Dokonalé obočie - essence how to make brows wow

Ahojte baby,

už podľa názvu viete, že dnes budem písať o obočí. Prvým krokom je samozrejme jeho úprava a vytvarovanie pinzetou, alebo voskovými pásikmi. Ja uprednostňujem pinzetu, pretože nemám veľmi husté obočie takže mi to zaberie len chvíľu. Nájsť ten správny tvar obočia, ktorý Vám sadne je zo začiatku výzva, ale po pár vyťahaných obočiach a pokusoch na to určite každý príde. Treba si len dávať pozor aby ste si obočie nezničili tým, že si ho úplne vyťaháte, pretože chĺpky Vám na tom mieste už nemusia vyrásť. Takže zo začiatku opatrne.

Pokiaľ máte krásne husté obočie, ktoré ste si vytvarovali pinzetou, tak Vám gratulujem, pretože tu Vaša práca s obočím končí. Ale pokiaľ máte riedke, nevýrazné obočie, alebo ho máte husté a v niektorých miestach Vám chĺpky chýbajú, tak potom príde na rad ďalšia úprava ceruzkou alebo tieňom.

Ja uprednostňujem tieň na obočie, pretože s ceruzkou mi to veľmi nejde. Neviem ako je to možné, ale stále keď sa pokúsim doplniť si obočie ceruzkou vyzerám ako Brežnev (keď neviete aké obočie mal tak si to hoďte do google). Preto používam tiene na obočie. Doteraz som používala set na úpravu obočia od CATRICE - kde sú dva tiene, aplikátor a pinzeta. No v drogérke sa objavila nová paletka na obočie od essence - how to make Brows wow a tak som ju aj hneď vyskúšala.


Paletka obsahuje 3 tiene na obočie, rozjasňovač pod obočie, štetec na nanášanie s aplikátorom a pinzetu.


Keď paletku otvoríte uvidíte malé zrkadielko a vnútro paletky. Za zrkadielkom je malá kartička, ktorú som zabudla nafotiť : -( . Je na nej znázornené ako paletku používať, ale to nie je žiadna veda. Však? Tiene sú ešte prekryté priesvitnou fóliou, ktorú si tam stále nechávam, aby mi tiene nezašpinili zrkadlo. Paletka má vo vnútri malý magnet, ktorý bráni tomu aby sa paletka svojvoľne otvorila.


Takže ako som už písala, máte tu 3 tiene na obočie - prvý zľava je vhodný ak máte blond vlasy, druhý je vhodný pre všetkých a tretí pre brunetky. Ja používam druhý a tretí podľa potreby. A posledný tieň je určený pod obočie na rozjasnenie, alebo na rozjasnenie očí do vnútornej strany očných kútikov. Ďalej tu máme pinzetu, ktorá je totálne nepoužiteľná. Ale to je pri všetkých paletkách na obočie. Doteraz nechápem prečo ju tam vôbec dávajú, keď sa nedá používať. Obočie doslova trhá a láme. Buď nech tam dajú kvalitnú pinzetu, alebo radšej žiadnu. Ale toto je katastrofa a neviem, či existuje niekto kto si s tým obočie reálne trhá. A nakoniec je tu štetec na jednej strane a na druhej aplikátor na rozjasňovač. Trochu ma mrzí, že v paletke nie je kefka na obočie, ale čo už. Aplikátor je fajn ale štetec by mohol byť o niečo tenší, pretože s tenším sa pracuje oveľa lepšie a viem si to obočie detailnejšie vytvarovať. Ja používam preto štetec z paletky od CATRICE, pretože ten je super. Teda aspoň mne veľmi vyhovuje.


Paletka je veľmi dobrá hlavne kvôli tomu, že obsahuje až 3 tiene, takže každý si nájde odtieň, ktorý mu bude pasovať. Tiene sú dobre pigmentované a dobre držia. Nevýhodou je pinzeta, ktorá je nepoužiteľná a aj jej veľkosť, pretože je príliš veľká na to aby sa zmestila do priemernej kozmetickej tašky. Pokiaľ uvažujete nad kúpou podobnej paletky a nevadí Vám jej veľkosť tak určite po nej siahnite. Ja sa určite vrátim ku mojej milovanej paletke na obočie od CATRICE.

A čo vy? Ako si upravujete obočie? Tieňom, alebo ceruzkou.

Vaša AN :-)

P.S.: nezabudnite sa zapojiť do Giveaway TU

2 comments

  1. Paletku jsme viděla, ale nepořídila jsem si jí. Já jsem dříve používala paletku na obočí od Avonu a teď používám gel na obočí od značky NYX. A gel mi zatím vyhovuje nejvíce a hlavně dokonale drží až do noci :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  2. Musím říct že paleta vypadá opravdu dobře, ať se snažím jak se snažím a že mám doma hodně dekorativní kosmetiky tak si nemůžu nějak vytvarovat obočí abych vypadala k světu. A tak jsem uvažovala o takovém makeupu podle nějaké šablony co by aspoň chvíli vydržel a pokaždý se nemusela malovat a piplat s obočím když někam jdu.

    ReplyDelete