CATRICE - liquid camouflage concealer

Ahojte baby,

asi je to už trápne písať o tomto korektore, pretože o ňom už veľa blogeriek písalo. Ale získal si aj moje srdce a preto si zaslúži byť spomenutý aj na tomto blogu.


Objavila som ho samozrejme vďaka blogerkám, ktoré ho vychvaľovali do neba a preto som ho musela vyskúšať. V stojane od CATRICE predávajú tento korektor v krémovej forme a tekutej forme, ktorú mám ja. Čítala som si, že krémový je vhodný pre suchý typ pleti a tekutý zase pre mastnejšiu pleť. 


Korektor stojí necelé 4 eurá a predáva sa v dvoch odtieňoch - svetlejší 010 a tmavší 020. Nanáša sa klasickým aplikátorom. Dobre sa zapracováva do pleti hubičkou na make-up, zakrýva všetky nedostatky pleti ako vyrážky, kruhy pod očami a drží až pokiaľ sa neodlíčim. Vôbec mi nezalieza do vrások a som s ním nadmieru spokojná.


Tento tekutý korektor je podľa popisu vodeodolný, ale to zatiaľ nemám odskúšané. 


Tak isto ako mnohé blogerky predo mnou, aj ja ho bude len a len odporúčať. Perfektný krycia schopnosť, ľahká aplikácia, dlhá výdrž a super cena. Jediná jeho nevýhoda je len malý výber odtieňov. CATRICE by mohli pouvažovať nad rozšírením palety odtieňov aspoň na 4. :-)

Už máte doma svoj CATRICE korektor? 


Vaša AN :-)

13 comments

  1. ja ho používam iba vtedy keď potrebujem zakryť nejaké väčšie nedokonalosti, lebo má naozaj super krytie..ale na bežné dni je pre mňa dosť hustý a používam radšej prirodzenejší redší korektor od Astor :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Astor som ešte neskúšala. Ďakujem za tip :)

      Delete
  2. Taky ho mám. Ještě si pamatuji, jak jsem stále chodila do drogerky a nikde nebyl k sehnání. Souhlasím s tím, že by mohli rozšířit počet odstínů. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keď som ho kupovala tak ho našťastie mali :) a širšie spektrum odtieňov by si určite zaslúžil

      Delete
  3. Catrice korektor mám moc ráda a už používám druhé balení. Ideálně mi sedí odstín 01 :-)
    Bebe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja mám zatiaľ prvé, ale určite bude aj druhé aj tretie :)

      Delete
  4. Ja ho mám veľmi rada! :) A našla som ho aj v lacnejšom vydaní - určite vyskúšaj Camouflage od essence. Je to presne ten istý, no lacnejší :)

    ReplyDelete
  5. Samozřejmě že mám, to bych nebyla já abych hned všechno nekoupila :D ale je to můj supr pomocník, celé léto používám prakticky jen tenhle korektor. kalíšková forma si mě moc nezískala, i když je taky super, ale nějak mi na pleti nesedne, navíc o dost líp se mi nanáší právě tento :)

    Můj blog: Cosmokočka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ten druhý v tégliku som ani neskúšala, lebo som čítala, že je na suchšiu pleť a moja je dosť mastná.

      Delete
  6. Až mi dojde ten co mám teď plánuji si koupit tento ;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    ReplyDelete