I Heart Makeup srdiečka

Ktorá žena by nemilovala makeup. Presne toto určite napadlo Makeup Revolution keď vytvárali svoju I Heart Makeup kolekciu. Konečne som sa odhodlala a zakúpila som si do zbierku dve z ich srdiečok. Lícenku Blushing Heart a rozjasňovač Unicorn Hearts. Myslím si že nie je nikto, kto sa aspoň trošku zaujíma o kozmetiku, kto by o nich nepočul. Sú síce akousi napodobeninou, alebo lepšie povedané kopírkou líceniek a bronzerov Too Faced. Ale pokiaľ si nepotrpíte na originál tak kúpou týchto budete mať doma krásne srdiečka a ušetríte cca 25 € oproti Too Faced. V ponuke je viacero druhov bronzrov, líceniek a rozjasňovačov.
-----
Which woman wouldn´t love makeup. I think this is exactly what Makeup Revolution thought when they created their I Heart Makeup Collection. I finally decided and bought two of their hearts into my makeup collection. Blushing Heart and Unicorn Hearts. I don´t think there is anyone who loves cosmetics who wouldn´t hear about them. They are some kind of imitation, or better to say, a copy of Too Faced highlighters and bronzes. But if you don´t stick to the original by buying these you will have a beautiful hearts at home and save about € 25 against Too Faced. There are several types of bronzes, blushes and highlighter on the market.


Srdiečka sú balené v hranatej kartónovej krabičke na ktorej je uvedený názov srdiečka a zloženie. Vo vnútri krabičky nájdete samotné srdiečko, ktoré je tiež z kartónu a nie plastu. Nápisy a nákres srdiečka sú holografické, čo na fotke veľmi nevidno, ale naživo to vyzerá krásne.
-----
Hearts are packed in a square cardboard box with the hearts name and ingredients. Inside the box you will find the heart itself, which is also made of cardboard rather than plastic. The writening and drawing of the heart are holographic, which is not very visible on the photo, but it looks beautiful in reallife.



Keď srdiečko otvoríte, vykukne na Vás samotný produkt. Všetky srdiečka sú zapečené a obsahujú malé trblietavé častice. Srdiečko sa môže skladať z jednej, troch, alebo dokonca až z piatich farieb. Kupovala som ich na pinkpande, kde stoja 9,40 Eur.
-----
When you open the heart, the product itself will look at you. All hearts are baked and contain small glittering particles. The heart can consist of one, three, or even five colors. I bought them on the pinkpanda, where they cost EUR 9.40.


Z líceniek sa mi najviac zapáčil Blushing Heart, ktorý mi prišiel najuniverzálnejší. Obsahuje tri odtiene takže sú to akoby tri lícenky v jednom. Človek si môže vybrať jednu z nich, ale zakrúžiť štetcom vo všetkých troch. 

Obsahuje 10 g produktu a zloženie je: Mica, Talc, Dimethicone, Nylon 12, Magnesium Aluminum Silicate, Methylparaben a Propylparaben.
-----
I was most attracted to the Blushing Heart shade, which came to me the most versatile. It contains three shades so it's like three blushes in one. You can pick one of them, or twist the brush in all three.


Pigmentácia je výborná a preto s lícenkou veľmi opatrne, pretože sa to s ňou dá veľmi ľahko prehnať. Nechceme predsa vyzerať ako Marfa z Mrázika. Všetky tri farby obsahujú trblietky, ktoré vytvoria na pleti zdravší vzhľad.
-----
Pigmentation is excellent but be very careful with it, because it is very easy to over do with it. We don´t want to look like Marfa from Mrázik. All three colors contain gliter that create a more healthy look on the skin.


Z rozjasňovačov som zvolila samozrejme Unicorn Hearts. Niečomu takému sa nedá odolať a aj keď rozjasňovače veľmi často nepoužívam, tak tento som si nemohla odpustiť. Je krásny dúhový a celkovo obsahuje 5 farieb, takže si môžte zvoliť jednu konkrétnu, alebo ak ste maximalista, tak všetkých 5. Obsah a zloženie je totožné s lícenkou.
-----
From all the highlighter, I chose Unicorn Hearts. Something like this cannot be resisted, and even though I don´t use highlighters very often, I couldn´t leave it there. It´s beautiful rainbow highlighter and contains 5 colors in total, so you can choose one particular, or if you are a maximalist, all 5. The content and ingredients is identical with the blusher.


Pigmentácia a najmä ten highlight je úžasný. Pokiaľ máte radi extra výrazné rozjasňovače, tak s týmto vyhráte na plnej čiare, pretože Vás bude vidno až z obežnej dráhy. Pokiaľ chcete len veľmi decentný highlight, tak musíte do srdiečka len jemne ďobnúť zo štetcom. Jednoznačne je to krásny zberateľský kúsok, ktorý poteší srdce každej kozmetickej závisláčky.
-----
Pigmentation and especially that highlight is amazing. If you like extra strong highlight, you will win on a full line as it will be seen from the orbit. If you want just a very decent highlight, you just have to be very careful with the brush. Clearly this is a beautiful collectible piece that will delight the heart of every cosmetic addict.



Sú tieto srdiečka aj na vašom wishliste? Či ste radšej siahli po origináloch od Too Faced?
-----
Are these hearts also on your wishlist? Or did you prefer to get the originals from Too Faced?

AN:)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

6 comments

  1. To je ale nádherná pigmentace. Opravdu dokonalost. Přemýšlela jsem nad tím unicorním rozjasňovačem, ale odolala jsem, protože bych pro něj neměla využití, ale je fakt krásný.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rozjasňovače tiež nepoužívam často, ale nedalo sa mu odolať. A keď ho už mám doma tak už po ňom aj viac siaham. :)

      Delete
  2. Nad tým unicorn rozjasnovačom už uvažujem dlhú dobu. Je to niečo iné, nové a moc sa mi páčia tie farby. Na zimu bude podľa mna na mojej extra bielej pleti krásny. Asi si ho pridám do môjho zimného wishlistu!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ten rozjasňovač odporúčam. Je prekrásny a určite nebudeš ľutovať. :)

      Delete
  3. Budu už muset nějaké produkty této značky vyzkoušet. Lákají mě již delší dobu :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  4. Tie ich srdiečka sú úžasné! Škoda toho zloženia :(

    ReplyDelete