CUTICURA - metla na baktérie

Ja som obrovský maniak do antibakteriálnych gélov a utierok na ruky. Sú perfektné na cesty, ale aj na bežný deň, keď nemáte práve po ruke tečúcu vodu. Gély sú vhodné, keď sa chcete zbaviť nežiadúcich baktérií a utierky keď sa chcete zbaviť nejakej nečistoty z rúk a zároveň ruky aj dezinfikovať. 

Minulý rok som sa zaľúbila do antibakteriálnych gélov od Bath and Body Works, ktoré sú geniálne a je z nich množstvo vôní. Článok nájdete TU.


Dnes tu mám antibakteriálny gél od CUTICURA, ktorý zabíja 99,9 % baktérií, takže pá pá malé potvorky. Je oranžovej farby a veľmi príjemnej vône. Po rozotrení sa veľmi rýchlo vstrebáva a hurá máme čisté ruky. To či skutočne aj zabijú tých 99,9% baktérií si neoveríme, ale verím tomu, že je to lepšie než nič.


Od tejto značky som už jeden gél mala a preto som sa ku nemu opäť vrátila, takže ak hľadáte vhodný antibakteriálny gél na dovolenku, tak vrelo odporúčam.

Ja ich so sebou nosím úplne všade a stále keď som mimo domu ich využijem. Tieto gély sú perfektný pomocník a aj moji priatelia si ich odo mňa stále požičiavajú keď sa ideme najesť, alebo len tak sadnúť na drink.

A čo vy, používate tiež antibakteriálne gély alebo utierky?

Vaša AN :-)

No comments