Marie Claire Beauty Box leto 2017

Dnes pokračujeme s druhým tohtoročným beauty boxom od Marie Claire. Pokiaľ ste zmeškali včerajší článok o jarnom boxe tak ho nájdete TU. Letný beauty box je vytvorený v spolupráci s parfumériou Sephora a je zameraný zväčša na kórejskú kozmetiku. Obsahuje celkovo 12 kozmetických produktov a stojí 1249 Kč čo je v prepočte cca do 50 Eur. Jeho hodnota je však skoro dvojnásobná.


V boxe je celkovo 5 produktov Kórejskej kozmetiky. Masky, telové maslo, peeling a hydratačný krém.


Prvou je peelingová bublinková maska od Tony Moly a funguje na princípe čistiacich bubliniek. Živočíšne uhlie na seba viaže nečistoty, odumreté kožné bunky a kožný maz. Už sa neviem dočkať až ju vyskúšam. Mám doma už podobnú od SKIN79, no ešte som ju neskúšala.


Detoxikačná duo maska na odstránenie rozšírených pórov od značky Caolion. Prvým krokom je parná maska, ktorá póry otvorí a vyčistí a druhým chladivá a osviežujúca maska, ktorá ich stiahne. Každá z masiek má dokopy po 3 g takže vystačí len na jedno použitie.


Telové maslo od Too Cool For School, ktoré v sebe skrýva kombináciu masla, vajec a oleja. Pokožka je hydratovaná vďaka olejom zo semien arganu, baobabu, sezamu, sladkých mandlí a marhuľových jadier a vyživená vďaka výťažku zo žĺtkov a bielok. Znie to dobre a už sa teším až ho vyskúšam. V boxe sa nachádza 10 g balenie a keďže je určene na celé telo, tak dúfam že bude stačiť aspoň na jedno použitie.


Ďalšou známou kórejskou značkou je Skinfood. V boxe sa nachádza peeling s čiernym cukrom. Pleť zbaví odumretých kožných buniek, vyčistí ju, hydratuje a zlepšuje jej celkový vzhľad. A ešte k tomu aj príjemne sladko vonia. Miniatúra obsahuje 10 g.


Posledným zázrakom z kórejskej kozmetiky je 30 ml hydratačný krém od Dr. Jart+ Water Drop. Dokonale hydratuje a nezaťažuje pleť. Pleť zároveň aj rozžiari a zbaví ju únavy. Krém je bielej farby a sviežej citrusovej vône. Dobre sa rozotiera a vstrebáva. 


V boxe sa ukrývajú 4 produkty dekoratívnej kozmetiky. 2 rúže a 2 riasenky.


Najviac ma prekvapil matný rúž od Sephory Cream Lip Stain v odtieni 13 Marvelous Mauve. Intenzívna farba, super pigmentácia, krémovitá štruktúra, matný vzhľad a dlhá výdrž. Určite si obstarám aj iné odtiene.


Ďalší mini rúž od Makeup For Ever Artist Rouge 401 je v krásnom červenom odtieni, ktorý by nemal chýbať každej žene.  Je dostupný v 24 odtieňoch a dokonca v matnom aj lesklom prevedení. Pigmentácia je skvelá, no výdrž je priemerná čo ma dosť sklamalo.



Tiež ma potešili miniatúry dvoch legendárnych riaseniek. Too Faced Better Than Sex a Benefit They´re Real!.  Mám len dilemu ktorú vyskúšať skôr.


Poslednými troma produktmi sú parfém, krém na tvár a krém na očné okolie.


15 ml mini balenie parfému od Loewe - Aura Loewe Floral s vôňou fialky, ruží a jazmínu. 


Hydratačný krém Eisenberg pôvodom z Monaka obsahuje kyselinu hyaluronovú a vitamíny A a E. Pleť hydratuje a chráni ju pred voľným radikálmi. Krém má jemnú luxusnú vôňu, ľahko sa rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke ťažký pocit.


Posledným produktom z boxu je Rexaline - Line Kiler X-treme krém na očné okolie na zjemnenie vrások. Obsahuje kyselinu hyaluronovú a zapuzdrené lipopeptidy, ktoré majú výrazne redukovať vrásky a zjemňovať očné okolie. Krém ma gélovitú štruktúru, dobre sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva.


Letný box je perfektný no oproti jarnému vydaniu mi prišiel trochu slabší. Nie obsahom, ale skôr tým že obsahuje veľké množstvo miniatúr. Plné balenie je len bublinková maska a tuším Sephora rúž. A jeho cena je tiež dosť vysoká. Využijem však všetky produkty z boxu, možno až na parfém, takže nie som sklamaná. No ak si myslíte že by ste veľa vecí nevyužili, tak potom si radšej počkajte na ďalší a možno bude cenovo výhodnejší a pre Vás využiteľnejší.


Ak však máte o box záujem kúpite ho tu: beautybox.marieclaire.cz

Čo hovoríte na letný box? 

Vaša AN :-) 

7 comments

  1. 50€ za beauty box je podľa mňa dosť ak človek nevi, čo v ňom môže čakať (resp. vlastne ani neviem, či sa jeho obsah dá niekde zistiť ešte pred kúpou), aj keď uznávam, že výber produktov je naozaj super :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na ich stránke bol zverejnený obsah, tak som vedela čo obsahuje. Ak by ho nezverejnili, tak neviem či by som to riskla

      Delete
  2. Mne sa box páči, no 50 eur mi príde nehorázne veľa za výrobky.

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to dosť, no raz za rok som si trošku dopriala :)

      Delete
  3. No jeho cena je dosť vysoká, nato že je tam kopa vzoriek. Ja by som do toho asi nešla, aj keď produkty vyzerajú fajn :)

    Lavandula Diary

    ReplyDelete
  4. Docela mě zajímá ta bublinková maska :-) až ji vyzkoušíš, budu se těšit na ohlasy :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  5. Wau, o boxe som ešte nepočula. Ale vyzerá super! No jasné, čo ma nezaujalo na prvýkrát?! Maska!XD ❀

    ❀ Blog de la Licorne ❀

    ReplyDelete