MISSHA - Black Ghassoul

Nad kúpou Black Ghassoul od MISSHA som uvažovala veľmi dlho. Najmä kvôli vysokej cene, pretože každá z masiek stojí niečo vyše 11 €. Táto rada je určená pre mastnú a zmiešanú pleť so sklonom k akné. Po veeeľmi dlhom uvažovaní som sa rozhodla si kúpiť zlupovaciu masku na nos proti čiernym bodkám a sťahujúci masku na moje rozšírené póry. Oboje obsahujú black ghassoul - záhadnú zeminu z Maroka. Doteraz som však neprišla na to čo je na nej také záhadné.


Začnem zlupovacou maskou na odstránenie čiernych bodiek z nosa a okolia. Je to čierna hustejšia hmota s veľmi príjemnou vôňou. Vôňa mi pripomína niečo z detstva, ale neviem si spomenúť čo presne.


Keď ste už podobnú masku niekedy mali, tak táto funguje presne tak isto. Pred použitím je potrebné si poriadne umyť tvár a pre lepší efekt sa aj napariť, aby sa póry rozšírili a dostalo sa znej odstrániť viac nečistôt. Masku potom rozotrite na nos, alebo aj na inú oblasť kde máte čierne bodky a nechajte zaschnúť. Odporúčam aplikovať hrubšiu vrstvu. Ak bude maska príliš tenká, tak sa pri zlupovaní bude trhať a to nechceme. Na tejto maske je super, že je čierna a tak po zlupnutí lepšie vidíte, čo všetko ste mali na tvári.


Po tom ako póry vyčistíme od nečistôt by bolo dobré ich stiahnuť, aby sa opäť nezaniesli a tu prichádza na rad druhá maska z radu Black Ghassoul na sťahovanie pórov.


Maska sa predáva aj so špachtličkou, čo je super, pretože neznášam keď je nejaký krém, alebo maska balená do téglika a nedajú k nej špachtličku. Potom do nej musím strkať prst a produkt sa mi dostane pod necht a kade tade. Sťahovacia maska je taktiež čiernej (skôr tmavosivej) farby. Obsahuje aj čierne uhlie, ktoré má antibakteriálne účinky. Podľa návodu ju treba nechať na tvári 10-15 minút, ale ja si takéto masky nechávam aj dlhšie. Teda pokiaľ na ne nemám nejakú zlú reakciu a podobne. Po zmytí masky je tvár svieža a dokonale zbavená všetkej mastnoty. 

Pri pravidelnom používaní určite uvidíte efekt. Ja nepoužívam len túto masku, ale zvyknem ich kombinovať s inými hĺbkovo čistiacimi maskami a keď som bola pred mesiacom na čistení pleti, tak ma kozmetička pochválila. Vraj nemám vôbec tak ´´zasvinenú´´ pleť ako je zvyčajne zvyknutá a vraj nemám ani veľmi rozšírené póry. Takže keď som od nej odchádzala mala som takú spokojnú dušičku, že tie masky a krémy skutočne niečo robia.


Takže dúfam, že som Vás inšpirovala a keď máte problém s rozšírenými pórmi a čiernymi bodkami, tak skúste porozmýšlať nad investovaním do týchto alebo im podobných masiek. Určite nebudete ľutovať.

Vaša AN :-)


3 comments

  1. Pekná recenzia :) Tú druhú masku mám i ja, no zatiaľ som si nejaký extra efekt nevšimla, ale asi to bude tým, že ju nepoužívam pravidelne, musím to napraviť :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite treba aspoň 1x do týždňa hocijakú hĺbkovo čistiacu masku a za nejaký čas sa na pleti ukáže ten rozdiel. ;-)

      Delete
  2. Please note that it's your responsibility guarantee that|to ensure that} you comply together with your country's tax laws with respect to any winnings or funds you withdraw. Although Tuskcasino does not cost users fees, keep in mind that|remember that|understand that} the local tax authorities in your country might. Predicting the result result} of an occasion is beyond a player’s management and for 코인카지노 many, that's satisfactory. Cash is any unrestricted cash you have got} in your account could be} withdrawn at any time. There are varied types of available funds that you may have|you may have|you might have} in your account. If you have already got 3 playing cards and would like to add model new} card, please take away an old one first.

    ReplyDelete