ByeBye #2

Ahojte baby,

krabica s prázdnymi produktami sa mi naplnila, tak som sa rozhodla všetko po takmer troch mesiacoch nafotiť a zhodnotiť.

Plátené masky tu stále boli a asi aj stále budú pretože používam najmenej jednu týždenne. Mojimi miláčikmi sú masky od SKIN79 a MISSHA na ktoré ste určite videli recenzie. Do pozornosti Vám chcem dať hlavne bublinkovú masky SKIN79 Pore Bubble a taktiež SKIN79 Egg-veil mask. Sú perfektné a jednoznačne ich odporúčam. Masky od MISSHA kupujem na missha.sk a missha.cz a SKIN79 kupujem na bb-cream.cz (nezabudnite, že s kódom ANBEAUTY dostanete 10% zľavu na celý nákup)

Ďalšou spotrebovanou maskou bola bublinková maska od TONYMOLY, ktorá nebola zlá. No je iba na polovičku tváre a je veľmi drahá. Myslím si, že sa vôbec neoplatí ju kupovať. No ak by ste chceli nájdete ju na sephora.cz. A poslednou z plátených masiek je slimačia maska od japonskej značky MITOMO. Mala som ju v Marie Claire boxe (článok o boxe nájdete TU) a bola to klasická biela bavlnená maska. Dobre zhydratovala pleť a bola som s ňou spokojná. Nájdete ju vo Fann parfumérii.

Recenzie na jednotlivé bavlnené masky nájdete TU.




Po vyše dvoch rokoch sa lúčim s mojimi slimačími pomocníkmi. MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail tonikum a esencia. Perfektné kombo na starostlivosť o pleť. Oboje majú vysoký obsah extraktu zo slimačieho slizu a používala som ich stále. Sú síce dosť drahé ale skutočne my vydržali viac ako dva roky.  Podrobnejšiu recenziu na nich nájdete TU. Pokiaľ máte radi kórejskú kozmetiku určite neprehliadnite tento kozmetický rad.


Ďalší s kým sa lúčim je očné sérum od značky PRIODY Eye care serum. Úžasný pomocník o očné okolie. Priody je pritom prírodná kozmetika s ktorou nemôžte šliapnuť vedľa. Recenziu na sérum nájdete TU. Bola som s ním veľmi spokojná a určite si ho v budúcnosti ešte raz kúpim. 

Druhým produktom z oblasti očí je riasenka Estee Lauder Sumptuous Extreme, ktorá je pecková. Pekne vytočí, zahustí a predĺži. Jediné chybičky sú, že má obrovskú kefku s ktorou sa treba naučiť pracovať a potom jej cena, ktorá sa pohybuje vyše 20 Eur.

Z oblasi pier tu mám dvoje produkty a to môj milovaný balzám od Sebamed, ktorý je určený pre citlivé detské pery. Používam ju už roky a stále sa k nej vracia. Nájdete ju v DM-ke v detskom oddelení. A druhým produktom je Bourjois Rouge Edition Suffle de Velvet 06. Nie je veľmi tvrácny, ale je najviac hydrtačný z celej Rouge Edition rady. Ja ho beriem skôr ako taký balzám, ktorý jemne farbí pery. Perfektný do školy a do práce pokiaľ nechcete veľmi extravagantné pery, ale chcete im dodať trochu farby. No ak idete po výdrži rúžu tak tento radšej nechajte v drogérii. Recenziu na Bourjois rúže nájdete TU.


Nakoniec tu mám trojicu vlasových produktov. Šampón a maska na vlasy od značky Dr. Santé z ich Argan Hair rady. Sú perfektné a cenovo dostupné. O produktoch Dr. Santé som napísala už viac podrobných článkov, takže sa na ne určite mrknite TU. Kúpite ich vsieti drogérii Teta a na notino.sk

Posledným produktom je šampón proti lupinám PantheHair z lekárne, ktorý je skvelou voľbou medzi cenou a kvalitou. Pokiaľ Vás trápia lupiny, tak sa naň určite mrknite.



Poznáte niektorý z produktov?

AN :-)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

7 comments

  1. Ja si napr. vôbec neviem predstaviť, žeby som doma tak dlho skladovala prázdne obaly! :O ʕ•͡ᴥ•ʔ

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niektore boli už ozaj dosť hnusné po toľkom čase :D

      Delete
  2. Mě nejvíce zaujala kosmetika se slimáčím slizem, tu bych určitě chtěla vyzkoušet. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite ju vyskúšaj, ja ju používam uz vyše dvoch rokov a je perfektná :)

      Delete
  3. Ta slimáčí kosmetika vypadá fajn. Trochu mě děsí, ale je zajímavá :D

    MagicBeautyLife

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znie to divne dávať si na tvár sliz, ale učinky sú veľmi dobre :)

      Delete
  4. Na akom princípe fungujú tie bublinkové masky, resp. ako to vyzerá? Ešte som o nich nepočula a nejak si to neviem ani predstaviť :-D

    ReplyDelete