MISSHA - Good-bye Crease Eye Makeup Primer

Asi pred mesiacom som zistila, že mi dochádza môj milovaný očný primer od Urban Decay o ktorom som písala v článku o paletke od Urban Decay TU. Skúšala som pred ním veľmi veľa báz pod očné tiene, ktoré boli dostupné v drogériách, ale žiadna sa s Urban Decay nedala ani porovnať. Jediná jeho nevýhoda je cena, ktorá sa pohybuje okolo 30 eur, čo je dosť. Môj mi vydržal skoro 2 roky, takže ak sa nad tým zamyslím, dať 30 eur a mať dva rok bezchybný očný make-up nie je až tak veľa. No predsa. Preto rada hľadám nejakú lacnejšiu alternatívu. A narazila som na očnú podkladovú bázu pod očné tiene od MISSHA.

Určite ste si mnohí všimli, že často píšem o produktoch MISSHA, ale ja túto značku milujem od prvej chvíle ako som ju vyskúšala. A nesklamal ma ani tento produkt.


Keď som ho kupovala mali na výber medzi dvoma odtieňmi a to priehľadným a béžovým/telovým. Zvolila som pre istotu priehľadný, pretože očný primer používa aj keď si dávam len očnú linku bez očných tieňov.


Obal je prekrásny a veľmi praktický. Trochu pripomína rúž a stále si ho mýlim so svojím Estee Lauder rúžom, ktorý ma podobný zlatý obal.



Veľmi ľahko sa nanáša, nie je lepkavý, nehrudkuje, je proste taký, aký ma kvalitný primer byť. A očné tiene vydržia rovnako dlho ako pri Urban Decay. Nestopovala som to na hodinkách, ale naniesla som ho ráno a keď som sa vrátila z práce, očné tiene boli v poriadku. Takže palec hore. A stál cca 11 eur čo je o dooosť menej ako môj predchádzajúci.

Pokiaľ teda hľadáte dobrú a nie príliš drahú bázu pod očné tiene, tak určite odporúčam.

Vaša AN :-)

No comments