ByeBye #1

Rozhodla som sa trošku pozmeniť formát článku spotrebovaných produktov. Nebudem ich písať v mesačných intervaloch, ale až vtedy keď sa mi nazbiera určitý počet produktov a už tu nebudem opakovať tie isté produkty 2x. So zmenou formátu som preto zmenila aj názov z Prázdny.... na ByeBye....

Takže dnes tu máme prvú časť ByeBye produktov za obdobie apríl, máj a jún 2017. :)

Začnem produktmi, ktoré ste mali možnosť vidieť na blogu začiatkom júna. Nachádzali sa v letnom Marie Claire boxe. 2 miniatúrky značiek Too Cool For School a Caolion. Dosť ma mrzelo, že oba boli až natoľko malé, že vystačili len na jedno použitie. 

Telové maslo od Too Cool For School s obsahom vajíčok malo veľmi príjemnú vôňu, dobre sa nanášalo, ale po jednom použití nedokážem zhodnotiť či stojí za to si kúpiť plné balenie. Plné 200 ml balenie stojí v Sephore 790 Kč, čo je v prepočte cca 30 Eur. A to je neskutočne veľa za telové maslo. A aj po tom jednom použití viem, že až také dobré nebolo, že by som zaň bola ochotná vyhodiť 30 Eur.

Druhý produkt od Caolion viem zhodnotiť o čosi lepšie. Jedná sa totiž o hĺbkovo čistiacu masku pozostávajúcu z dvoch krokov. Prvým je hrejivá maska, ktorá má otvoriť póry a do hĺbky ich vyčistiť. Maska sa nanesie na celú tvár alebo len na konkrétnu oblasť a nechá sa pôsobiť 5-10 minút. Zvyknem si stále masky na pleti nechať dlhšie, no celých 10 minút som nevydržala, pretože ma neskutočne pálila na tvári. Bolo to dosť nepríjemné. Dokonca aj po umytí tváre vodou to neprestávalo. Preto určite nebude vhodná ak máte citlivú pokožku. Nasledoval druhý krok a to chladiaca maska, ktorá má póry stiahnuť. Tú som si naaplikovala rýchlosťou blesku a dosť pomohla. Príjemne mi schladila tvár a konečne som mala pocit úľavy. Jej účinky však neboli nič extra. Póry vyčistila no nemala som ich o nič menšie ako zvyčajne. To dokážu aj čistiace masky, ktoré už doma mám. Mňa vôbec nepresvedčila a aj tá cena je dosť odradzujúca (malé balenie 10g + 15g stojí 380 Kč cca 14 Eur a veľké 20g + 30g stojí 750 Kč cca 28 Eur).


Ďalej tu mám produkty, ktoré som tiež skúšala po prvý krát. Peelingový gél od Freeman s vôňou grepu sa mi veľmi páčil. Balenie mi vystačilo na 3 použitia. Gél mal veľké množstvo peelingových čiastočiek, pekne voňal a dobre aj pleť osviežil. Za mňa veľká spokojnosť.

Dvojkrokovú masku od It´s Skin som objavila v DM-ku. Prekvapilo ma že tam vidím nejakú Kórejskú značku a tak som ju aj napriek vysokej cene kúpila. V ponuke mali asi 4 druhy z ktorých som si zvolila zelenú. Je vhodná pre všetky typy pleti a je určená na stiahnutie a zmenšenie pórov a stála niečo vyše 4 Eur. Maska obsahuje 2 ml séra, ktoré sa aplikuje po vyčistení pleti a potom sa na tvár naaplikuje maska, ktorá sa nechá pôsobiť 15-20 minút. Maska bola príjemná, pleť zhydratovala, ale zmenšenie pórov sa veľmi nekonalo. No keby stála o čosi menej určite by som si ju kúpila znova, pretože nebola zlá.


