Jordana - extravagantné rúže

Dnes tu mám pre Vás recenziu na značku Jordana. Nedávno som si z tejto značky kúpila dva extravagantné rúže a trblietavú linku na oči. Dnes sa budem venovať len rúžom, takže poďme na to.


Začnem týmto tekutým matným rúžom Sweet Cream Matte lip color, ktorý som si kúpila v tejto prekrásnej modrej farbe. 


Pigmentácia rúžu je perfektná a pomerne rýchlo uschne. S výdržou je však dosť úbohé, pretože sa dosť otláča a po určitom čase začne praskať a opadávať a to vyzerá hrozne. Takže ho treba dosť často aplikovať znovu. A ako väčšina tekutých matných rúžov dosť vysušuje pery. Samozrejme, že takáto extravagantná farba sa hodí skôr na Halloween, alebo na nejaký karneval a nie na každodenné líčenie. Ale tieto tekuté matné rúže by mali proste zaschnúť a držať bez ohľadu na to aká je to farba.


Druhý extravagantný kúsok je tento klasický rúž v neklasickej farbe a to čiernej.


Tento je bohužiaľ ešte horší ako ten predchádzajúci, pretože po nanesení na pery to vyzerá ako by som mala nejakú nákazlivú chorobu.

Toto má byť čierna?

Ak si niekto kúpi čierny rúž, tak dúfa, že keď si ho nanesie na pery tak budú čierne. Ale toto je proste katastrofa. Vôbec netuším aká je jeho výdrž, pretože hneď ako som toto dofotila, som si ho zotrela a už ďalej netestovala. Nemala som vôbec chuť.


Keďže toto bol môj úplne prvá kontakt so značkou Joradana, musíte tušiť, že som bola dosť sklamaná. Asi je dosť blbé hodnotiť túto značku na základe dvoch extravagantných rúžov, pretože tie sú skutočne nositelné možno raz do roka. No dúfala som, že tie produkty budú v lepšej kvalite. A nabudúce si asi poriadne premyslím, či si od tejto značky ešte niečo kúpim.

Vaša AN :-)

9 comments

  1. Tá modrá je nádherná... ako fakt :) ale tá čierna sa mi veľmi nepáči. Ja som si od Jordany kúpila linku, potrebovala som nejakú a o nej viem, že netestuje na zvieratách (má HCS), ale takisto som bola sklamaná... veľmi rýchlo sa strácala (každopádne potrebovala som ju len na jeden večer, takže to až tak nevadí).


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mám z tejto značky aj linku. Dúfam že bude lepšia

      Delete
  2. modrá je dokonalá! :O úprimne som takú pigmentáciu ani nečakala... no tá čierna je hrozná, tú by som rovno vyhodila :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  3. Ja ten modrý od Jordany mám a milujem ho :D Síce opadáva, ale tak pomerne dobre drží a nosím ho rada :)
    Vianočná Giveaway

    ReplyDelete
  4. fúúúha tak ten akože čierny je riadna katastrofa :( na rúže od Jordany som zatiaľ počula len také recenzie, že za málo peňazí žiaľ málo muziky. Ja mám od nich jeden nude matný a je akože ok, ale do výrazných od nich by som nešla..
    Drew's Beauty

    ReplyDelete
  5. tak čierna im trošku nevyšla :D úplne ti rozumiem, že si už nemala chuť ju ďalej testovať
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  6. Ja mám klasický Candied Pink a je to ten najlepší rúž na svete. Som s ním maximálne spokojná, iný už ani nikdy nechcem. Neroztápa sa, je tuhší a pritom krásne ľahko sa nanáša, má výraznú pigmentáciu, stačí jeden náter a je perfektný, okrem toho krásne vonia, aj chutí, čo je tiež veľmi podtstné, aby som rúž mohla nosiť.
    No tá čierna je ozaj hrozná. Farba sa nepodarila, ale keby si skúsila nejakú klasickú farbu, mohlo to dopadnúť oveľa lepšie.

    ReplyDelete