Bublinkové masky

Ahojte baby,

jedným z trendom, ktorý so sebou priniesla vlna kórejskej kozmetiky sú aj bublinkové produkty. Bublinkové masky, čistiace gély či bavlnené masky. Z týchto produktov som zatiaľ skúšala len čistiaci bublinkový gél z ktorého som mala vzorku a bola to celkom sranda. Dnes tu mám pre Vás pripravenú recenziu na dve bavlnené bublinkové masky. Jedna je od značky SKIN79, ktorú som kúpila pre pár mesiacmi a druhá je od značky TONYMOLY, ktorá bola v letnom Marie Claire beauty boxe.
-----
One of the trends that Korean cosmetics brought along are bubble products. Bubble masks, cleansing gels or sheet masks. From all of these products, I´ve tried just the cleaning bubble gel from which I had a sample and it was quite funny to use. Today I have a review of two sheet bubble masks. One is from SKIN79, which I bought couple of months ago, and the other one is from TONYMOLY that was in the Marie Claire beauty boxe summer edition.


Značka TONYMOLY bola založená v roku 2006 v Južnej Kórei a je známa najmä roztomilými baleniami v podobe zajačikov, paradajok či banánov. Doposiaľ som z tejto značky mala doma len jeden produkt. Stále ma totiž odradí vysoká cena ich produktov, ktoré sú dosť drahé. Preto som rada, že som v Marie Claire boxe našla túto masku. TONYMOLY Earth Beauty Bubble Mask Sheet je masážna a peelingová maska s obsahom uhlia, ktoré pri kontakte s kyslíkom vytvára drobné bublinky. Tie odstraňujú nečistoty, kožný maz a odumreté kožné bunky. V Sephore stojí 190Kč (cca 7 Eur)
-----
The TONYMOLY brand was founded in 2006 in South Korea and is known especially for cute packaging in the form of bunnys, tomatoes or bananas. So far I have used only one product from this brand. I was still discourage by the high price of their products, which are quite expensive. So I'm glad I found this mask in Marie Claire beauty box. TONYMOLY Earth Beauty Bubble Mask Sheet is a massage and peeling mask containing carbon, which when it´s in contact with oxygen, creates tiny bubbles. They remove dirt, skin sebum and dead skin cells. In Sephora costs around 7€.


V balení je jeden kus masky, ktorá je určená na jedno použitie. Má sa naniesť po umytí tváre a nechať pôsobiť 5 až 10 minút. Vzniknuté bublinky treba jemne vmasírovať do tváre a potom zmyť.
-----
In the packaging you find one piece of mask that is only for one use. It should be applied after washing the face and left for 5 to 10 minutes to do it´s job. After that you should gently massage the bubbles into the face and then wash it off.


Maska je čiernej farby. Obsahuje veľké množstvo tekutiny, ktorá z nej doslova kvapká. A myslím si, že je to najlepšie voňajúca plátená maska akú som kedy mala.
-----
The sheet mask is black colored. It contains a lot of fluid that literally drops on the floor. And I think it has the best scent of all sheet masks I´ve ever tried.


Maska však nie je na celú tvár, ale len na dolnú polovicu tváre. Je to pre mňa trochu nepochopiteľné prečo je len polovičná.
-----
The mask is not for the whole face but only for the lower half of the face. It's a bit strange and I don´t understand why it´s only a half mask. 


Hneď po nanesení začne peniť. Jemne to šteklí a je to sranda. Po odstránení masky som cítila na pletí jemné brnenie, ktoré neviem či bolo dobré či zlé, ale zrejme niečo urobila. Mastnotu odstránila, ale keďže nie je na celú tvár tak úplne nechápem jej význam, pretože mastnotu z čela mi samozrejme neodstránila, keďže tam ani nebola. A vzhľadom na jej cenu po nej určite už nikdy nesiahnem.
-----
Immediately after application, it begins to bubble. It tickle and it's funny to wear. After removing the mask, I felt tingling on the skin, which I don´t know if was good or bad, but apparently I did something. It has removed the grease from the skin, but since it´s not a full face mask I don´t get it´s purpose. And because it´s so expensive I won´t buy it again.


Značka SKIN79 rovnako ako TONYMOLY pochádza z Južnej Kórei a je to prvá kórejská značka, ktorá prišla na trh s BB krémom a s týmto produktom spôsobila v Kórei šialenstvo. Tohto roku sa v e-shope objavili bublinkové novinky. SKIN79 Pore Bubble Cleansing Mask je taktiež masážno bubliková maska, ktorá odstraňuje prebytočný maz a čistí póry. Na bb-cream.cz stojí 59 Kč (2,41 eur). (Pokiaľ by ste chceli na e-shope nakupovať nezabudnite použiť kód ANBEAUTY a dostanete zľavu 10% na nákup)
-----
SKIN79 as well as TONYMOLY origins in South Korea and is the first Korean brand to come on the market with BB cream. Some bubble masks appeared in the e-shop this year. SKIN79 Pore Bubble Cleansing Mask is also a massage bubble mask that removes excess sebum and cleans pores. At bb-cream.cz it costs 2,41 €.