Tento mesiac som musela vyradiť aj pár rúžov od Maybelline, pretože už ich mám roky a už si svoje odžili. Nespotrebovala som ich úplne do konca, ale patrili medzi moje obľúbené. V najbližším mesiacoch preto budem musieť doplniť zásobu nejakými novinkami od Maybelline. Ak máte nejaký tip budem rada ak sa s nim podelíte v komentároch.


Ceruzku od Catrice ste mali možnosť vidieť v nákupoch za mesiac jún. Je perfektná a asi najlepšia ceruzka na obočia akú som kedy mala. Jediný problém je ten, že som ju spotrebovala asi za 2 týždne. No čo už, musím dokúpiť novú. Ale jednoznačne odporúčam. 

Aj balzám od SebaMed to už má za sebou. Je to môj najobľúbenejší balzám a toto je už asi moje dvadsiate balenie. Super hydratuje a keďže je určený pre deti neobsahuje žiadne parfémy, parabény a iné nedobré veci. Predávajú ju v DM-ke, ale treba ju hľadať v detskom oddelení.


Sklamanie mesiaca mi priniesla táto maska na tvár. Je to niečo podobné ako bavlnené masky, na ktoré sme zvyknuté. Táto je však z niečoho ako gél, či želatína. Veľmi ľahko sa trhá, nestojí dobre na tvári a keď ju máte musíte stále ležať. Účinky som tiež nepostrehla žiadne. Mala som len mazľavú pleť a nič viac. Škoda vyhodených peňazí a túto masku a ani jej podobné už nikdy viac.



Posledné produkty prejdeme už len z rýchlika, pretože nie sú to moje prvé balenia a na každé z nich som už písala samostatné recenzie a názor na ne som nezmenila.

Kórejské bavlnené masky sú moje naj. Používam ich každý týždeň a medzi moje topky patria masky od SKIN79 (recenzia) a od MISSHA. Panda masku som už mala neraz a aj s ostatnými mám už skúsenosť len s inou hlavnou zložkou a vôňou. Žiadna ma opäť nesklamala a stále ich budem považovať za naj masky na trhu.


Ďalšia dávka kórejských masiek od značky Cettua, ale tentoraz aj na ruky a nohy. Recenziu na ne si môžte prečítať tu (recenzia).


Maska na pery od PILATEN (recenzia) ma neskutočne prekvapila svojimi účinkami. Preto toto nebude moje posledné balenie. Maska na očné okolie od Cettua bola však na druhú stranu trošku sklamaním (recenzia), no všetko kórejské nemusí byť automaticky dobré.


Nakoniec tu máme odličovač od Garnier (recenzia), ktorý používam už roky a peelingový sprchový gél od Yves Rocher (recenzia), ktorý má úúúúžasnú vôňu. No a keďže je leto tak sa to odzrkadľuje v spotrebe aniperspirantov. Môj miláčik NIVEA (recenzia) je so mnou už roky a Fenjal (recenzia), ktorý je vhodný na citlivú pokožku je super po epilácii.


Do komentárov mi napíšte či poznáte niektorý z produktov a či s nimi máte podobné skúsenosti.

Vaša AN :-)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

9 comments

  1. Korejské masky jsou nejlepší. Sama je hrozně miluji. <3
    catthegdiaries.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ceruzku od Catrice mám vyskúšanú aj ja a je to moja topka :-)

    ReplyDelete
  3. Ty korejské masky budu muset více prozkoumat. Jinak jsem taky měsíční spotřebované články zrušila. Takto je to o dost lepší. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite vyskúšaj, ja ich používam už roky a som veľmi spokojná :)

      Delete
  4. Tužky od Catrice jsou pro mě jedny z nejlepších z drogerie. Jen škoda, že tak rychle ubývají.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nápodobne, ale som rada, že aj v drogérii sa dajú nájsť top produkty :)

      Delete
  5. Péči Caolion bych si chtěla koupit, tak raději zkusím jinou variantu, nabídku mají celkem širokou.

    ReplyDelete