Yves Rocher - antiperspirant z bavlníka

Yves Rocher je veľmi kvalitná Francúzka rastlinná kozmetika. Dá sa kúpiť online, alebo v ich kamenných predajniach. Musím sa priznať, že som si zatiaľ ani jeden produkt nekúpila sama, ale dostala som ich darom na Vianoce, alebo narodeniny.

Naposledy to bol tento guličkový antiperspirant z kvetu bavlníka z Indie.


Antiperspirant obsahuje výťažok z kvetov bavlny a vodu z bio hamamelu, ktorý má antiseptické, sťahujúce a protizápalové účinky. Neobsahuje žiadny alkohol ani parabény. Má peknú a veľmi jemnú vôňu. Čo sa týka jeho výdrže, tak to nie je jeho silno stránkou. Teda aspoň mne v lete nestačí a to sa nepotím až tak veľa, ale zase ani primálo. V zime keď nie je až tak teplo je postačujúci, ale v lete je trochu slabší a uprednostňujem silnejšie. Niekedy to robím aj tak, že si dám silnejší antiperspirant a navrch ešte tento, pretože má veľmi peknú vôňu.


Flakónik má 50 ml a predáva sa vo forme guličky. Musím sa priznať, že guličkové antiperspiranty nie sú u mňa veľmi obľúbené. Mám radšej tuhé alebo v spreji, ale guličkové veľmi nemusím. A čo vy, aké antiperspiranty uprednostňujete?


Antiperspirant nie je zlý, len mne proste nestačí. Je to asi individuálne a pokiaľ sa nepotíte veľa tak možno Vám bude postačovať. Neviem koľko stojí na predajni, ale na internete stojí do 4 €.

Vyskúšali ste už niekedy nejaký antiperspirant od Yves Rocher?

Vaša AN :-)

P.S.: Nezabudnite sa zapojiť do Giveaway TU

No comments