Moja najobľúbenejšia tekutá linka - essence

Očné linky som začala používam asi pred 10 rokmi. Raz som videla v časopise fotku Angeliny Jolie, ktorá bola krásne nalíčená a mala na očiach výraznú linku. Tak sa mi to zapáčilo, že som si objednala od kamarátky z Avonu linku v pere a skúšala som.

Začiatky boli ťažké, ale každé ráno som sa hrala a kreslila som si ju na viečka a dnes ich viem nakresliť bez problémov. Každý kto ma pozná vie, že som linková a mám ich skoro stále.

Počas tých rokov som skúšala rôzne značky, ale najviac som si obľúbila túto od Essence - liquid ink eyeliner. V DM-ke stojí 2,49 € a ten pomer cena a kvalita je úžasný. Pretože mala som už aj drahšie linky, ktoré neboli ani zďaleka také dobré ako táto. Mala som aj linky, ktoré boli samozrejme lepšie ako táto, ale cenovo veľmi drahé.


Linka má tenký štetec, ktorým ju nanášate na viečka. S takýmto štetcom je trochu ťažšie si linku nakresliť pokiaľ v tom nemáte veľkú prax, pretože je veľmi ohybný a máte nad ním ťažšiu kontrolu. Preto by som ho určite neodporúčala začiatočníkom, ktorí s linkami ešte len začínajú. Na to sú podľa mňa lepšie linky v pere alebo linky s tvrdým penovým aplikátorom. 


Výhodou takéhoto štetca je, to že je veľmi tenký a skutočne s ním viete nakresliť linku od najtenšej až po najhrubšiu. Pigmentácia je super a keď zaschne drží, neotláča sa a vydrží na očiach až kým sa nevrátim domov. A to je všetko čo potrebujem aby som si linku zamilovala.


A čo vy? Ste linkové, alebo nelinkové? A ak áno, ktorá je vaša naj?

a nezabudnita sa zapojiť do GIVEAWAY, ktorá prebieha TU.

Vaša AN :-)

3 comments

  1. Tak já jsem nelinková, ale chtěla bych se to někdy naučit. nevím ani jestli mi linky sluší nebo ne :).
    Můj blog: Beauty by K. + a na blogu probíhá soutěž o voucher na 700 Kč!

    ReplyDelete
  2. nepovedala by som, že essence linka dokáže byť taká dobrá :) ale niekedy vedia prekvapiť aj tieto lacnejšie značky :) ja som si teraz obľúbila od Oriflame Giordani Gold, s ktorou som robila líčenie na blogu :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  3. Tak táto linka mi absolútne nevyhovuje :) Na viečku praská, štetček má príliš hrubý, zle sa s ňou manipuluje, a pigmentácia je sklamanie :)

    ReplyDelete