MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Special Set

Tento set som dostala ešte na Vianoce od priateľa a stále som sa chystala o ňom napísať, ale buď som mala veľa práce, alebo som písala o niečom inom.


Set obsahuje: MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Skin Treatment 130ml a 30ml balenie a MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Essential Moisturizer 130ml a 30 ml balenie a jeho cena sa pohybuje okolo 57 €ur.




MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Skin Treatment  je hydratačný toner, ktorý obsahuje 30% extraktu so slimačieho slizu, ktorý blahodárne pôsobí na našu pleť. Stimuluje tvorbu kolagénu, pomáha nasať a udržať v bunkách vodu a pokiaľ trpíte akné a drobných jazvyčiek a raniek po akné - tak tento sliz urýchľuje ich hojenie.  Je čírej farby a je veľmi riedky, takže sa veľmi dobre nanáša na tvár. Nanáša sa na tvár až po vyčistení pleti a ja osobne ho používam len  večer a potom nanášam Moisturizer.
Samotné 130ml balenie stojí cca 27 €ur.



MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Essential Moisturizer je hydratačná esencia, ktorá obsahuje 40% extrakt zo slimačieho slizu. Pomáha vyplniť drobné vrásky a zároveň má aj bieliace účinky. Esencia je bielej farby a o dosť hustejšia, ale nanáša sa rovnako dobre ako Threatment. Nanáša sa po nanesení hydratačného toneru.
Samotné 130ml balenie stojí cca 27 €ur.



Po týchto dvoch prípravkoch sa odporúča ešte naniesť MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Cream, ktorý ja osobne nemám pretože stojí 32 €ur.  Moja večerná rutina končí nanesením esencie. 

Obe prípravky majú užasnú vôňu, veľmi dobre sa nanášajú, perfektne hydratujú pleť a neupchávajú póry a nijak nezhoršujú stav ani aknóznej pleti, takže určite odporúčam. Cena je dosť vysoká, ale jedno balenie Vám vydrží skoro večnosť, pretože na jedno použite stačia dve stlačenia pumpičkou. Prípravky používam od Vianoc a stále mám v oboch baleniach vyše polovice produktu.

Takže ak by som mala tento set hodnotiť tak určite 10 z 10.

Vaša AN :-)



No comments