Macadamia - Deep Repair Masque

Táto hĺbkovo regeneračná maska je jedna z najlepších aké som doteraz skúšala. Mám veľmi rada aj značku GLISS KUR, ale táto ju jednoznačne tromfuje. Hlavnou zložkou je olej z makadamiových orechov. Keď ste niekedy mali tú možnosť nájsť v obchode makadamiový orech a kúpili si sáčok, tak viete, že je to veľmi mastný orech. Preto sa jeho olej používa veľmi často v kozmetike.


Nanáša sa po umytí vlasov, kde ju treba nechať pôsobiť minimálne 15 minút a potom poriadne zmyť. Vlasy sú po nej hebké, veľmi dobre vyživené a perfektne sa rozčesávajú. Pri pravidelnom používaní sa aj menej lámu, ale to vidno skutočne až po určitom čase. Neobsahuje alkohol, parabény a nie je testovaná na zvieratách, takže packu hore.


Predáva sa v rôznych baleniach od takýchto malých 15 ml sáčkov, ktoré vydržia na 2 až 3 umytia v závislosti od dĺžky vlasov, až po veľké litrové balenie. Dávnejšie som mala doma 250 ml balenie, ktoré mi vydržalo skoro večnosť, ale teraz som si obstarala takéto malé sáčky, ktoré si môžem zo sebou zobrať aj na dovolenku a nezaberú veľa miesta.

Zo značky Macadamia majú aj iné vlasové výrobky. Skúšala som už v minulosti šampón a vlasový olej. Šampón už nepoužívam, pretože ja mám odjakživa problém s lupinami, takže musím kupovať z lekárne šampóny proti lupinám a aj všetky vlasové masky neaplikujem na pokožku hlavy, ale len na oblasť vlasov od pliec dole, pretože táto časť vlasov je najviac namáhaná a potrebuje výživu.

Nevýhodou tejto značky je jej cena, ktorá je dosť vysoká, ale oplatí sa do nej investovať. Uvidíte, že hneď ako ju vyskúšate pocítite rozdiel a budete sa k nej radi vracať.

Vaša AN :-)


No comments