Essence - olejček na nechty

Ahojte baby,

konečne sa mi podarilo objaviť perfektný vyživujúci produkt na nechty. Moje nechty sú stále v hroznom stave keď ich lakujem. A žiadne kalciové ani vyživujúce laky mi veľmi nepomáhajú. Preto si často dávam pauzu od lakovania nechtov, aby sa mi stihli ozdraviť a dať sa dokopy. No konečne som našla svojho záchrancu Essence olejček na nechty s arganovým olejom.


Nejedná sa o žiaden lak na nechty, ale skutočne o olejček. Nanáša sa na odlakované a suché nechty a nechá sa pôsobiť. Ja ho nechávam na nechtoch vyše hodinky a potom si nechty poriadne opláchnem. Nechty po ňom vyzerajú oveľa zdravšie a krajšie. Čím dlhšie sa nechá pôsobiť tým viac nechty vyživí a ozdraví.

(vľavo pred nanesením, v pravo s naneseným olejčekom)

Používam ho cca mesiac a už na nechtoch vidno prvé výsledky. Sú menej zničené a vyzerajú zdravšie. Zázraky to nerobí, ale pravidelné lakovanie si na nechtoch vyberá svoju daň a som rada, že po dlhšom čase som našla niečo, čo aspoň trochu pomáha.

Poznáte tento olejček? Alebo používate na nechty niečo iné proti lámaniu?

A nezabudnite sa zapojiť do Giveaway, ktorá trvá do konca tohto týždňa TU.
Vaša AN :-)

4 comments

  1. Fuuha, tento olejček som si nejako nevšimla. Ja som používala od Essence lak na belšie a pevnejšie nechty, ale akosi som ho stratila :( A bol úžasný. Mala som ho z Čiech, ale tu ho nevidím. Teraz používam nejaký spevňovač od Avonu, ale nie je taký dobrý :/
    World of Nicol

    ReplyDelete
  2. Tento jsem snad ve stojanu ještě nezahlédla, takže to musím napravit :)
    Miska blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som ho našla len v TETA drogérii. V DM som ho nevidela.

      Delete
  3. Looks an amazing product! *-*
    Great blog! I'm following you! Follow back?***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    ReplyDelete