SKIN79 - Zvieracie bavlnené masky

O bavlnených maskách od značky SKIN79 som písala v minulom roku. Vo všeobecnosti produkty tejto značky ma nikdy nesklamali a preto, keď som na internete videla, že majú v ponuke nové bavlnené masky, tak som neodolala. Chutné bavlnené masky so zvieracou potlačou.



Prvá z nich je intenzívna hydratačná maska pre suchú opicu.


Hlavnou zložkou je kyselina hyaluronová, ktorá udržiava pokožku hydratovanú. Ďalej obsahuje výťažok z hroznových semien, výťažok z jojobových semien a extrakt z kakaa.


Ukľudňujúca a vyhladzujúca maska pre nahnevanú mačku


Hlavné zložky masky, ktoré sú Aloe a čajovník majú vyhladujúce a hydratačné účinky. Ďalšími zložkami masky sú výťažok z hroznových semien, výťažok z jojobových semien a výťažok z kvetou požlta farbiarskeho.


Bieliaca masky pre tmavú opicu


Zložkou tejto masky je niacin amin, ktorá má zosvetľujúce účinky. Ďalšími zložkami masky sú výťažok z hroznových semien a výťažok z jojobových semien.


Všetky sa používajú na čistú pokožku a po 20-tich minútach ju stiahnuť a prebytočný produkt nechať vstrebať do tváre. Jeden kus masky stojí 1,84 € (alebo 45 KČ), čo trochu drahšie v porovnaní s maskami, ktoré predávajú. Zrejme je to cena za rozkošnú zvieraciu potlač. Či stojí za to vyhodiť peniaze len za rozkošnú potlač je na Vás. Ja som to skúsila, ale môj priateľ mi povedať, že budem vyzerať ešte strašidelnejšie ako s tou klasickou bielou. :-) No čo už.

Vaša AN :-)


3 comments

  1. Nejvíc se mi líbí zelená maska :-)

    http://kosmetickysvetz.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Tak myslím, že růžová nebude pro mě, protože kdybych měla být ještě světlejší, tak jsem průhledná :D nicméně podobná asijská kosmetika teď docela frčí, asi se na to budu muset také podívat. Děkuji za tip

    ReplyDelete
  3. Jé, ono to má hrozně roztomilé obaly :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    ReplyDelete