U-BOX Premium

Ahojte baby,

už dlho na blogu nebol spomenutý U-BOX. Je to z toho dôvodu, že som si ho už posledné 3 mesiace neobjednávala, pretože mi pripadalo akoby to trošku stagnovalo a mesiac čo mesiac som bola stále menej a menej nadšená z jeho obsahu. No začiatkom februára avizovali, že pracujú na novom U-BOXe PREMIUM, ktorý má byť po vzore zahraničných beauty boxov. Má obsahovať zvučnejšie značky s čím však prichádza aj vyššia cena a menší počet produktov. Ale bola som rada, že sa už aj na Slovensku začína črtať box ako v môžme vidieť v zahraničí. Začiatkom júla konečne spustili predaj a tak som si ho hneď objednala. Vedela som len to že stojí 24,99 + poštovné, ale v čase keď som ho objednávala o ňom neboli dostupné žiadne ďalšie infošky.


Na pošte ma čakala obrovská krabica. Musím sa priznať, že som nečakala, že bude box taký veľký. Na rozdiel od klasických je farba krabice biela s potlačou kvetov po bokoch. Na vnútornej strane veka bol ako tradične rozpis jednotlivých produktov, ktorých som napočítala 10. To ma dosť prekvapilo, pretože mal obsahovať menej vecí ako klasický U-BOX.


Na vrchu krabice na mňa vykúkala omaľovánka. Pousmiala som sa. Viem, že dnes sú tieto veci moderné, ale pre mňa je to jedna z vecí, ktoré nepochopím. Milovala som ich ako dieťa, ale teraz na také veci nemám čas. A keď chcem niečo proti stresu, tak sa idem vonku prejsť. Ale OK, je populárne, takže chápem, že to má aj svoje miesto v boxe. No čakala by som niečo také skôr v klasickom boxe, ako v prémiovom.


Rike sa však veľmi zapáčila a hneď si z nej urobila pelech. OK Rika, keď ju chceš, je tvoja. :)



Pod omaľovánkou bola ukrytá darčeková taška s masívny náhrdelníkom. Je krásny, ale tiež to nie je moja šálka kávy, pretože ja som skôr na jemné šperky. No človek nikdy nevie a možno ho raz využijem. Ale tiež som niečo také vôbec nečakala v prémiovom boxe.


Treťou vecou, ktorá mi udrela do oka bola vitamínová voda Divas. Tú zbožňujem a hneď som ju vypila. No opäť som nevedela posúdiť, či to patrí do tohto boxu.


Keď som to už začala vzdávať objavilo sa svetielko na konci tunela a uvidela som tri produkty od neznámej značky v krásnych ružovo-zlatých obaloch. Povedala som si ,,Super, konečne ideme na niečo kozmetické a na niečo čo nepoznám´´. U-BOX premium obsahoval 3 produkty značky Skin UP a to micelárnu vodu, sérum a práškovú masku na tvár, ktorú treba rozrobiť s vodou. Potom som však zistila, že je to poľská kozmetika a moje nadšenie trošku kleslo. Nechcem znieť ako úplný debil a odsúdiť niečo len kvôli tomu, že je to poľské. No už neraz som skúšala poľskú kozmetiku a väčšinou to nebolo nič extra, alebo to bol len taký priemer po ktorom som už nesiahla. Ale konkrétne túto zhodnotím až ju vyskúšam. Každopádne som však rada, že sa tu objavilo niečo čo nepoznám, pretože rada testujem nové značky.


Na spodku škatule boli dve obrovské balenia šampónu a sprchového gélu od značky Revlon. U-BOX na svojich FB stránkach už potom avizoval, že sa v boxe bude nachádzať, takže to nebolo až také veľké prekvapenie. Produkty určite potešili, aj keď šampón budem musieť posununúť, pretože nie je určený pre môj typ vlasov.




Posledným kozmetickým produktom je mydielko od značky Pears. Značku som nepoznala, ale našla som si o nej, že funguje od roku 1807 a zameriava sa na výrobu transparentných mydiel. Tak som zvedavá či bude niečim výnimočné, alebo upadne do zabudnutia.


Poslednou vecou bol tento lyžicový oválny štetec. Pokiaľ čítate blog pravidelne, tak viete že som tohto roku recenzovala lyžicové štetce od Makeup Revolution a nebolo to nič prevratné. Tento vyzerá ako ich úplna kópia a pochybujem, že zvládne niečo viac. Každopádne ho budem posúvať ďalej, pretože nepotrebujem 2 rovnaké štetce. 


Z U-BOXu Premium som neskutočne sklamaná. Pod slovom premium si predstavujem niečo extra, niečo iné a nie iba box, ktorý bude rovnaký ako každý druhý a bude obsahovať len extra veľké balenia a bude drahší. Dala som si tú námahu a našla post zo začiatku februára v ktorom avizovali U-BOX premium.


