Pomôcka na verejnom WC

My ženy sa neustále potýkame s problémom verejných WC. Pokiaľ nemusím, tak tam vôbec nejdem, ale nie stále sa to dá. A môže to byť kľudne aj luxusná reštaurácia, alebo aj toitoi, všade je veľa baktérií a kto vie čoho ešte. A keďže my narozdiel od chlapov neviem vykonať našu potrebu postojačky musíme to robiť v lyžiarskej póze, alebo si obkladať dosku toaletným papierom. Asi 2x sa mi stalo, že som našla verejné WC kde bol na stene aj prípravok a utierky na vyčistenie WC dosky a je smutné, že to nie je všade.

Ja lyžiarsku pózu veľmi neobľubujem, tak preto si dôkladne obkladám dosku papierom. A len keď je doska veľmi znečistená tak vtedy sa neodvážim sadnúť si. Pred pár týždňami som však v DM-ke objavila veľmi zaujímavú vec - papier na WC dosku. Mali to v regáli pri pokladni kde väčšinou predávajú malé cestovné balenia.


Keď ste ako ja a musíte pri tom sedieť, je to super vec mať to so sebou keď idete na cesty a viete, že budete musieť použiť verejné WC. V balení je 10 kusov a stálo to euro. Papier je dostatočne veľký aby pasoval na každé WC. Z jednej strany je matný a z druhej lesklý.


Ten kus uprostred treba samozrejme odtrhnúť a v prípade, že skončíte na WC na ktorom došiel toaletný papier poslúži na to ... veď viete na čo. Posledná záchrana.


Tento výrobok nie je žiadna bomba, ale vôbec som netušila, že niečo také predávajú a nikdy neviete kedy budete niečo také potrebovať. Ja som ho využila na výlete a neľutujem.

Vaša AN :-)

PS: a nezabudnite sa zapojiť do Súťaže TU

2 comments

  1. Dobre vediet, ze taketo nieco maju v DM. Ja som si vyrobok objednavala cez e-bay. Kolko vlastne stoji v DM?
    |Kaviareň u mačky|

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stálo to 99 centov a v našej DM to mali v regáli pri pokladni, ale každá DM je usporiadaná trochu ináč, takže treba sa možno opýtať.

      Delete