Fenjal - antiperspiranty pre citlivú pokožku

Fenjal je švajčiarska značka, ktorá sa zameriava na výrobu ženskej kozmetiky. Majú viacero línií produktov. Ja som skúšala iba ich líniu Sensitive, teda pre citlivú pokožku. Aj keď citlivú pokožku nemám, rada si kupujem výrobky s označením sensitive, pretože sú šetrnejšie. Výrobky z tejto línie obsahujú čisté rastlinné oleje, vitamíny a obilninové výťažky.


Mám od nich dva deodoranty. Prvým je 24 hodinový deodorant pre citlivú pokožku v spreji. Je čírej farby, neobsahuje žiaden alkohol a má krásnu jemnú vôňu bielych kvetov. K pokožke je naozaj veľmi jemný a aj vôňa je nenásilná. Vydrží celý deň a používam ho aj po depilovaní, pretože je jemný a nedráždi pokožku.



Druhým je guličkový deodorant, ktorý sa od toho v spreji príliš neodlišuje. Je mliečnej farby a je krémovejší. Vôňa a aj všetky jeho vlastnosti sú úplne rovnaké so sprejovým antiperspirantom. Jediný veľký rozdiel je skutočne len v aplikácii.



Z tejto línie som mala dávnejšie aj sprcháč a z neho som bola totálne paf. Jemnučká vôňa, krémová konzistencia a úžasná hydratácia. Veľmi dobrá voľba pre citlivú a suchú pokožku.

Celkovo na mňa výrobky značky fenjal pôsobia veľmi dobre. Sú kvalitné, fungujú ako majú a predávajú sa v normálnych cenových hladinách, takže sú naozaj dostupné pre každého. Pokiaľ ste z tejto značky ešte nič neskúšali tak Vám ju 100% odporúčam. Určite Vás nesklame.

Vaša AN :-)

2 comments

  1. Ráda bych zkusila, akorát mi to přijde nějaké malé :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  2. Neskúšala som, ale asi skúsim. Radšej používam deodoranty ako antiperspiranty. Zdá sa mi, že s deodorantmi vie moja pokožka dýchať a aj zápach nie je vôbec cítiť. Antiperspirant to všetko akoby zablokuje a keď nefunguje, tak je zápach cítiť ešte viac. Mám rada Niveu tú Pure and Natural, momentálne používam Nivea Fresh a hľadám ďalšie deodoranty. Úprimne ich nie je jednoduché nájsť, tento Fenjal poznám skôr z recenzií. Obsahuje aj hliníkove soli?
    Bianka

    ReplyDelete