Značka Trend It Up


Značku Trend It Up netreba nijak zvlášť predstavovať. Nová DM-ková značka sa v drogérii objavila už niekedy v lete a u našich českých susedov o niečo skôr. Pokiaľ chodíte do DM drogérie tak ste si ju už určite všimli a keďže sa ich produkty predávajú za pomerne nízke ceny, tak verím tomu, že ste ju už aj vyskúšali.

Musím sa priznať, že som trošku zaspala a značku som vyskúšala o dosť neskôr. A mám čo ľutovať, pretože aj keď je to jedna z lacnejších značiek, na jej kvalite to neuberá. Preto som si pre Vás pripravila obrovskú recenziu na produkty tejto značky, tak sa pohodlne usaďte a zahĺbte sa do čítania.
-----
The Trend It Up brand doesn´t need to be introducet specialy. The new DM brand has appeared in the drugstores sometime in the summer and with our Czech neighbors a little earlier. As you go to DM drugstore, you've certainly noticed it, and as their products are sold at relatively low prices, I believe you've already tried it.


I have to admit that I´m little late with trying the brand. And I'm sorry, because even though it's one of the cheaper brands, it isn´t bad quality. That's why I've prepared a great review for you for the products of this brand so you can sit back and rejoin.



Najviac ma prekvapil Trend It Up Matte Beauty Perfection Make-Up. Je to zmatňujúci makeup, ktorý perfektne sadne zmiešanej a mastnej pleti. Má nízku až strednú kryciu schopnosť, dobre sa nanáša na pleť, nevytvára masku a na pleti vyzerá veľmi pekne. Pleť pekne zmatní a vydrží na nej pekne celý deň. Pritom nezalieza do vrások. A čo je ešte viac neuveriteľné je to že stojí len niečo vyše 5 Eur. Pokiaľ sa nemýlim tak v DM nájdete 4 odtiene čo nie je veľa, ale na to sme v drogérii už asi zvyknuté. Jednoznačne odporúčam pokiaľ máte mastnú pleť a hľadáte dobrý a nie veľmi drahý makeup. Druhým makeupom, ktorý som skúšala je Trend It Up Sheer Nude Make-Up, ktorý má nižšiu kyticu schopnosť a na pleti vytvára veľmi pekný prirodzený efekt. Schne do saténova, ale je skôr určený na suchú a normálnu pleť. Na mojej mastnej pleti nesedí a lesknem sa už po dvoch hodinách a preto by som sa radšej zdržala hodnotenia.
-----
I was most surprised by Trend It Up Matte Beauty Perfection Make-Up. It is a soothing makeup that perfectly blends the mixed and greasy skin. It has low to medium coverage, is well applied to the skin, doesn´t create a mask and looks very nice on the skin. The skin is matte and keeps it nice all day. It doesn´t crease. And what's even more incredible is that it costs just over EUR 5. You can find 4 shades, which is not much, but we are used to it in the drugstores. I definitely recommend it if you have oily skin and you are looking for a good and not very expensive makeup. The second makeup I've tried is Trend It Up Sheer Nude Make-Up, which has a lower coverage and a very nice natural effect on the skin. It has satin finish, but it is suetable more for dry and normal skin. My oily skin shines after two hours, so I'd rather stay away from the ratings.



V adventnom kalendári značky som si našla takúto malú vzorku Trend It Up Expert Make-Up Perfection Base. Báza je určená pre všetky typy pleti, má ju vyhladiť a zmatniť. Je krémovej konzistencie a telovej farby. Báza je celkom slušná. Urobí čo má, ale aj tak ma nijak zvlášť neohúrila a asi aj naďalej budem siahať po svojich favoritoch. Keď sa ju však rozhodnete vyskúšať určite chodte do toho pretože stojí ccca 4 Eurá.
-----
In the advent calendar, I found such a small sample of Trend It Up Expert Make-Up Perfection Base. The base is designed for all skin types, it smooths and mattifies the skin. It is creamy consistency and body color. The base is pretty decent. It does what it has, but it has not done anything to me, and I'm still going to live up to my favorites. But when you decide to try it, you definitely go for it because it costs 4 Euros.


