Garnier Micelárny odličovací gél

Ahojte baby,

možno ste už v drogérii videli nový čistiaci micelárny gél od Garnier. Je to all in one oplachový gél, ktorý čistí a zároveň aj odličuje makeup tváre a očí. Čiže klasická micelárka, ale v gélovej forme.


Gél obsahuje hroznový extrakt a aktívne micely, ktoré zachytávajú všetku špinu, kožný maz a makeup. Je veľmi jemný a keďže neobsahuje žiadne parfémy je vhodný aj pre citlivú pokožku a oči.


Obal je klasický priehľadný plastový s ružovou pumpičkou, ktorá je uzamykateľná, takže je vhodná aj na cestovanie. 200 ml balenie stojí cca 4 Eurá.


Samotný gél je priehľadný a bez vône. Dobre sa rozotiera, pekne pení a vôbec pokožku nedráždi. Dokonca je jemný aj v oblasti očí, neštípe ich a nedráždi. Dobre odstraňuje nečistoy a mastnotu a dokonca aj makeup. Rada ho preto používam do sprchy a je super v kombinácií s konjac hubkou.

Čo sa týka odličovania očného makeupu tak tu ma to veľmi neohúrilo. Keď sa odličujem klasicky pomocou odličovača a vatového tampónika, tak odličovač makeup rozpustí a vatovým tampónikom ho potom zotriem dolu. Pri tomto géli sa makeup očí rozpustí, ale keďže tu nie je vatový tampónik tak sa začne rozmazávať len hore dole, kým ho neopláchnem vodou. No tento postup musím opakovať asi tri krát pokiaľ oči úplne odlíčim. Takže oči budem odličovať aj tak po starom.

Je to však super vec na cesty pretože Vám stačí len toto a máte micelárku a odličovač očí v jednom a ušetríte miesto v kufri. A nepotrebujete k tomu ani vatové tamóniky.


Plusy:
- nájdete ho v každej dobrej drogérii
- cenovo dostupný
- vhodný pre citlivú pokožku
- uzamykateľná pumpička a praktické balenie
- neštípe a nedráždi
- dobre čistí a odličuje
- nepotrebujete vatové tamóniky
- vhodný na cestovanie

Mínusy:
- odličovanie očí je dosť nepraktické

Micelárny gél je každopádne super nápad. Micelárne vody sú na trhu už dlhú dobu, ale nikdy som im nevedela prísť veľmi na chuť, pretože mám radšej mokré odličovanie a čistenie pleti. A teraz mám oboje v jednom.

A čo vy, používate micelárky? Alebo máte radšej klasickejšie odličovanie a čistenie pleti.

Vaša AN :-)

15 comments

  1. Já tyhle odličovače mám ráda takže si tento chci pořídit. :)

    ReplyDelete
  2. Je ozaj dobrý hlavne na citlivú pleť.

    ReplyDelete
  3. Mě se tento odličovací gel líbí. Velmi ráda používám tyto gely ve sprše. Přijde mi odlíčení rychlejší, jen škoda těch očí. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okrem toho očného makeupu je perfektný :)

      Delete
  4. Tento typ odličovačů mi sedí a vyhovuje, stejně jako značka Garnier :-).
    Ennepenne.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na odličovanie mám tiež najradšej Garnier

      Delete
  5. Počula som o ňom, no ešte som nemala možnosť vyskúšať ho :) Osobne mi viac vyhovujú vodové odličovače, preto skôr používam normálnu micelárku od Garnier a som s ňou veľmi spokojná :) Výhodou mi príde ale pumpička, kedy je aplikácia oveľa jednoduchšia :)

    www.frenchstyle.eu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiež radšej preferujem vodové odličovače, ale chcela som dať šandu niečomu novému :)

      Delete
  6. Já jsem si ho nedávno také pořídila a vůbec mě nenadchl, takže šel o dům dál, kamarádka je z něj prozměnu nadšená. No asi jsem na klasické odličování.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je tak so všetkým, že niekomu niečo sedí a druhému zas nie :)

      Delete
  7. Micelárek mám doma teď docela dost a v nejbližší době neplánuji kupovat další..ikdyž já jsem taková, že když uvidím nějakou novinku v akci tak ji stejně koupím a mám toho pak doma strašně moc.
    SimonetaBlog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Som na tom podobne, ale keď som ju v DMke videla tak zrazu bola v košíku :-D

      Delete
  8. Vyzerá dosť zaujímavo :) Akurát tiež by mi to vadilo pri odličovaní očí :D

    ReplyDelete
  9. Tenhle produkt je asi tou největší klasikou mezi blogerkami. Dříve jsem tuhle micelárku používala, ale jak jsi psala - vadilo mi odličování očí. Teď jsem přešla na odličovač od Dermacolu a nemůžu si stěžovat, zatím mi nevadí.
    jsem Katrin

    ReplyDelete
  10. Gély nemám príliš v láske celkovo a odličovanie očí býva problém. Ja už dokonca nie som schopná používať ani odličovače určené špeciálne na oči. Takmer každý ma štípe alebo mi oči zbytočne vysuší a sú potom červené. Najlepšie mi robia krémy typu Nivea klasická modrá alebo Indulona tiež original.
    Bianka

    ReplyDelete