LANCOME - drama look

Ahojte baby

Konečne som sa dostala k recenzii jedného z kozmetických Vianočných darčekov, ktoré som dostala. Toto krásne balenie LANCOME - Drama Look obsahovalo celkovo 4 kozmetické produkty: ceruzku, maskaru, lesk na pery a lak. 



Začnem týmto úžasným leskom na pery Lip Lover - Framboise Etoile 355. Nie som síce veľký milovník leskov, ale tento má takú krásnu farbu a perfektne zvýrazní pery, že som ho musela zobrať na milosť. V balíčku bola len miniatúra v elegantnom striebornom obale. V strede je balenie priehľadné, takže vidíte skutočnú farbu lesku. Lesk sa na pery nanáša klasickým aplikátorom, ktorý majú všetky lesky. Farba je dobre pigmentovaná a výdrž lesku je priemerná. Pekne zvýrazní pery a nie je veľmi lepivý. Plné balenie by som si však nikdy nekúpila kvôli vysokej cene. 


Druhým produktom je maskara Hypnose Drama 01 Black. Má zvláštne zakrivenú kefku a trošku dlhšie mi trvalo, kým som zistila ako s ňou narábať. Zo začiatku riasy dosť zlepovala a nevedela som  ako ju donútiť spolupracovať. Po pár pokusoch som na to prišla a teraz mi robí veľmi pekné riasy a keby nestála 25 eur možno by som rozmýšľala aj nad ďalšou kúpou. Ale tá cena je pri tejto značke asi tým najväčším problémom.



V balíčku sa nachádzal aj tento svetlučko ružový lak Sugar Rose 301M. Na fotke som nedokázala zachytiť jeho skutočnú farbu, ale v skutočnosti je to naozaj krásna farba. Prvým problémom na ktorý som narazila bola dosť zlá pigmentácia. Potrebovala som naniesť 3 - 4 vrstvy, aby som dosiahla tento efekt a jeho výdrž je ako každý priemerný drogérkový lak. Na to, že Lancome laky stoja cca 10 - 15 eur som naozaj čakala niečo oveľa lepšie. Takže je to dosť veľké sklamanie.


Posledným produktom je čierna ceruzka na oči Le Crayon Khol 01. Jej pigmentácia je veľmi dobrá a keďže je veľmi mäkká tak aplikácia je veľmi jednoduchá. Problémom mäkkých ceruziek je však to, že sa veľmi rýchlo rozmazávajú a na mojich očiach to robia aj tie tvrdšie. Táto žiaľ bohu nie je výnimkou a behom hodiny už bola rozmazaná všade. :-( Pokiaľ s tým niekto nemá problém, alebo nemá taký blbý tvar oka ako ja a ceruzky mu tam držia, tak možno by táto ceruzka mohla fungovať. No žiaľ ja a ceruzky na oči sa veľmi nemusíme.


Na záver chcem poznamenať, že značka LANCOME nie je zlá, ako by sa mohlo po prečítaní recenzie zdať. Majú kvalitné výrobky, len podľa môjho názoru predražené. V drogérii by som našla tucet produktov, ktoré by boli kvalitou rovnaké, alebo skoro rovnaké ako tieto a stáli by oveľa menej. Mám doma pár produktov od tejto značky, ktoré mám veľmi rada, ale kupovala som ich v podobnej sade ako táto, pretože je to cenovo oveľa výhodnejšie. Ale pred kúpou plných produktov ma stále odradí ich vysoká cena.

Máte s touto značkou skúsenosti? Aký mate na ňu názor?

Vaša AN :-)

13 comments

  1. ja som mala spiralu od Lancome uz neviem ktoru a proste za tu cenu mi neprislo ze az take wau ako to co zvladla zvladli lacnejsie , a co sa tyka zlozenie velmi podobne takze v tomto radsej usetrim
    galantosfun

    ReplyDelete
  2. Ja som si taktiež kúpila vianočný set od Lancôme, mám ten s Hypnôse maskarou, ceruzkou a mini dvojfázovým odličovačom. S maskarou som nadmieru spokojná, je skutočne vynikajúca. No je pravda, že ceny sú dosť vysoké a odrádzajúce, no za Hypnôse maskaru by som tie peniaze asi aj dala.

    ReplyDelete
  3. Ja Lancome milujem, mám od nich makeup a zopár ostatných kozmetických produktov a už by som nemenila. :)

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  4. to je škoda, že produkty naozaj nepotešili...ten problém s takýmito lakmi je presne pri lacnejších značkách a vidím, že aj pri drahších..nuž,nie je všetko čo je drahé,aj kvalitné :) pekná recenzia
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  5. Ten lesk se mi moc líbí, ale řasenku bych si za tu cenu asi vážně nekoupila :/

    ReplyDelete
  6. Mě se moc líbí řasenka a lak na nehty.
    Beauty by K.

    ReplyDelete
  7. Moc pěkný článek, nejvíc se mi líbí ten lak na nehty :)

    Cacorka z Prahy

    ReplyDelete
  8. Se značkou zkušenosti nemám, ale ta řasenka ti udělala opravdu pěkné řasy :)

    ReplyDelete
  9. Tuto řasenku jsem kdysi někde vyhrála a byla super, ale jak píšeš, ta cena je vysoká a sama bych si ji nekoupila :-) za tu cenu bych měla pořádný balík levnější kosmetiky a asi by mi udělala podobnou službu.
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  10. Mne sa ten set veľmi páči, obsahuje super produkty. Lesk na pery je najkrajší. :)

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na giveaway:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2017/02/giveaway-ku-100-k-navstev-blogu.html

    ReplyDelete
  11. špirálu som kedysi mala a veľmi mi vyhovovala :)
    Drew's Beauty

    ReplyDelete