Jedným z mojich top obľúbencom tejto značky je ich púder Trend It Up Skin Supreme Compact Powder. Púder stojí niečo vyše 3 Eur a obsahuje veľké zrkadlo a labutienku. Predáva sa v piatich odtieňoch, takže si tu vyberie každý. Púder je veľmi jemne namletý a pôsobí na pleti veľmi pekne. Odkedy ho mám po ňom siaham veľmi často. Pokiaľ máte radi farbené púdre, tak tento určite neprehliadnite. V adventnom kalendári som si našla aj tento Trend It Up Powder Blush. Lícenka je veľmi vydarená. Pigmentácia a farba sú skvelé a malé kompaktné balenie sa zmestí všade.
-----
One of the top favorites of this brand is their Trend It Up Skin Supreme Compact Powder. Powder cost around 3 Eur and includes a large mirror and a pad. It is sold in five shades, so everyone can choose its shade. Powder is very vell done and very nice on the skin. Since I have bought it, I am using it very often. If you like dyed powders, don´t overlook it. In the Advent Calendar I also found this Trend It Up Powder Blush. The blush is very good. Pigmentation and color are great, and a small compact package can be packed everywhere.



Očné tiene Trend It UP No 1 Eye Shadow a Metallic Eye Shadow sú klasické mono očné tiene. Ich cena sa pohybuje od 2-3 Eur. Musím sa priznať, že mono očné tiene vo všeobecnosti nemám rada. V prepočte sú drahšie a zaberajú veľa miesta. Konkrétne tieto od Trend It Up ma veľmi nenadchli. Sú síce slušne pigmentované, ale sú na môj vkus dosť suché. Ničím ma neoslovili, a je mi ľúťo, že drogérka dosť zaostáva čo sa týka kvality očných tieňov.
-----
Eye Shadow No 1 Eye Shadow and Metallic Eye Shadow are classic mono shades. Their price varies from 2-3 Euros. I have to admit that I donot like mono eyeshadows in general. The conversion is more expensive and takes up a lot of space. Specifically, these Trend It Up didn´t really catch me. They are fairly pigmented, but they are quite dry to my taste. They are just not for me, and I am so sad that the drugstore is lagging in terms of a quality eyeshadow.

Pokiaľ sledujete blog dlhšie, viete že som linková. Preto jedna z prvých vecí ktoré som vyskúšala bola tekutá očná linka. Trend It Up Ultra Black Liquid Liner Waterproof je klasická čierna tekutá očná linka so štetcovým aplikátorom. Je vodeodolná, neotláča sa, rýchlo schne a vydrží celý deň. Nič viac od linky nepotrebujem a táto spĺňa všetko. A čo je najlepšie je že stojí menej ako 4 Eura. Zatiaľ najlepšia drogérková linka ktorú som skúšala. Určite ju neprehliadnite. To sa nedá povedať o Trend It Up Ultra Black 2In1 Eyeliner WP. Má veľmi zvláštny aplikátor, ktorý má na konci nejakú guličku. Nedá sa s tým nakresliť rovná linka. Druhým problémom je vydrž, ktorá je veľmi slabá. Počas dňa sa začne droliť a opadávať. Túto linku určite nekupujte, lebo budete sklamané.
-----
If you are reading my blog longer, you know I'm a eyeliner sucker. Therefore, one of the first things I tried was a liquid eyeliner. Trend It Up Ultra Black Liquid Liner Waterproof is a classic black liquid eyeliner with a brush applicator. It is waterproof, doesn´t transfer, quickly dries and lasts all day. I don´t need anything more from the liner and that's all. And what's best is that it costs less than 4 euros. Its the best drugstore eyeliner I've ever tried. Don´t overlook it. This cannot be said about Trend It Up Ultra Black 2In1 Eyeliner WP. It has a very special applicator that has a ball at the end. It isn´t possible to draw a straight line. The second problem is the liner itself, which is very weak. During the day it begins to drool and fall off. Don´t buy this line because you will be disappointed.