V balení je jedna maska na jedno použitie. Má sa naniesť na umytú tvár a nechať pôsobiť 10 minút. Po odstránení masky je potrebné umyť tvár.
-----
In the packaging you find one piece of mask that is only for one use. It should be applied after washing the face and left for 10 minutes to do it´s job. After that you should wash it off.


Maska je taktiež čiernej farby a obsahuje dostatočné množstvo produktu. Z nej mi však tekutina nekvapkala. Táto je už klasická maska na celú tvár.
-----
The mask is also black color and it contains enough product. However, the fluid didn´t drip this time. This one is a classic full face mask.


Po nanesení začne rýchlo bublinkovať a je veľmi podobná ako tá od TONY MOLY. Rovnako odstráni z pleti mastnotu a je to hrozná sranda ju mať na tvári.
-----
After application, it quickly starts bubbling and is very similar to TONY MOLY. It also removes grease from the skin and it´s a huge fun to have it on the face.


Pokiaľ by som sa však mala rozhodnúť, ktorú si kúpim nabudúce tak jednoznačne SKIN79. Z môjho pohľadu sú rovnaké, ale tá od SKIN79 je na celú tvár a je cca o 5 eur lacnejšia.

Skúšali ste už bublinkové produkty?


-----
However, if I had to decide which one I would buy again, so it´ll be definetly SKIN79. From my point of view, they are the same, but the one from SKIN79 is a full face sheet mask and it´s about 5 euros cheaper.


Have you ever tried some bubble products?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

31 comments

  1. Wow takéto masky sú fakt prevratná záležitosť. Akurát som zvedavá, či nejako čistia aj póry. Zaznamenala si nejaký efekt na svojej pleti v tomto smere?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obidve mi prišli rovnaké účinkami, ale nevšimla som si na mojich póroch nič extra viditeľné. Možno pri pravidelnom používaní by sa mohlo niečo prejaviť, ale na čistenie pórov sú určite lepšie hĺbkovo čistiace masky ako tieto bavlnené masky. Pri tých vidno pri pravidelnom používaní výsledky.

      Delete
  2. O týchto maskách som ešte ani len nepočula, no vyzerajú skvelo! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  3. Tak to už chci dlouho vyzkoušet, Ale spíš než ty plátýnkové, tak ty krémové, které pění přímo na pleti :-) a když by maska nebyla účinná, tak je to přinejmenším hodně vtipné :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite vyskúšaj. Ja si tiež plánujem kúpiť tie krémovite tak som zvedavá že ako dopadnú tie. :)

      Delete
  4. Vyzerajú tak strašne super, že ich proste chcem vyskúšať! Škoda, že sú textilné, mám radšej tie normálne :)


    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na Aliexpers sa daju kupit aj normálne. U nás som žiaľ normálne nevidela.

      Delete
  5. Taky je mám v plánu zkusit. Koukám po nich už nějakou dobu tak uvidíme :)

    MagicBeautyLife

    ReplyDelete
  6. Z bublinkových masek jsem zkoušela akorát tu klasickou od značky Elizavecca. Pro mě to byl vždy hororový zážitek, protože při pěnění strašně lechtala až mi vždy vyhrkly slzy od očí. Výhodou bylo, že se před použitím nemusí čistit pleť a maska pleť vyčistí a make-up odstraní.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tú som neskúšala. A áno tie bublinky jemne šteklia :D

      Delete
  7. O tom jsem teda ještě neslyšela ale vypadá to dost zajímavě :)

    www.terripeterk.com

    ReplyDelete
  8. Tak ta první maska mě překvapila, že není na celý obličej :-D jinak já tuto bublající masku ještě nikdy neměla, ale vypadá to hodně zajímavě a tak po nějakém čase nějakou snad koupím.
    SimonetaBlog

    ReplyDelete
    Replies
    1. To ani mne nejde do hlavy. Keď je čistiaca, tak potom prečo nie na celú tvár :)

      Delete
  9. O těhle maskách jsem toho hrozně slyšela a upřímně mě hrozně lákají:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. Ešte nikdy som tieto masky a pravdepodobne žiaden kórejsky produkt neskúšala. Ja viem som asi posledná. Ale nie klamem mala som instafamous čiernu zlupovaciu masku. Ale tieto bublinkové vyzerajú super! Musím sa aj na na ne pozrieť.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  11. Masky som ešte neskúšala no tá aplikácia je naozaj zábavná. :D

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  12. hodně jsem už o maskách slyšela, vypadají fakt zajímavě :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  13. Taky nějakou musím vyzkoušet, vypadají skvěle. :-)

    ReplyDelete
  14. Tak o těhlech maskách slyším poprvé, ale vypadají zajímavě :) zkoušela jsem jen ty klasické hydratační :)

    Lady Lenna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite skús aj tieto. Je to niečo podobné len čistiace + bublinky :D

      Delete
  15. masky vyzerajú zaujímavo, musím sa priznať, že som ich ešte neskúšala tieto bublinkové. Keďže pôsobia rovnako asi by som tiež volila tú lacnejšiu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tony Moly má celkovo dosť cenovo prehnané veci :)

      Delete
  16. Tie sú super! Mne sa zapáčili ihneď, keď som o nich po prvýkrát počula °₊·ˈ

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete