Estee Lauder - vianočný box

Ahojte baby,

konečne som sa dopracovala k recenzii na vianočný Estee Lauder kufrík. Dostala som ho od svojho drahého a veľmi ma tým prekvapil, rovnako ako pred pár rokmi kedy ma prekvapil Estee Lauder zlatým kufríkom. 


Tento rok prišiel Estee Lauder s čiernym elegantným kufríkom plným dekoratívnej, ale aj pleťovej kozmetiky. 


V kufríku bolo celkovo 8 produktov: paletka s aplikátorom a štetcom, lesk na pery, 2 rúže, maskara, očný odličovač, pleťové sérum a pleťový krém.


Začnem touto krásnou paletkou, ktorá obsahuje 16 očných tieňov,  rozjasňovač, lícenku a bronzer. Paletka obsahuje okrem iného aj zrkadlo a je v nej priestor pre uloženie lesku na pery. Je to celkom zaujímavo vymyslené, ale ten priestor by som radšej využila na nejaký kvalitný obojstranný štetec, ktorý by bol stále v paletke. Ale čo už. K paletke bol aj jeden aplikátor a štetec na lícenku, ale paletka na ne neobsahuje priestor, kde by som ich mohla uložiť, takže sú tak trochu zbytočné.


Lesk na pery, ktorý je súčasťou paletky: Pure Color Envy 420 Reckless Bloom má veľmi jemnú a decentnú farbu. Svojou neutrálnosťou bude určite vyhovovať väčšine ľudí. Na pery sa nanáša klasický aplikátorom a jeho výdrž je klasický priemer. Ale keďže nie som veľmi lesková tak tento produkt budem z celého kufríka používať asi najmenej.


A dostávame sa konečne k očným tieňom. Paletka obsahuje matné aj lesklé očné tiene, ktoré sú perfektné pigmentované. Niektoré mi prišli trochu prášivejšie ale nie je to žiadna katastrofa. Na viečkach spolu s použitím báze držia vynikajúco (a bez báze netuším, pretože mám veľmi mastné viečka a používať ju proste musím).


Paletku som si hneď obľúbila, pretože s ňou dokážete vyčariť ozaj krásne a decentné líčenie na každý deň. 


Farebnosť a pigmentácia je rovnako skvelá aj pri rozjasňovači, lícenke a bronzeri.


Ďalší obľúbenci z kufríka sú tieto dva prekrásne rúže. Oceňujem voľbu farieb do kufríka, pretože červený a hnedý rúž by mala mať doma každá žena.


Rúže sú z radu Pure color Envy, rovnako ako aj lesk na pery. Hnedý je 160 Discreet a červený 340 Envious.


Sú dokonalé. Veľmi dobre pigmentované, krémové a vôbec nevysušujú pery. Jedine ich výdrž je ako u každého priemerného rúžu. 


Sumptuous Extreme - Lash multiplying volume mascara je asi najdokonalejšia maskara akú som kedy mala. Najprv ma prekvapila veľkosť kefky, pretože je dosť veľká. Na fotke to nevidno, ale skutočne je. Ale po nanesení som bola ako v nebi. Pekne riasy vytočí, zahustí a vôbec ich nezlepí. Ostala som bez slov. Naozaj uvažujem o tom že si ju znova kúpim aj napriek vysokej cene. 


A dostávame sa k pleťovým produktom, ktoré boli pre mňa veľkým prekvapením. Očný odličovač bol súčasťou zlatého kufríka, takže som vedela, že svoju prácu urobí dobre. No z cenového hľadiska by som sa k nemu určite nevrátila, lebo rovnakú robotu urobí aj môj obľúbený Garnier.

Estee Lauder - Advance Night Repair Synchronized Recovery Complex II - Nočné sérum, ktoré sa nanáša na čistú pleť pred nanesením nočného krému. V kufríku bolo 30 ml balenie s praktickým kvapátkom. Čítala som, že mnohým nevonia, ale asi budem nejaká vadná, pretože mne to vonia. Veľmi dobre a rýchlo sa vstrebáva do pleti, hydratuje ju a nezanecháva na nej žiadny mastný film. Do pár sekúnd môžem na pleť nanášať krém. 

Estee Lauder - Revitalizing Supreme + je pleťový krém. V kufríku bolo miniatúrne 7 ml balenie. Taktiež sa veľmi dobre vstrebáva do pokožky, vynikajúco ju hydratuje a nezanecháva ju mastnú.

Obe pleťové produkty používam už vyše mesiaca a skutočne som z nich nadšená. Pleť je viditeľne krajšia, jemnejšia a rozdiel bolo vidno už po prvom týždni používania. Zatiaľ žiaden produkt neurobil na mojej pleti to čo Estee Lauder. Preto som sa rozhodla aj napriek vysokej cene zainvestovať do Estee Lauder pleťovej kozmetiky, keď tieto produkty spotrebujem. 


Estee Lauder ani tentoraz nesklamal. Majú kvalitné a dobré produkty, ktoré sa oplatí vyskúšať. Problémom je samozrejme cena tejto značky, ktorá je veľmi vysoká. Preto sa oplatí určite kupovať takého Vianočné, alebo darčekové balenia, pretože sa na nich dá ušetriť aj 100 eur. A garantujem, že sklamanie určite nehrozí.

Máte s touto značkou skúsenosti? Čo na ňu hovoríte?


Vaša AN :-)

7 comments

  1. všetko vyzerá tak úchvatne..a tie rúžu :O

    BeautyMuffin

    ReplyDelete
  2. Já bych teda brala už jenom ten kufřík, ten je boží :D všechny produkty jsou krásné :) Já bohužel ještě nic od estee lauder nevyzkoušela

    Můj blog: Cosmokočka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to drahá kozmetika, ale oplatí sa vyskúšať.

      Delete
  3. No téda, nádhera! Mě nejvíce zaujaly právě rtěnky :)

    ReplyDelete
  4. Já teda tyhle vánoční kufírky můžu ! Už jsem měla dva a ten druhý rozhodně nebyl poslední ! :)

    LenaČerge

    ReplyDelete