S lacnejšími riasenkami nemám dobré skúsenosti. Preto som od tejto Trend It Up No 1 Mascara veľmi veľa nečakala. Riasenka má štetec v tvare presýpacích hodín a predáva sa aj vo vodeodolnej verzii. Riasy mierne vytočí a aj ich zahusí, ale po pár hodinách začne opadávať pod oči a otláčať sa preto s ňou nie som veľmi dobrá kamarátka. Keď sa makeup zafixuje fixačným sprejom tak vydrží dlhšie, ale aj tak to nie je žiadna sláva. V ponuke značky je ich však oveľa viac, takže to ešte nevzdám a pôjdem tú pravú hľadať ďalej :)
-----
I do not have a good experience with cheaper mascaras. That's why I didn´t expect much from this Trend It Up No 1 Mascara. Mascara has an hourglass brush and is also sold in a waterproof version. It curls lashes very nicely and also gives them volume, but after a couple of hours they start to fall under my eyes, and I'm not a very good friend with it. When the makeup is fixed with a satting spray, it lasts longer, but it is still not good. There is a lot more in the brand menu, so I wont give up in my search for the best mascara :)


Pokiaľ uprednostňujete ceruzky pred tekutými očnými linkami, tak máte široký výber. Trend It Up Contour And Glide Kajal a Ultra Slim Kajal sú skvelé ceruzky. Sú automatické, takže ich netreba zastuhávať a sú veľmi dobre pigmentované. Žiaľ ja viac uprednostňujem tekuté linky, ktoré zaschnú a neotláčajú sa. Ceruzky nikdy úplne nezaschnú a proste sa mi stále otláčajú. Tieto však nie sú výnimky. Preto ich používam len na spodné viečko a tam sú fajn.
-----
If you prefer pencils over liquid eyeliners, you have a wide choice. Trend It Up Contour And Glide Kajal and Ultra Slim Kajal are great pencils. They are automatic, so they don´t need to be sharpend and are very well pigmented. Unfortunately, I prefer the liquid liners cos´ they dry quickly and doesn´t transfer on my uper lid. The pencils will never get completely dry and they just keep transfering. However, these are not exceptions. That's why I use them only on my bottom lid and there they are fine.


Trend It Up Ultra Matte Lipstick a High Shine Lipstick sú klasické rúže na pery. Ku každému rúžu predávajú ak kontúrku v rovnakej farbe čo je super. Rúže sú dobre pigmentované a ich výdrž je taká ako pri každom klasickom rúže. Po jedle a pití ich treba reaplikovať. Nie sú nijak extra hydratačné, ale ani veľmi nevysušujú. Zaradila by som ich k priemeru, no keď zohľadním cenu ktorá sa pohybuje okolo 3 eur, tak určite si aspoň jednu obstarajte.
-----
Trend It Up Ultra Matte Lipstick and High Shine Lipstick are classic lipsticks. For each lipstick they sell a contour stick the same color. Lipsticks are well pigmented and they lasts as any other classick lipstick. After eating and drinking, they need to be reapplied. They aren´t extra moisturizing, but they don´t even feel very dry. I would add them to the average, but if I take into account the price of around 3 euros, then you should certainly get at least one.



