Zútulnite si bývanie s PIXERS.CZ

Ahojte baby,

dnešný článok bude trošku z iného súdka. Počuli ste už o pixers.cz? Ja som o existencii tohto internetového obchodu nevedela. Kontaktovali ma však s ponukou na spoluprácu. Trošku som sa zarazila, pretože môj blog je zameraný na beauty a tak som nevedela či by niečo také mojich čitateľov zaujímalo. Ale pozrela som si ich stránky a zistila som, že majú obrovskú ponuku, tapiet, obrazov, plagátov a nálepiek. Vtedy som si povedala super, veď predsa každý si rád zútulní izbu krásnym obrazom či plagátom. A ja sama tiež už cca 2 roky hľadám obraz do svojej izby.

Predtým som mala tmavomodrú izbu, ktorá ma potom omrzela a premaľovala som ju na ružovú. Obraz ktorý som tam predtým mala sa tam už farebne vôbec nehodil a preto som hľadala nový. Chcela som aby obsahoval, bielu, čiernu a ružovú či cyklámenovú. V obchodoch som však nikdy nevedela nájsť ten správny, a keď sa mi už aj nejaký páčil, nemal správnu orientáciu či rozmer. A preto som tam doteraz nemal nič. Len dva háčiky v stene, ktoré čakali na obraz.


Stránky pixers.cz sú veľmi prehľadné. Z hlavného menu si vyberiete o čo máte záujem: tapety, fototapety, obrazy, plagáty či nálepky. Ja som mala záujem o obraz na plátne a tak som si vyfiltrovala len tie.


Okrem druhu viete použiť aj pokročilý filter podľa typu, orientácie, materiálu či farby. Filtre sú ozaj užitočné, pretože pri tej obrovskej ponuke, ktorú majú sa Vám zobrazia len tie obrazy o ktoré máte záujem.


Ja som mala záujem o vzor saruky a preto som rovno do vyhľadávania napísala kľúčove slovo a zobrazili sa mi len obrazy na ktorých sa nachádzala sakura. Perfektné je že pri každom jednom vzore si môžte zvoliť presné rozmery a orientáciu. Celkom jednoduché, nie? Jediné na čo som nebola pripravená bola obrovská ponuka. V obchodoch som nevedela nájsť žiaden obraz a teraz som skončila s desiatimi do ktorých som sa zamilovala a nevedela som sa rozhodnúť. :-D





Nakoniec som si však jeden vybrala a dorazil cca po dvoch týždňoch. Bol zabalený v pevnom kartónovom obale a vo vnútri ešte chránený bublinkovou fóliou. Hrany obrazu boli taktiež obalené kartónom aby sa neobili pri preprave.


S konečným výsledkom som spokojná. Do izby perfektne pasuje a konečne nemám na stene prázdne miesto.




Plátno je hrubé a kvalitné a rovnako kvalitná je aj tlač. Takže ak hľadáte krásny obraz na zútulnené svojho domu či bytu, tak určite navštívte https://pixers.cz a určite tam nájdete to čo hľadáte v super kvalite.


























Objednávali ste už niekedy niečo z pixers.cz? 

Vaša AN :)

7 comments

  1. Krásné, na blogu mám recenzi na nálepku na ledničku pixers, je moc pěkná, kvalitní , pevná :-) doporučuji

    ReplyDelete
    Replies
    1. Recenziu som čítala a nálepka je ozaj krásna

      Delete
  2. Stránku už taky poznám a vybrala sis opravdu krásný motiv. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. Ten obraz je perfektný :) veľmi pekný motív ako uliaty na tú stenu :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    ReplyDelete
  4. Fíha, krásny obraz. Dajú sa takto na plátno vytlačiť a objednať fotografie ? :)
    NarodeninováMaryKayGIVEAWAY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takú možnosť som tam žiaľ nevidela, no možno to časom doplnia

      Delete
  5. No teda, to je krásné. A nevíte, jestli mají i veliké fototapety na zeď? Stěhujeme se do nového bytu tady a je tam veliká zeď v obýváku, která je celá bílá a přemýšlela jsem co s ní. A děkuji, že jste mi dodala inspiraci, jak vyladit interiér nového domova.

    ReplyDelete