Bourjois Rouge Edition - recenzia

Ahojte baby,

konečne je tu avizovaný článok o rúžoch Bourjois Rouge Edition, ktoré už dlhšiu dobu testujem. Takže nezdržujem a poďme rovno na to.


Z tejto edície vlastním:
Rouge Edition - klasický rúž - číslo 13
Rouge Edition 12 H - číslo 31
Rouge Edition Velvet - číslo 13
Rouge Edition Souffle de Velvet - číslo 06

Z tejto edície existuje ešte jeden rúž a to Rouge Edition Aqua Laque, ktorý je lesklý a práve preto som si ho nekupovala, pretože ja preferujem skôr matné rúže.


Začnem klasickými tyčinkovými rúžmi a to Rouge Edition a Rouge Edition 12H. Predávajú sa v čiernych obaloch a v spodnej časti je znázornená farba rúžu. Nie všetky značky majú znázornenú farbu na obale, takže toto je pre tieto rúže veľké plus. Nemusíte otvárať vrchnák aby ste videli aká je to farba, ale vidíte ju keď sa na rúž pozriete.


Farby sú prekrásne a veľmi dobre pigmentované. Vľavo Rouge Edition číslo 13 - Rouge jet set a vpravo  Rouge Edition 12 číslo 31 - Beige shooting.


Rouge Edition sľubuje ľahké nanášanie na pery, krásne farby a 10 hodinovú hydratáciu a ochranu pier. Mala som ho kamarátke na svadbe na ktorej som bola asi približne tých 10 hodín, ale musela som si ho 2x znovu naaplikovať. Rúž drží pomerne dobre, ale to len do momentu až niečo zjete. Po jedle zmizne z vnútornej strany pier skoro všetko. Pitie vody ešte ako tak vydrží, ale to jedlo už neprežije. Na pery sa nanáša veľmi dobre a ľahko, je veľmi dobre pigmentovaný a pery skutočne hydratuje a vôbec ich nevysušuje aj pri dlhodobom nosení. Bol to druhý rúž, ktorý som si od Bourjois kúpila a v DM-ke stál 10 Eur.

Rouge Edition 12 H sľubuje perfektnú hydratáciu pier kvôli bambuckému maslu a 12 hodinovú výdrž, bez nutnosti ho znovu naaplikovať. Musím potvrdiť, že skutočne vydrží o čosi dlhšie na perách ako klasický, ale určite nie tých 12 hodín. Je rovnako dobre pigmentovaný, nevysušuje a na perách sa nosí veľmi pohodlne. Tento rúž som kupovala cez internet, pretože tam stál o dosť menej ako v drogérke a to 5,60 Eur.

A konečne sa dostávame k Rouge Edition Velvet a Souffle de Velvet, ktoré sú predávané v priehľadnom obale s aplikátorom. Velvet má lesklý obal a čierny pásik a Souffle de Velvet má matný obal a béžový pásik pod uzáverom.


Vľavo Rouge Edition Velvet číslo 13 - Fu(n)chsia a vpravo Rouge Edition Souffle de Velvet číslo 06 - Cherry leaders. Farby sú si veľmi podobné, ale musela som ich mať oboje . Velvet je však viac do ružova a oveľa viac pigmentovaný a Souffle de Velvet je do červena a pigmentácia je už slabšia (na fotke ten rozdiel až tak veľmi nevidno).


Rouge Edition Velvet sľubuje matný vzhľad a veľmi ľahkú textúru bez vysušovania pier. A čo je najlepšie, sľubuje 24 hodinovú výdrž bez nutnosti opätovnej aplikácie. A čo je ešte lepšie je to, že je to aj pravda. Síce som ho neskúšala plných 24 hodín, ale prežil pitie, jedlo, aerobik a večer bol stále na perách. Je pravda, že intenzita farby nebola taká výrazná ako ráno, ale je až neuveriteľné že tam stále bol. Dokonca aj vo vnútornej časti pier. Pery vôbec nevysušuje a skutočne je veľmi ľahučký a nemáte pocit nejakej masky. A pigmentácia je brutálna. Kupovala som ho z internetu za 8,90 Eur.

Rouge Edition Souffle de Velvet je mladší brat Velvetu, ktorý je zameraný viac na hydratáciu s veľmi ľahkou textúrou a jemnou farbou. Sľubuje 10 hodinovú hydratáciu a zjemnenie pier. Skutočne je menej pigmentovaný ako ostatné Rouge Edition rúže. Je super hydratačný a na perách ostáva pocit ľahkosti a jemnosti. Pripomína mi skôr veľmi hydratačný krémový balzam na pery ako rúž. Farebná výdrž je najslabšia zo všetkých rúžov a už po jedno vypití poháru vody ide dolu. Treba ho brať skôr ako balzamový rúž na hydratáciu s jemnou farebnosťou a nutnosťou častejšej aplikácie. Bol to úplne prvý rúž, ktorý som od Bourjois mala a bola som nadšená z tej hydratácie a v DM stojí 11 eur.

Nakoniec musím napísať, že tieto rúže sú topka. Každý je niečim iný a výnimočný, je už len na Vás čo od rúžu vyžadujete a podľa toho si viete zvoliť. Cenovo sú trochu drahšie, ale určite stoja za investíciu. Alebo môžte nakupovať online, kde sú o dosť lacnejšie ako z drogérky. Nevýhodou je len to, že nevidíte naživo farbu.

Už ste skúšali nejaký z Bourjois rúžov? Ak nie tak sa tešte na giveaway, ktorá bude už o pár dní. Takže sledujte blog a Facebook.

Vaša AN :-)

3 comments

  1. Aktualne pouzivam Rouge Edition Velvet a mne vydrzi cca 3 - 4 hodiny, co povazujem u ruzov a leskov za uspech. Pisat do popiskov 24 hodinovu vydrz hadam vyrobca nemysli vazne :-) . Vyrobok je inak fajn a mozno vyskusam aj ine odtiene. Teraz mam 07

    ReplyDelete
  2. Já bych byla ráda kdybyc něco od nich vyzkoušela :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  3. Bourjois značku mám moc ráda, pár věcí jsem od nich vyzkoušela, ale rtěnky to zrovna nebyli. Nejvíce mě zaujala asi ta růžová, takže určitě někdy vyzkouším :) Jinak bych tě chtěla pozvat ke mně na blog, kde právě probíhá giveaway, kdyby jsi měla zájem :)
    http://www.terripeterk.com/2016/11/lets-celebrate-two-years-with-giveaway.html

    ReplyDelete