Štetce Petra Lovely Hair - recenzia časť 1

Recenziu na štetce od českej blogerky Petra Lovely Hair ste si vyžiadali v komentároch a tak Vám ju prinášam. Keďže mám od nej skoro všetky štetce z jej Master sady, rozhodla som sa článok rozdeliť do dvoch častí, aby nebol príliš dlhý a vy ste sa neunudili na smrť.

Začnem štetcami na tvár M51 až M54, ktoré mám už cca tri či štyri mesiace. Kúpila som si ich v tomto krásnom púzdre, v ktorom ich viete pekne prenášať bez toho, aby sa štetiny pokrčili. Bežne ich však v púzdre nemám. Slúži čisto len keď niekam cestujem. Štetce vďaka bielej farbe vyzerajú veľmi luxusne a všetky majú veľmi husté štetiny, čo je pre kvalitu štetcov zásadné. Cena spolu s púzdrom je 37 eur, čo vychádza na jeden štetec cca 9 eur + krásne púzdro. Takže cenovom super.


Všetky štetce majú 14 cm drevenú rúčku bielej farby so strieborným nápisom. Štetiny majú 2-3 cm,  sú syntetické a všetky štetce sú veľmi husté. 


Štetec M51 - Flat top je určený na tekutý make-up. Ja ho mám najradšej. Nezanecháva žiadne šmuhy a make-up je do pleti dobre zapracovaný. Pokiaľ však nemáte radi takéto ploché štetce tak potom je tu ďalší zo sady.

Štetec M52 - Round top je určený na tekutý make-up alebo na lícenku. Ja ho používam len na make-up a dosiahnem ním taký istý efekt ako pri M51. Zväčša ho používam keď je už M51 špinavá a ja veľmi lenivá ju umyť. Každopádne veľmi dobrý štetec na make-up keď máte radi zaoblenejšie štetce.

Štetec M53 - Tapered top vhodný na kontúrovanie, bronzer lícenku a rozjasňovač. Ja ho rada používam na lícenku a sem tam aj na bronzer. Perfektný hustý štetec s ktorým sa dobre nanášajú produkty.

A posledný z tejto sady je M54 - angled top určený na rozjasňovač a lícenku. ja ho zbožňujem ako štetec na bronzer kvôli jeho skoseniu. Perfektný a extra hustý. 

Minulý mesiac som si k týmto štetcom dokúpila ešte štetec na púder M55, malý kabuki štetec do kabelky s krásnym puzdierkom a hubičku na make-up.


M55 je štetec na púder. Má 14 cm drevenú rúčku bielej farby so strieborným nápisom. Štetiny majú 4 cm a sú taktiež syntetické. Púdrove produkty sa s ním nanášajú veľmi dobre aj keď som dúfala že bude trošku väčší. Štetiny sú dostatočne husté, ale mám radšej štetce na púder, ktoré majú trochu dlhšie štetiny a sú také viac objemnejšie. Štetec stojí do 10 eur a pokiaľ ešte nemáte svoj obľúbený štetec a nezáleží Vám na dĺžke štetín, tak s ním budete spokojné.



Kabuki štetec do kabelky s pekným čiernym obalom z umelej kože. Štetec má 6 cm, striebornú rúčku s čiernym nápisom. je to v podstate to isté ako M55 len v menšej podobe do kabelky. Perfektné na prepúdrovanie nosa počas dňa. Stojí tiež do 10 eur čo je za štetec s hustými štetinami a krásnym obalom super cena. Ja som spokojná.


A nakoniec je tu hubička na blendenie v baby ružovej farbe. Musím sa priznať, že je to prvá hubička ktorú doma mám. (kedysi dávno som používala také kockaté hubky na make-up ale tie boli o ničom) Preto sa mi ju dosť ťažko hodnotí, pretože originálny Beauty Blender som nemala a ten všetci chvália. Každopádne bez ohľadu na ostatné hubičky som s touto spokojná. Make-up a korektor sa s ňou blendia veľmi dobre. Stále však asi radšej používam klasické štetce, pretože hubička ´´zožerie´´ strašné množstvo produktu. Stojí do 5 eur čo je v pohode cena a oproti Beauty Blendru je to skoro zadarmo.


Všetky štetce sú perfektné a naozaj za super cenu. Neľutujem kúpi žiadneho štetca až na ten M55, pretože na púder mám proste rada iný typ štetca. Mala som si asi radšej kúpiť M56, ktorý je z prírodných štetín a na fotkách vyzerá, že má dlhšie štetiny. Každopádne ak chcete investovať do kvalitných a hustých štetcov a nechcete pritom minúť celoživotné úspory, tak tieto sa určite oplatia.

Druhú časť recenzie zverejním už pozajtra. Máme tam 8 štetcov na oči a 5 štetcov na oči a tvár. Je sa na čo tešiť.

Vaša AN :-)

12 comments

  1. tie sú také krásne :) a verím, že aj kvalitné :) ak by som už nemala svoje Zoeva, išla by som do týchto :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som nad Zoevou uvažovla, ale sú o dosť drahšie.

      Delete
  2. Nevypadají špatně, ale nekoupila bych si je. Petru moc nemusím, takže nepotřebuji mít její jméno na štětcích, které používám každý den. :)
    HAUTE BASICS giveaway

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak mne je úplne jedno čo je na štetcoch napísane, hlavne že sú kvalitné

      Delete
  3. Vyzerajú skvelo, ale radšej som stavila na Zoevu :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  4. Ja som si ich chcela niekedy kúpiš, asi pred rokom, hlavne vrámci podporu pre peťu, ale v poslednom 3/4 roku sa mi Peťa riadne sprotivila tým ,čo niekedy spraví, tak som si kúpila Hakuro. Ale ako štetce vyzerajú fajn, taká klasika.

    Lavandula Diary

    ReplyDelete
    Replies
    1. O Hakuro štetcoch som tiež počula že sú kvalitné. Možno ich raz skúsim.

      Delete
  5. Kabuki štetec má krásne balenie, celkovo sa mi štetce páčia, možno by som si ich niekedy kúpila. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ten kabuki je pekne vyriešený. Len hodiť do kabelky a ísť. :-)

      Delete