Domáci salón s KOCOSTAR

Kocostar masky

Ahojte, dnes sa opäť hlásim s kórejskými produktmi a to od obľúbenej značky KOCOSTAR, ktorá je známa svojimi maskami na tvár v tvare uhoriek, slnečníc či paradajok. No okrem pleťovej starostlivosti vyrábajú aj masky na iné časti tela a dokonca aj na vlasy. Tak prečo ich neskúsiť?


Kocostar home salon hair pack

Ako prvú som samozrejme vyskúšala masku na vlasy Kocostar Home Salon Hair Pack. Takýto druh masky som ešte neskúšala a pravdu povediac som ešte nikdy neskúšala žiaden vlasový produkt z oblasti kórejskej kozmetiky. Maska je balená v rovnakom obale v akom nájdete každú plátenú masku na tvár. No keď balenie otvoríte vykukne na Vás oranžový turban na hlavu v ktorom je vo vnútri samotná vlasová maska v objeme 30 ml. Pred použitím masky je potrebné si normálne umyť vlasy a trochu ich osušiť uterákom. Potom stačí aplikovať masku a nechať pôsobiť 20 minúť a potom masku zmyť z vlasov. Trošku som sa potrápila s tým ako masku naaplikovať a vopchať tam všetky vlasy, ale nakoniec sa mi to podarilo. Maska zanechá vlasy hladké, hebké a hlavne vyživené. Maska ma veľmi bavila a nemusíte chodiť ani ku kaderníčke a viete si takúto vyživujúcu kúru urobiť sami doma.

Kocostar home salon hair pack aplikácia

Kocostar foot moisture pack

Druhom maskou je maska na nohy Kocostar Foot Moisture Pack, ktorá obsahuje jeden pár vyživujúcich ponožiek na nohy. Podobné masky som už v minulosti skúšala a preto som bola zvedavá aká bude táto. Páči sa mi že všetky masky Kocostar nie sú nudnej bielej farby, ale hrajú farbami. Tieto ponožky sú napríklad modré a produkt vo vnútri vonia svieže za mentolom. Ponožky sa používajú veľmi ľahko, proste si ich stačí obuť ako klasické ponožky a zaistiť lepiacim pásikom na boku. Ponožky sú dostatočne veľké a budú pasovať na akúkoľvek nohu. Po 20 minútach treba masku odstrániť a prebytočný krém vmasírovať. Maska zanechá pokožku chodidiel neskutočne jemnučkú. Určite odporúčam a je to sto krát lepšie ako akýkoľvek krém na nohy.

Kocostar foot moisture pack aplikácia

Kocostar hand moisture pack

Po maske na nohy pokračujem maskou na ruky Kocostar Hand Moisture Pack, ktorá funguje presne tak isto ako ponožky na nohy. Rukavice sú však v peknej žltej farbe a produkt vo vnútri vonia za citrusmi. Rovnako ako ponožky aj tieto rukavice treba nechať pôsobiť 20 minút a potom prebytočný krém vmasírovať. Počas tých nekonečne dlhých 20 minút môžte s rukavicami dokonca používať bez problémov telefón a surfovať po internete. Maska zanecháva ruky hladké, hebké a vyživené a plus na to aj voňavé. Určite odporúčam.

Kocostar hand moisture pack telefon

Kocostar hand moisture pack aplikácia

Poslednou dobrotkou je niečo na oblasť tváre a to konkrétne na očné okolie. Kocostar Princess Eye Patch sú polmesiačiky na hydratáciu očného okolia. Očné okolie je prvá časť tváre, na ktorej sa začínajú prejavovať známky starnutia, takže sa o ňu treba veľmi dobre starať. Toto si človek začne uvedomovať, keď zbadá prvé vrásky a hľadá spôsob aby nepribúdali ďalšie. Takéto polmesiačiky sú skvelé, pretože skvele hydratujú a vyhladia očné okolie. A pokiaľ si ich necháte cez noc v chladničke, tak na ráno sú skvelé aj na zmiernenie čiernych kruhov a opuchov. V balení je jeden pár na jedno použitie, ktorý je balený v priehľadnom kruhovom obale z ktorého sa polmesiačiky veľmi ľahko vyberajú. Stačí ich mať naaplikované 10-15 minúť a hneď uvidíte ten rozdiel. Určite to nie je vec na úplne každodenné používanie ale určite na špeciálne príležitosti kedy sa potrebujete cítiť a hlavne vyzerať ako princezná :-) 

Kocostar princess eye patch

Kocostar princess eye patch obal

Kocostar princess eye patch aplikácia

Tieto Kocostar masky ma veľmi bavili a je skvelé, že si človek môže urobiť takýto kvázi salón aj doma a urobiť si hydratačné kúry takmer na celé telo. Kocostar nezaostáva za kórejským trendom a ich produkty sú nie len kvalitné ale aj hravé a človek sa pri nich nenudí. O to viac som rada, že sa konečne dá kúpiť aj na notino.sk ktorý svoj sortiment kórejskej kozmetiky čim ďalej tým viac rozširuje. A ja sa už neviem dočkať čo nové tam ešte objavím.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

7 comments

  1. Najviac ma zaujala maska na vlasy, vyzerá dobre. :)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  2. Ani jednu z nich jsem zatím nezkoušela, ale slyšela jsem o nich a určitě si je pořídím! :)

    ReplyDelete
  3. Tak to je parádne! Zatiaľ som neskúšala ani jednu, ale určite chcem! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  4. Masku na vlasy v této podobě jsem nikdy nezkoušela, ale docela mě to láká :-)

    ReplyDelete