BH cosmetics gélové očné linky

Ahojte baby,

poznáte značku BH Cosmetics? O existencii tejto značky som vedela, ale len nedávno som si od nich niečo kúpila po prvý krát. Rozhodovala som sa medzi pár paletkami, ale keď som videla že majú farebné gélové očné linky tak som siahla po nich. Nie sú veľmi bežné a nenájdete ich všade.


Objednala som si 4 odtiene. Chcela som popravde viac, ale nemali všetky skladom tak som sa musela uskromniť. Všetky prišli zabalené v čiernej krabičke s nápisom a odtieňom navrchu. Samotný gél je v klasickej hrubej sklenenej nádobke (všetky gélové linky majú rovnaké obaly).


Objednala som si farby: Coffee - klasickú hnedú, Storm - tmavú fialovú, Blow - neónovo ružovú a Lily - klasickú fialovú. Všetky sú ozaj krásne, len tá Storm vyzerá z diaľky ako čierna. Každá z nich stála 3,5 eur čo je skoro ako zadarmo.


Všetky majú dobrú gélovitú konzistenciu, dobre sa nanášajú a majú super pigmentáciu. Farby sú ozaj krásne a super na leto kedy každá z nás siaha viac po farbách nielen v oblečení, ale aj v makeupe.


No trošku ma mrzí ich výdrž, pretože keď som po minúte prešla po nich prstom tak sa všetky rozmazali ako keď natierate maslo na chlieb. Na vyschnutie potrebujú ozaj dlhšiu dobu a keď už zaschnú tak sa nerozmazávajú. Teda aspoň prvé hodiny. Cca po piatich hodinách som si všimla, že sa mi linka začína otláčať na horné viečko a tiež sa začala rozmazávať. Ach, vedela som, že je to až príliš dokonalé na to aby to bola pravda. :(


Pokiaľ však nemáte spadnuté viečka ako ja a pohyblivé viečko sa Vám pri klipkaní nedotýka horného tak by Vám zrejme mohli vydržať dlhšie.


Farby sú však krásne a tak si ich sem-tam dám aspoň na tie 4 hodinky. A keď zoberiem do úvahy fakt, že stáli len 3,50 Eur tak sa na ne neviem hnevať.


Používate niekedy farebné linky? Aký produkt máte najradšej? Ceruzky, tekuté linky či gélové linky?


Vaša AN :-)

6 comments

  1. Jsou hezké , ale štvalo by mě , že nevydrží.

    ReplyDelete
  2. Škoda, že nevydrží více, protože vypadají opravdu moc hezky. Já barevné linky vůbec nepoužívám. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. Přiznám se, že linky vůbec nepoužívám, jsem klasický "stínový" typ. Od BH mám ale sadu štětců. Některé mi bohužel po měsíci vypadaly, ale právě ty na stíny jsou nej :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  4. Farebné linky nosím celý rok, ale najčastejšie v lete, milujem tekuté linky od Flormaru - majú úžasné farby a držia ako pribité. Tieto od BH vyzerajú pekne, ale škoda, že nevydržia, cez leto by bodlo skôr niečo vodeodolné :)

    BeYOUtiful

    ReplyDelete
  5. milujem gélové linky! veľmi dobre sa mi s nimi pracuje, a páči sa mi, že tieto sú v ponuke aj v naozaj krásnych farbách, nie len klasické čierne a hnedé :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete