Urban Decay Naked Heat


Urban Decay vydal tohto roku novú paletku z radu Naked s podtitulom Heat. Táto je narozdiel do predchádzajúcich ladená do teplých tónov ako už napovedá samotný názov paletky. Urban Decay majú obaly svojich paletiek prepracované do posledného detailu. Ani tentoraz tomu nie je inak. Paletka sa nachádza v kartónovej krabičke ktorej vnútro je vyzdobené vyhorenými zápalkami. Originálny nápad.

-----
Urban Decay released this year's new Naked Pallet with the Heat subtitle. This is, in contrast to the previous ones, tuned into warm tones as the name of the pallet itself suggests. Urban Decay have their pallets designed into the last detail. This one is also made so well and beautiful. The pallet is in a cardboard box whose interior is decorated with burnt matches which is also a original idea.


Obal samotnej paletky je medenej farby a na vrchnej strane názov v 3D prevedení. Otvárenie paletky je na magnet čo stále oceňujem pretože si pri otváraní aspoň nezničím manikúru.
-----
The packaging of the palette itself is copper-colored and top has a 3D vibe. The opening of the pallet is magnetic, which I love becauset I won´t destroy my manicure.


Po otvorení paletky na Vás vykukne 12 teplých farieb (aj keď prvé dve mi prídu skôr neutrálnejšie). Farby sú krásne a sú samozrejme ladené tón v tóne, ale keďže sa jedná o paletku Naked je to asi jasné. Veľmi dobre sa naberajú na štetec. Dobre sa nanášajú na viečko a pri blendení a nanášaní neopadávajú pod oko. Na oku držia dlho a nezlievajú sa. Samozrejme s použitím podkladovej báze. Ich výdrž bez báze som neskúšala, pretože mám mastné viečko a mne sa zlieva všetko do pár minút.
-----
When you open the pallet, you will see 12 warm colors (even if the first two come to me rather neutral). The colors are beautiful and they are tuned tone in tone, but as it is a Naked palette it is probably clear. They get very well on the brush. They are well applied on the lid and don´t fall under the eye when blending and applying. They hold on the eyelid whole day and they don´t crease. Of course, using the eyeshadow base. I don´t test a longwear of shadows without a base, because I have very greasy lids and I'm getting creased eyeshadow in a few minutes.


Swatche zľava: Ounce, Chaser, Sauced, Low Blow, Lumbre, He Devil


Swatche zľava: Dirty Talk, Scorched, Cayenne, En Fuego, Ashes, Ember


Štetec priložený k paletke je tmavomedenej farby ako vnútro paletky s názvom na rúčke. Na jednej strane nájdete blendiaci štete a na druhej klasický plochý štetec. Jeho kvalita je slušná, no aj tak pri líčení radšej siahnem po svojich obľúbencoch. Každopádne pri cestovaní poslúži dobre aj tento.
-----
The brush in the palette is darker in color like the inside of the pallet with the name on the handle. On the one side you will find blending brush and on the other sidea  classic flat brush. His quality is decent, but even so, I prefer to use my favorites. Anyway, this one is good for traveling.



S paletkou sa dajú vytvoriť krásne líčenia a pokiaľ by ste chceli vidieť jeden tip na líčenie, tak som si pre Vás pripravila video tutoriál.
-----
With a palette you can create beautiful makeup and if you would like to see one make up tip, I have prepared a video tutorial for you.



Musím sa priznať, že toto je moja prvá Naked paletka. Od Urban Decy už jednu paletku mám, no tá je z radu Book Of Shadows, ktoré už asi nie sú v predaji. Nad touto som dlho uvažovala a váhala som pár mesiacov pokiaľ som sa definitívne rozhodla ju kúpiť. A som rada, že som tak urobila.
-----
I have to admit that this is my first Naked Pallet. I've got one palette from Urban Decy, but it's from the Book Of Shadows, which probably isn´t on sale anymore. I have been thinking over this for a long time, and I have been hesitating for a few months until I finally decided to buy it. And I'm glad I did.


Paletka Urban Decay Naked Heat je dokonalá. Pokiaľ však nemáte radi teplé očné tiene a radšej siahate po studených, či neutrálnych, tak táto paletka asi nebude vaším favoritom. No každopádne sa Urban Decay nenechali zahanbiť a ostali verný svojmu menu a vydali krásnu a veľmi kvalitnú paletku nahých očných tieňov.
-----
Urban Decay palette Naked Heat is perfect. However, if you don´t like warm eye shades, and rather cold or neutral, this pallet probably wonot be your favorite. Urban Decay, however, did a great job with this palette as expected, and they released a beautiful and high quality palette of naked eye shadow.


Zamilovali ste sa do nej aj vy? Alebo máte inú obľúbenú Naked paletku?
-----
Did you fall in love with her too? Or do you have another favorite Naked Pallet?
AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

23 comments

  1. Tie tiene vyzeraju naozaj krasne 😍😍

    ReplyDelete
  2. So beautiful and at the same time natural colors! Love this pallet!

    Blog: Witty Sweety
    Instagram: @witty_sweety

    ReplyDelete
  3. vytvorila si krásne video a pekné líčenie :) páčia sa mi teplé odtiene tejto paletky, ale aj štetec, ktorý býva väčšinou pri paletkách taký oničom, ale tento vyzerá naozaj kvalitne :)
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete
  4. These shades are perfection! I love your photos. <3
    www.thefancycats.pt

    ReplyDelete
  5. Teplé odstíny u očních stínů mám moc ráda. Tato paletka se mi líbí a kdybych neměla doma tolik paletek, asi bych neváhala. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  6. So lovely video, fantastic review darling! i love this pallet! It has amazing colors, for cute makeup look, like yours.
    Great post darling, so nice and interesting.
    Like it so much. Have a nice day!

    Follow you! Visit my blog and follow if you want!
    Visit me, Maleficent

    ReplyDelete
  7. Vždycky se tak ráda kochám těmi odstíny

    ReplyDelete
  8. Already the packaging looks great!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    ReplyDelete
  9. Ta paletka je fakt nádherná ♥ moc se mi líbí ten design a barvy jsou úžasné ♥
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  10. Sou louca por esta paleta, as cores são lindas
    Beijos

    www.estiilocarol.com

    ReplyDelete