Rimmel zmatňujúci púder

Ahojte baby,

pokiaľ pravidelne sledujete blog, tak viete, že mám mastnú pleť. Pokiaľ si dávam na tvár make up, tak v moje rutine nesmie chýbať zmatňujúca báza, make up a samozrejme to dopĺňam aj zmatňujúcim púdrom. Tohto roku som si obstarala jeden od Catrice, ale chcela som vyskúšať aj od inej značky. Našla som na internete tento do Rimmel a kúpila som ho za smiešnych 2,10 eur. Ale na nete je všetko lacnejšie ako v kamennej predajni.


Keď som už spomínala púder od CATRICE, tak tento RIMMEL je oveľa menej prášivejší. Čo sa týka výdrže, tak sú obe tak narovnako. Veľmi zaujímavé je však to, že na tej pokožke nevyzerá veľmi prirodzene.  Zalieza po čase do vrások, záhybov a pórov a nevyzerá to veľmi dobre. Ten od CATRICE to robí tiež, ale nie je to až tak viditeľné.


Trošku ma sklamal, pretože značku RIMMEL vnímam ako jednu z tých kvalitnejších a pritom púder od značky CATRICE, ktorú vnímam ako menej kvalitnejšiu ho tromfol. Na druhej strane sa však nemám na čo sťažovať, pretože bol skutočne lacný a myslím, že kvalita púdru je primeraná jeho cene.

Aký púder používate vy?

Vaša AN :-)

2 comments

  1. Já ho mám taky doma a jsem s ním tedy spokojená :).
    Můj blog: Beauty by K.

    ReplyDelete
  2. Ten púder vyzerá naozaj veľmi dobre. Určite by mi sadol, keďže aj ja mám extrémne bledú pokožku :) Pre mňa je ťažké nájsť niečo bledé, no zároveň nie porcelánové a tak preto používam najmä guličkový

    Čo je dobré to musím mať aj s novou vianočnou GIVEAWAY

    ReplyDelete