Prázdny september

Konečne som sa do svojho blogu rozhodla zaradiť články o produktoch spotrebovaných až do úplného dna. Takže poďme sa do toho pustiť.

V mesiaci september som vyprázdnila dokopy 7 produktov od rôznych značiek. Hádzala som ich do škatule od topánok (trochu mi trvalo, kým som si zvykla hádzať použité produkty do škatule a nie do koša) a tu ich máme.


Prvým je už všeobecne známy Lactacyd Femina, ktorý zbooooožňujem. Písala som o ňom už v článku o intímnej hygiene, ktorý si môžte prečítať TU. Používala som ho už roky a budem ho používať až pokiaľ neumriem, alebo pokiaľ ho neprestanú vyrábať. Neviem čo viac napísať. Asi len to, že ak ste ho ešte neskúšali tak je čas.

Za mňa je to 11/10


Ďalej tu máme bavlnenú pleťovú masku od MISSHA. Ja som hrozný úchyl na tieto masky a stále ich musím mať doma celú kopu. Táto dodáva pleti vitamíny, hydratuje ju a vitalizuje. Splnila všetko čo sľubovala, takže jej nemám čo vytknúť.

Dostáva odo mňa 9/10


A opäť ďalšia bavlnená maska, tentoraz od značky SKIN79 na omladzovanie pleti. O týchto som už tiež písala jednu celú recenziu a robila som na ne aj Giveaway. Patria k mojim najobľúbenejším maskám a recenziu si môžte prečítať TU. Kupujem si ich neustále a toto je asi už X-tá v poradí. Odporúčam.

10/10


A máme tu jeden úžasný produkt na vlasy. GLISS KUR balzám na poškodené a suché vlasy. Je jasné, že poškodené vlasy Vám už nič ´´neopraví´´, ale ak máte vlasy, ktoré sú suchšie a zvyknú sa štiepiť, tak pri pravidelnom používaní sa to dá obmedziť. Toto je už druhé balenie, ktoré som si kúpila a som s ním veľmi spokojná. Vlasy sa menej štiepia a veľmi ľahko sa rozčesávajú.

Za mňa 9/10


Toto je prvýkrát čo som skúšala HARTMANN odličovacie tampóniky. Zvyknem si stále kupovať značku Bell, ale videla som v DM-ke tieto v balení po troch (ružové, modré a sivé) a k tomu taška ako darček. Mne stačí skutočne málo aby som si niečo kúpila. Stačí ak je k tomu niečo zadarmo a už to mám v nákupnom košíku. Skvelý marketingový ťah. Každopádne, tampóniky sú super. Neviem čo viac sa dá napísať o tampónikoch. Urobili čo mali a som s nimi spokojná.

Dávam im 9/10


A nakoniec tu mám 2 vzorky. Jeden je Bourjois - City Radiance rozjasňujúci make-up s SPF 30. Má slušnú kryciu schopnosť, len akosi nie je vhodný na môj typ pleti. Ja mám mastnú pleť so sklonom k akné. Dobrá vec je, že som sa po ňom nevyhodila, ale preferujem make-up, ktorý moju pleť zmatní a vyhýbam sa práve takým, ktoré pleti dodajú jas, alebo akékoľvek trblietanie sa. Takže pokiaľ máte suchú pleť, ktorú chcete prejasniť, tak je to možno niečo pre Vás. Jeho výdrž ani neviem hodnotiť, pretože po pár hodinách som už bola celá mastná a ten make-up už potom nebol to čo na začiatku. Nerada hodnotím produkty, ktoré nie sú pre môj typ pleti, pretože to neviem objektívne posúdiť.

Druhým je hĺbkovo čistiaci gél od SKIN79, ktorý má pleť rozjasniť a hydratovať. Vzorku som si objednala pri poslednej objednávke zo SKIN79 a som z neho nadšená. Úžasná luxusná vôňa, gél čírej farby s drobnými perličkami a skutočne luxusný pocit na tvári pri čistení. Hneď by som si ho kúpila keby 100 ml balenie nestálo vyše 18 Eur. Tá cena ma veľmi odrádza, ale ak ho uvidím v akcii hneď ho mám doma.

Ja mu dávam 10/10


Takže to je za mesiac september všetko.

Vaša AN :-)

1 comment