Drobnosti, ktoré potešia naše srdcia

Keďže Valentín sa objavuje na každom rohu nedalo mi pre Vás nepripraviť pár tipov na darčeky, ktoré potešia Vaše ale i jeho srdce. 


Viem, že Valentín je dňom zaľúbencov a nemalo by to byť o materiálnych veciach. No ako sa už stalo zvykom na Vianoce, tak aj na Valentína si dávame rôzne darčeky. Ja osobne v darčekoch vidím spôsob ako niekomu urobiť radosť a vyčarovať mu úsmev na tvári. Veľmi rada obdarúvam a teším sa keď vidím ako je obdarovaný šťastný.  Ak ste ako ja a chcete urobiť svojej polovičke radosť, urobila som pre Vás malý výber drobností, ktoré nájdete na notino.sk.


Srdce každej ženy potešia kozmetické drobnosti. All You Need Is Owl od PUPA je ako stvorená na Valentína. 2 lesky na pery a  rúže v romantických farbách a k tomu krásna sovička, ktorá sa bude vynímať na Vašom kozmetickom stolíku. Blushing Hearts od značky Revolution je srdiečko samo o sebe. Jedno už sama vo svojej zbierke mám a poviem Vám, že je moje najobľúbenejšie. Pokiaľ si však chcete dať trošku drahší darček, tak nie je nič lepšie ako investovať do parfému. DKNY Nectar Love hovorí sám za seba.



Stále sa smejem z toho, že muži sú menej náročnejší na ´´údržbu´´ ako my ženy. Ale bez kozmetiky sa nezaobídu ani oni. Voda po holení David Beckham Instict, sada so šampónom a gélom na vlasy Hawkins & Brimble  či skvelý parfém Hugo Boss Intense. Všetko z toho naši chlapi určite využijú.


Alebo si môžte dopriať spoločné darčeky, ktoré využijete pri spoločne strávených chvíľach. Sviečky Luminum Candle Vám krásne prevoňajú celý byt. Alebo si môžte dopriať spoločný kúpeľ s bombami do kúpeľa od Soaphorie či Greenum. Mňa by potešil aj levanduľový balíček s mydielkom a sušenou levanduľou od La Chatela.

Či už si na Valentína dávate takéto drobnosti alebo nie, nemali by sme zabúdať, že oveľa väčším darčekom je byť na Valentína spolu, zahodiť mobil do kúta a stráviť príjemný a pohodový večer.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

14 comments

  1. So nice and interesting post darling!

    Have a nice weekend!♥
    New post is on my blog, Maleficent

    ReplyDelete
  2. Přesně tak, s poslední větou plně souhlasím. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. Moc hezké tipy a určitě by mě také velmi potěšily :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Great post dear!
    I like your Blog!
    I following you, and i hope you will follow me back :)

    http://pieces-of-fantasy.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Jee tak ty svíčky a bomby do koupele jsou nádherné, přesně něco takového by mi udělalo radost :)

    Praguetales

    ReplyDelete