Našla som aj tento zvláštny produkt na pery. Trend It Up Matte Lip Powder je púder na pery. Je to niečo ako rúž, ale v púdrovej forme. Nápad je to ozaj zaujímavý, no nedomyslený. Aplikátor je otrasný a rúž sa ním nedá naniesť pekne rovno pri línii pier. Ten samotný púder je na perách zaujímavý a takmer ho necítiť. Naozaj som mala pocit akoby som nemala nič na perách. Produkt sa však neskutočne otláča a veľmi rýchlo zmizne z pier. Myslím si, že toto je blbosť roka. Ja som za to dala 1 euro pretože to bolo v akcii a už aj chápem prečo.
-----
I also found this special product for the lips. Trend It Up Matte Lip Powder is a lip powder pencil. It's something like lipstick, but in a powder form. The idea is really interesting, but not very good. The applicator is bad and lipstick cannot be applied nicely. The powder itself is interesting on the lips and almost doesn´t feel it. I really felt like I had nothing on my lips. However, the product doesn´t really lasts long and it disappears very quickly from the lips. I think this is the stupidity of the year. I bought it for 1 euro because it was on sale and I already understand why.



Top produktmi tejto značky sú jednoznačne laky na nechty. Hneď ako som vyskúšala prvý lak z ich radu Trend It Up No1 Nail Polish zamilovala som sa. Majú prekrásne farby a výdrž týchto lakov je neskutočná. Mám doma laky aj od drahších značiek ako Loreal, Sally Hansen či Lancome a žiaden z nich mi nevydrží na nechtoch tak dlho ako laky od Trend It Up. Neviem ako to robia, ale nesťažujem sa. No 1 Nail Polish sa predávajú v malých obaloch po 6 ml, ale myslím si že to bohate stačí.
-----
The top products of this brand are clearly nail polishes. As soon as I tried the first lacquer of their Trend It Up No1 Nail Polish I fellt in love. They have beautiful colors and they lasts almost one week. I have home lacquers even from more expensive brands like Loreal, Sally Hansen and Lancome, and none of them will last on my nails for as long as Trend It Up polishes. I don´t know how they do it, but I'm not complaining. No 1 Nail Polish is sold in small packs of 6 ml, but I think it's rich enough.








Trend It Up Double Volume and Shine Nail Polish sú už klasické veľké laky v objeme 11 ml. Tým sú trochu drahšie a stoja okolo 3 eur. Kvalitou však nezaostávajú a taktiež vydržia na nechtoch až týždeň.
-----
Trend It Up Double Volume and Shine Nail Polish are already classical 11 ml large lacquers. They are a bit more expensive and costs around 3 euros. However, they aren´t lagging in quality, and they can last up to a week.







Samozrejme, že aj tu nájdete nechtové produkty zamerané na starostlivosť. Či už sú to podkladové laky s vitamínmi, odstraňovače kožičky, kalciové laky určite sa na ne mrknite, pretože sú lacné a veľmi kvalitné.
-----
Of course, you can also find nail products for nail care. Whether it's base coat with vitamins, skin removers, calcium polishes, you certainly go and look at them cos´they are just perfect.



Značka Trend It Up ma jednoznačne šokovala svojou kvalitou. Samozrejme že ako u každej značky aj tu sa nájdu produkty, ktoré boli otrasné, alebo mi nesadli. No na druhú stranu produkty tejto značky sú lacné, takže neľutujem ani tie zlé produkty. Jednoznačne odporúčam ich laky na nechty, ktoré sú pre mňa najlepšie čo doma mám. Veľmi ma prekvapil aj ich zmatňujúci makeup a veľmi často ho používam. Pokiaľ ste značku Trend It Up ešte nestihli vyskúšať tak to choďte rýchlo napraviť.

Ktoré produkty z tejto značky sú Vaše obľúbené?
-----
The Trend It Up brand has clearly shocked me with its quality. Of course, as with every brand, there are products that have been not so good. On the other hand, the products of this brand are cheap, so I do not even regret the bad products. I highly recommend their nail polish which are the best for me at time. I was very surprised by their mattifying makeup and I often use it. If you haven´t tried Trend It Up yet, try to fix it quickly.

Which products from this brand are your favorite?