Asi som veľmi náročná a mala som ozaj veľmi veľké očakávania. Ale myslím si, že U-BOX Premium vôbec nesplnil to čo sľuboval. Každomesačné boxíky sa mi páčili a nekritizovala som ich, pretože nemali prehnanú cenu a preto sa dalo očakávať, že obsahujú priemerné produkty, ktoré nemusia každému sadnúť. No od prémiového boxu som naozaj nečakala, že bude obsahovať omaľovánku, ktorú si viem kúpiť v stánku, či štetec, ktorý si viem objednaj z eBay za 1Euro, alebo vodu, ktorú si kupujem v potravinách. Ozaj tam mohli dať len 5-6 plných produktov, ktoré by stáli zato. Alebo tam mohli dať kľudne aj 10 produktov, ktoré by boli miniatúrky (nie vzorky), aby si ich človek vedel vyskúšať a spoznať tie produkty. Nepotrebujem tam 600 ml šampón, ktorý mi možno nesadne. Ja som skôr človek, ktorému viac záleží na kvalite ako na kvantite. Mohla by som kritizovať aj tie ´´zvučnejšie značky´´, ale asi je to ozaj veľmi subjektívne čo človek považuje za zvučnejšie a čo nie.

Ale to je len môj názor. Keď sa na box pozriem s nadhľadom a odhliadnem to čo sľuboval vidím slušný box, ktorý obsahuje 10 produktov. Je mi ľúto, že sa tam opakujú veci ako mydlo či štetec, ktoré sa v boxoch už objavili, ale dá sa to zobrať na milosť, pretože nie každý si kupuje U-BOX každý mesiac. Každý jeden produkt som si vyhľadala na internete a zisťovala jeho cenu (podarilo sa mi to až na 2 produkty, ale cca mám predstavu v akých cenách sa takéto veci pohybujú). Hodnota celého prémiového boxu mi vyšla na cca 45 €, čo je ozaj len odhad, pretože na rôznych stránkach sa líšili aj ceny jednotlivých produktov. Pri jeho cene 24,99 € sa teda dá povedať, že má cca dvojnásobnú hodnotu ako zaň zaplatíte. No keď ho porovnám s jarným boxom od Marie Claire (recenzia), ktorý stál 30 € tak tento U-BOX je o dosť slabší. 

Nerada píšem zlé hodnotenia a nerada kritizujem, pretože viem že za všetkým čo niekto robí stojí tvrdá práca. No aj my čo si kupujeme tieto boxy musíme tvrdo pracovať, aby sme zarábali a za zvyšné peniaze si chceme dopriať niečo pre seba. Preto ak uvažujete nad tým, že miniete 25 € za nejaký boxík, tak tento neodporúčam. Za túto cenu si viete zo zahraničia objednať iné boxy, ktoré určite naplnia Vaše očakávania viac. 

Mňa osobne U-BOX Premium sklamal a myslím si že nesplnil to čo sľuboval. Dajte mi prosím Vás do komentárov vedieť, či som len prehnane náročná a veľmi kritická, alebo či by ste mali podobné pocity. A pokiaľ ste si ho už kúpili, aké boli vaše prvotné dojmy? Nadchol Vás, či sklamal? 

Ďakujem krásne, že ste so mnou ostali až do konca a užite si zvyšok víkendu.

Vaša AN :-)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

15 comments

  1. Vypadá opravdu krásně a luxusně, ale za tu cenu by tam teda mohli dát něco víc, máš pravdu :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Podľa mňa je fajn, že si napísala svoj názor aj keď nie je pozitívny a musím sa priznať, že po prečítaní toho čo obsahoval by som s tebou súhlasila aj keby prišiel domov mne. Tá cena je fajn oproti tomu, koľko dokopy reálne stoja produkty ale zase keď sa pozrieme na funkčnosť celého boxu, na tie značky a tak...neviem teda. Aj šampón na vlasy mohli dať napríklad taký, aby vyhovoval každej žene. No čo už...
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Som rada, že nie som sama kto má tento názor :)

      Delete
  3. Já jsem si tuším dva boxy koupila, ale další mě už nelákají. Nad tímto jsem taky přemýšlela, ale jsem ráda, že jsem odolala. Byla bych stejně zklamaná, jako ty.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ja trošku ľutujem. Ale uvidím aká bude tá SKIN UP kozmetika.

      Delete
  4. Mě se obsah docela líbí, hlavně produkty Skin UP :-) já si boxy moc nekupuji, většinou o nich někdo napíše, a tak to už pro mě není takové překvapení :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja mám rada prekvapenia, ale tento nesplnil čo sľuboval :(

      Delete
  5. pod "luxusom" som si predstavovala ine znacky :D skor ako loccitane, lancome, mozno nieco lepsie z bio produktov (dr hauska alebo tak) - fakt by stacili mini produkty, ale zvucnejsich znaciek... Tiez by som bola sklamana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Presne niečo také som čakala, ale opak bol pravdou po otvorení :D

      Delete
  6. Čo ja viem, mne sa tie naše slovenské boxy momentálne absolútne nepáčia.. v tomto som dokonca myslím že aj videla nejaké meis očné tiene, ktoré predáva vietnamec za 1,20e..

    ReplyDelete
  7. Obsah boxu sa mi páči :) Najviac masívny náhrdelník.

    ReplyDelete
  8. Som veľmi rada, že som si ho neobjednala. Takto si prémiový box vážne nepredstavujem.

    ReplyDelete
  9. Ten obsah teda naozaj sklamal, čakala som od toho viac :) zzačiatku som si tieto boxíky objednávala pravdelne, ale pri aprílovom som si povedala dosť, pretože prodkty v ňom boli nič moc :)

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete