Halloween sa blíži

Budúci týždeň tu máme Halloween a pokiaľ ste si nestihli premyslieť svoj kostým tak mám pre Vás pár tipov a zároveň aj návodov. A aj keď sa možno mnohé zdajú byť zložité, všetky sú úplne jednoduché.


Jeden tutoriál som už zverejnila začiatkom mesiaca. No mám pre Vás pripravených ešte zopár.



Určite ste postrehli, že v kinách sa objavilo nové filmové spracovanie knihy Stephena Kinga IT. Mala som strach, že to bude odpad, ale film ma milo prekvapil a nebolo to až také zlé. Preto som sa rozhodla pre moju nežnejšiu verziu klauna, ktorý sa živí deťmi. Na youtube je už síce veľa návodov na túto tému, no aj tak som neodolala.


Pozrite si video tutoriál:


Pokiaľ by ste uvažovali nad trošku nechutnejším Halloweenskym kostýmom mám pre Vás celkovo dva návody. Jedinou ich nevýhodou je len to, že sa nebudete môcť najesť :D. Prvým je znetvorená tvár.


Videotutoriál nájdete tu:


Poslednou maskou sú takpovediac zošité ústa. Vyzerá to nechutne ale určite si Vás každý všimne. :)


Videotutoriál nájdete tu:




AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

1 comment

  1. Tak tohle jsou dokonalé masky. Líbí se mi všechny tři. Škoda, že se u nás tento svátek neslaví, taky bych se takto vyřádila. :-))
    welcometomyworld

    ReplyDelete