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

32 comments

  1. Vím, že mají perfektní laky na nehty a těším se až si nějaký koupím :) Teď jsem slyšela velkou chválu na gel na obočí podobný Benefitu, takže ten si musím koupit :D

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ten gél som neskúšala, ale mrknem naň. Vďaka za tip :)

      Delete
  2. Já mám zatím jen od nich lak na nehty v růžovém a ten je perfektní drží opravdu dlouho. A potom mám jednu rtěnku což ta je také skvělá. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tie laky sa im neskutočne vydarili. som rada že aj drogérka vie ponúknuť kvalitu za málo peňazí :)

      Delete
  3. I like this products so much. It's very cute ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
  4. Ten make-up by mi taky neseděl, protože mám mastnou pleť. Jinak od této značky zatím nic nemám. Už dlouho jsem si žádnou kosmetiku nekoupila, protože mám stopku :) BEAUTYPUSINKA

    ReplyDelete
  5. Moc se mi líbí laky :) mají nádherné barvičky !

    ReplyDelete
  6. Mě hodně zaujal ten první makeup, asi se po něm půjdu podívat. O této značce vím, ale mám doma jen laky na nehty, co mi darovala kamarádka. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ten makeup ma veľmi prekvapil. Vôbec som nečakala, že by mohol byť taký dobrý. Ale pri makeupoch je to tiež dosť individuálne.

      Delete
  7. Amazing post dear, I really like it!
    Your blog is amazing, we should follow each other on GFC. Let me know on my blog. Xoxo

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Super príspevok! Na tú lícenka sa pôjdem pozrieť! Ja som od TrendItUp vyskúšala bronzér, púder a rúž. Bronzer je v pohode ale púder (ktorý tu aj ty spomínaš) milujem! S rúžom som taktiež spokojná. Ale inak s touto kozmetikou nemám až také skúsenosti.

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na GIVEAWAY
    na mojom blogu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sa musím mrknúť na bronzre, pretože som ich ešte neskúšala. :)

      Delete
  9. Great post, dear! The pictures are amazing, and I would like to try the eyeliners for sure. :)

    You can check my new holiday post here: Let Your Sparkle Out

    Kisses! :)

    ReplyDelete
  10. Já se teď celkem stydím, ale ještě jsem od Trend It Up žádný produkt nevyzkoušela, měla bych to co nejdříve napravit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite choď najprv do lakov. Tie sú neskutočné. :)

      Delete
  11. Great post dear, love it!♡
    I followed you on gfc, follow back?

    alexanic.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Trend it up je skvělá značka, za tu cenu jsou produkty skvělé. Já jsem si nejvíce oblíbila asi fixační gel na obočí, ale používám i spoustu dalších produktů.
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  13. Trend it up mám moc ráda - privátní značky "Déemka" nejsou testované na zvířatech, stojí pár korun a většina z nich je super. Miluju jejich laky na nehty, ale mám i rtěnky, make-up a další věci. Byla jsem překvapená, když jsem si teď po make-upu od Trend it up, který i ty chválíš, koupila cca pětkrát dražší make-up Douglas a zjistila jsem, že sice líp kryje, ale zalézá do vrásek, takže člověk pak vypadá jako napůl nabalzamovaná stařena. Asi se s prosíkem vrátím k Trend it up za pár korun :D

    ReplyDelete
  14. Zatiaľ som neskúšala nič avšak kúpila som si lak na nechty. Teším sa teda, že dlho vydrží, to je niečo čo potrebujem.

    ReplyDelete
  15. Nice cosmetics! Lipsticks are really great!

    My blog CAKEMONIKA :)

    ReplyDelete
  16. Zatiaľ som skúšala len pár produktov. Obľúbila som si make-up, rúž aj púder.

    Suesanqa súťaž

    ReplyDelete
  17. Od Trend it up by mě lákalo:
    parfém na vlasy
    modré linky

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. prosim ta,cim odlicujes ciernu linku,lebo mne sa velmi tazko odlicuje?

    ReplyDelete
  20. Thanks for your post! Through your pen I found the problem up interesting! I believe there are many other people who are interested in them just like me! Thank you for sharing them with everyone!

    ReplyDelete