MANUFAKTURA - krémy na ruky

Minulý týždeň som písala o krémoch na ruky od značky YVES ROCHER. Dnes sa zameriam na českú značku MANUFAKTURA, ktorú mám veľmi veľmi rada. 

V prvom rade musím napísať, že MANUFAKTURA je veľmi kvalitná česká kozmetika. Nie je najlacnejšia, ale skutočne stojí za to. Ja ju veľmi rada kupujem aj ako taký luxusnejší darček ak má niekto narodeniny a zatiaľ si túto kozmetiku každý pochvaľoval.

Od MANUFAKTURY vlastním dva krémy na ruky a to Carlsbad - levanduľa a Mojito. Oboje sú určené a ruky a nohy, takže týmito výrobkami zabijete dva muchy jednou ranou. 


Tento krém so žriedlovou soľou, bambuckým maslom a levanduľou mám už dlhší čas ako asi vidno a už mi z neho nezostáva veľmi veľa. A určite si plánujem zaobstarať ďalší. Má úžasnú vôňu, perfektne hydratuje pokožku, ale trošku pomalšie sa vstrebáva, takže keď si ho dám na ruky, musím chvíľu počkať, aby som mohla niečo chytiť a neumastila to. Vôňu levandule mám veľmi rada a ruky a nohy sú po nej pekne zrelaxované. Je výborný aj na nohy, len odporúčam si ho dávať na nohy keď sa chystáte spať, aby ste neumastili podlahu, alebo aspoň obuť hrubšie ponožky. Každopádne ho mám veľmi rada a odporúčam ho. Ono vlastne celá táto Carlsbad sada je výborná. Mám z tejto sady ešte telové mlieko, na ktoré sa chystám tiež napísať recenziu, takže sa môžte tešiť.

Krém sa predáva v 100 ml veľkosti a stojí cca 6 €. Nie je to málo, ale je to predsa len MANUFATURA, takže za kvalitu sa platí.


Druhý krém na ruky, ktorý som skúšala je z rady Mojito. Je perfektný. Obsahuje mätu a bambucké maslo. Okrem toho, že perfektne hydratuje ruky a nohy úžasne vonia. Zbožňujem vôňu mäty a keď sa to spojí s vôňou limetky vznikla z toho úžasná osviežujúca vôňa vhodná na leto. Zbožňujem ju a mazala som si ním ruky aj keď som to vôbec nepotrebovala, len kvôli tejto vôni. Takže ak zabúdate na pokožku rúk tento krém sa Vás bude motivovať. Rovnako ako Carlsbad - levanduľa aj tento sa pomalšie vstrebáva, takže pozor nato. 


Táto značka ma asi nedokáže nikdy sklamať a je radosť tešiť sa na každý ďalší produkt, ktorý si obstarám.

Krémik je o čosi menší a to 75 ml a stojí tiež vyše 6 €, ale odporúčam ho vyskúšať. Alebo si ho prajte na nejaký sviatok od príbuzných. :-P Veď čochvíľa sú Vianoce.


Budem sa opäť opakovať, ale MANUFAKTURA je perfektná značka, do ktorej sa oplatí investovať. Nedá sa na ňu skutočne povedať nič negatívne a každá z nás by si ju mala aspoň raz dopriať. 

A čo vy, aké máte skúsenosti s MANUFAKTUROV?

Vaša AN :-)

1 comment

  1. Já jsem měla z Manufaktury krém se solí z mrtvého moře, voněl úžasně. :)

    ReplyDelete