teda mazec:D.
    Windy pink style

    ReplyDelete
  2. Nice products, love this selection. Great post darling! Awesome! Have a nice weekend!♥

    New post is here: Visit my blog, Malefica

    ReplyDelete
  3. Mac je super, moc věcí od nich nemám, ale teď ho otevřeli v Brně, takže se to asi rychle změní :D

    www.terripeterk.com

    ReplyDelete
  4. Mac rtěnku a celkově jejich produkty také nemám, ale láká mě rtěnka. :)

    ReplyDelete
  5. Hello, your Blog is very nice and now I've become your followers! Do you want to reciprocate? The gfc bar is on the right side of the page and the blog page is very popular! I'm waiting for you http://casaninnamamma.blogspot.it

    ReplyDelete
  6. Značku Natura Siberica mám na svém wishlistu už dlouho, hodně mě láká jak svými produkty tak i obaly, které jsou podle mě hodně nápadité :) A taky, bohužel, nemám nic od Macu a moc toužím po nějaké jejich rtěnce!

    Praguetales

    ReplyDelete
  7. Jéé MAC kosmetika to je moje <3 :) rtěnek mám několik a investice do nich rozhodně nelituji. Ještě bych chtěla nějakou tvářenku od MAC.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  8. Můžu tě uklidnit, ale kolem MAC kosmetiky taky pořád jenom chodíme! Asi už je taky na čase.. ♥️

    B&M&P

    ReplyDelete
  9. Veľmi zaujímavé produkty. Dúfam, že sa ti podarí si ich zaobstarať čo najviac, pretože by ma veľmi zaujímali recenzie :)
    Inak od MACu nemám nič ani ja a tak ako ty mám túto značku zaradenú v mojom wishliste niekde dole :D I tak by som ale od nich už chcela ničo skúsiť... paradox :D

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  10. Your wishlist is really interesting :) I want to try a few products.
    Have a nice day
    My blog

    ReplyDelete
  11. Ďakujem krásne za všetky komentáre :) som rada že nie som posledný človek na planéte ktorý ešte neskúsil MAC :D

    ReplyDelete
  12. MAC sortiment chcem i ja lepšie preskúmať. Zatiaľ mám od MACu len píling na pery a fixačný sprej. Najviac ma lákajú ich make-upy a korektory a tiež majú úžasné odtiene líceniek :)

    ReplyDelete