tipy na vianočné darčeky

Ahojte baby,

Vianoce sa blížia veľkou rýchlosťou a pokiaľ ste ešte nestihli nakúpiť Vianočné darčeky, alebo neviete čo, tak tu mám pre Vás pár tipov.


Klasickým darčekom, ktorý určite poteší a nikoho neurazí je kozmetika. Čo iné čakať na blogu s kozmetikou, však :-D. Keď vkročíte do ktorejkoľvek drogérie, alebo budete hľadať online, nájdete kopec vianočných balíčkov. Či už je to dekoratívna kozmetika, telová kozmetika, balíček pre mužov či ženy, je ich v obchodoch neúrekom. Už si vybrať len ten správny.


Veľmi pekným darčekom je aj parfém. V parfumériach už nejaký čas majú pripravené darčekové kazety, ktoré často okrem parfému obsahujú aj sprchový gél alebo telové mlieko. Ja som zatiaľ pod stromček ešte nikomu parfém nedarovala. Zatiaľ som ho len dostala. Ako napríklad minulého roku tento Giorgio Armani set z ktorého mi už skoro nič neostalo.


Zvyknete dávať na Vianoce ten najklasickejší darček, ktorým sú ponožky? Ruku hore ak ste ešte na Vianoce nedostali, alebo nedarovali ponožky. Čo takto kúpiť ponožky v takomto roztomilom obale. Veď keď sú to už ponožky nech je to aspoň roztomilé.


Skvelým darčekom pre každú ženu je aj kabelka. Krásna listovka alebo clutch kabelka poteší srdce každej jednej z nás.


Pre starých rodičov, alebo aj pre kohokoľvek iného nájdete v lekárni vitamínové balíčky, ktoré zväčša kúpite za oveľa výhodnejšie ceny, ako zvyčajne. Stačí len navštíviť lekáreň.


Pokiaľ máte v rodine malé deti, tak tam je tých možností neúrekom. Hračkárstva sú plné nápadov a stačí len vedieť pre akú vekovú kategóriu kupujete a už len utrácať.


Ďalšou možnosťou sú už osobnejšie darčeky, šité priamo na telo obdarovanému. Pokiaľ viete, že niekto po niečom veľmi túži, alebo potrebuje, máte šancu mu to darovať práve na Vianoce. Minulého roku sme sa s bratom a priateľom poskladali a kúpili otcovi nový notebook, pretože jeho starý sa ledva zapol. Vedela som, že on si nový nekúpi a tak ho dostal pod stromček.

A pokiaľ máte doma štvornohého miláčika, tak nezabudnite kúpiť niečo aj jemu.


Prajem Vám príjemné nakupovanie pri, ktorom sa bude stresovať čo najmenej, pretože nákupná horúčka je v mestách a nákupných centrách v plnom prúde.

Alebo ste ako ja a máte už všetko nakúpené v predstihu?

Vaša AN :-)

6 comments

  1. Dárky už mám téměř nakoupené ,ale nakupovala jsem především na internetu, nesnáším přecpané obchody a dlouhé fronty :-D

    ReplyDelete
  2. Škoda, že nemáme kočičku určitě bych jí myšku koupila :D.
    Můj blog: Beauty by K.

    ReplyDelete
  3. Letos už mám dárky nakoupené skoro měsíc, všichni si vybrali co chtěli, takže to nebude překvapení, ale ani zklamání. Nyní už dokupuji jen drobnosti :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  4. Já už mám dárky nakoupené, ale hrozně se mi líbí ty ponožky. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  5. bože ja ešte nemám nič kúpené a najhoršie je, že ani neviem čo. Chcela by som niečo naozaj originálne čo poteši ach jaj tažké to je
    galantosfun giveaway

    ReplyDelete
  6. no páni, máš to nádherně nafocené:) taková kabelka je skvělá, vánoční balíčky také, možná některý zvolím, ještě budu dárky dokupovat.:) a vánoční ponožky, či spodní prádlo mají hezký i v Pepco

    Somethingbykate

    ReplyDelete