Februárový U-BOX

Ani tento mesiac som neodolala a objednala som si nový U-BOX.


Februárový U-BOX obsahoval 12 produktov a jeden náramok zdarma. Trošku ma mrzelo, že obsahoval málo kozmetických produktov, ale jeho obsah ma aj napriek tomu potešil.


Časopis EMMA s DVD bol prvou vecou ktorá mi udrela do oka. Bolo to síce januárové číslo, ale keďže tieto mesačníky už dlhšiu dobu nekupujem, tak som aspoň mala čo čítať. DVD s jogou je taktiež super aj keď viac preferujem pilates pretože pri joge sa cítim ako totálne drevo.


U-BOX obsahoval 4 vlasové produkty. Prvým je táto čierna spona do vlasov s červeným motýľom.


Ďalej obsahoval tvarovaciu hubku na účes v tvare srdca, ktorú neviem či niekedy použijem, ale možno sa raz hodí. Bordovú čelenku do vlasov používam pri líčení, aby mi nepadli vlasy do tváre. Ale bežne takéto čelenky tiež nenosím.


Z vlasových produktov ma najviac potešila táto kefa na vlasy. Je to kefa v štýle detangler s ktorou sa vlasy veľmi ľahko rozčesávajú. Sú perfektné a tie z vás, ktoré ju doma ešte nemajú by si ju mali čím skôr obstarať.


Jeden z kozmetických produktov, ktoré U-BOX obsahoval je balenie odličovacích obrúskov, ktoré sa hodia stále.


Druhým a posledným kozmetickým produktom bol tento zvláštny odlakovač s aplikátorom. V popise produktov je návod na jeho použitie a fakt funguje. Super vecička.


U-BOX obsahoval aj niečo z oblasti módy. Tento štýlový náhrdelník z brúsenej kože je pekný a vkusný doplnok.


 Trblietky či ozdôbky na nechty. Používam im podobné dosť často a sú ozaj pekným doplnkom na nechty. Z infinity náramku, ktorý bol v U-BOXe zdarma bude mať radosť určite každý.


Mini U-BOX do ktorého môžte pribaliť darček svojmu milovanému.


Dva štetce - klasický špongiový aplikátor, ktorý veľmi nemusím a štetec na nanášanie rúžu na pery. Ten zatiaľ vo svojej zbierke nemám a určite sa mi sem tam zíde.



Februárový U-BOX je vcelku vydarený. Obsahuje celkovo 12 produktov + 1 zdarma. Všetky sú v celku univerzálne a určite sadnú väčšine ľudí, ale ako som už písala v úvode obsahoval veľmi málo kozmetických produktov. To by mohli v budúcich U-BOXoch napraviť, aby bol pomer kozmetických a nekozmetických produktov v pomere aspoň pol na pol.

Kupovali ste si tento mesiac U-BOX? Ktorý z produktov sa Vám najviac páči?

Vaša AN :-)

8 comments

  1. Ja si u-boxy velmi nekupujem, trochu sa bojim macky vo vrecy, ale velmi by som chcela vyskusat tu kefu :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kefa je perfektná. Veľmi ľahko sa s ňou rozčesávajú dokonca aj husté vlasy.

      Delete
  2. Já jsem si tentokrát box nekupovala a v podstatě jsem o nic nepřišla. Líbí se mi akorát kartáč na vlasy, který už doma stejně mám. Tak snad ten další box už bude zajímavější. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mňa dosť mrzí málo kozmetických produktov, ale veci využijem. Ale tiež dúfam že budúci mesiac to bude zaujímavejšie :)

      Delete
  3. Tieto boxy sú super vec pre tých, ktorí sa radi nechajú prekvapiť :) najviac sa mi páči asi náhrdelník.
    BeautyByLenka

    ReplyDelete