Letné smoothies

Ahojte baby,

leto je v plnom prúde a pár horúcich letných týždňov je ešte pred nami. Neviem ako vy, ale ja v lete milujem ovocie a zeleninu. Nie žeby som ju inokedy nejedla, ale dať si na raňajky ovocné smoothie a na obed svieži šalát je ako stvorené na leto. Je to osviežujúce, chutné a hlavne je to zdravé. Posledné týždne otravujem všetkých susedov skoro ráno svojim mixovaním ovocných či zeleninových smoothies. Preto som sa rozhodla s Vami podeliť o pár receptov, ktoré som si obľúbila.

Zväčša to robím tak, že zmiešam to a tamto a hento a dúfam, že  to bude nejak chutiť. Zatiaľ som nešliapla vedľa :). No mám pár obľúbených kombinácií ku ktorým sa často vraciam najmä teraz v lete keď je v obchodoch väčší výber ovocia.


Na prvé smoothie budeme potrebovať:
- 3 čerstvé špenátové listy
- pol granátového jablka
- 2 mandarinky
- 1 hrušku


Všetky ingrediencie spolu rozmixujeme. Ja používam ručný mixér, pretože je to oveľa pohodlnejšie. Vzniknutú zmes precedíme cez sitko aby sme sa zbavili kôstok a letné osvieženie je na svete. 


Na druhé smoothie budeme potrebovať:
- druhú polovičku granátového jablka :)
- 1 klasické jablko
- 1 slivku
- lyžičku medu
- 1 biely jogurt alebo mlieko


A postup je samozrejme rovnaký. Rozmixovať, precediť a užívať si leto :).


Čo si zvyknete robiť v lete na raňajky? Ste na tom podobne ako ja, alebo neriešite ročné obdobia?


Vaša AN :-)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

5 comments

  1. Mňam:) vypadá to vážně skvěle, už vím, co budu mít zítra k snídani:). Jinak já to ani moc neřeším, v létě si dávám v podstatě to samé jako v zimě:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Tvoje kombinace vyzkouším! sama si dělám smoothie skoro každý den BEAUTYPUSINKA

    ReplyDelete
  3. Smoothie mám velmi ráda a když máme doma ovoce, udělám si ho klidně i přes zimu. Nejvíce mě zaujal ten druhý recept, asi někdy vyzkouším. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete