Zbierka kozmetiky a jej skladovanie

Asi ako každá žena milujem kozmetiku a všetko čo s ňou súvisí. Kozmetiku som začala kupovať odkedy som nastúpila na strednú školu. Niekedy je však veľmi ťažké prestať ju nakupovať a kúpim si aj to čo ani nepotrebujem. Poznáte to?

Keď sa mi už kopy make-upu začali hromadiť kúpila som si v KIKE väčší plastový kontajner so šiestimi šuflíkmi a make-up pekne roztriedila a takto ho skladujem už cca 3 roky.


Úplne navrchu skladujem kozmetické štetce a parfémy. Priateľov starý parfém používam ako držiak na gumičky.


Môj najobľúbenejší parfém je GUERLAIN - Aqua Allegoria Flora Nymphea s prekrásnou medovo pomarančovou vôňou. Určite odporúčam aj VERSACE - Vanitas, LANCOME - Tresor In Love, GIORGIO ARMANI - Acqua Di Gio a GUCCI -Rush.


Naľavo na vedľajšom stolíku mám stále svoju make-up taštičku a v nej aktuálny make-up, ktorý práve používam. A samozrejme moje EOS-ka aby som ich mala stále poruke.


V prvom šuflíku uskladňujem svoje rúže, lesky, pomády, riasenky, tekuté linky a ceruzky na oči. Vo vrchnom rade zľava v prvej priehradke mám svoje kvalitnejšie rúže od ESTEE LAUDER a LANCOME. V strednom bežné drogériové rúže od MAYBELLINE, PUPA a RIMMEL. V pravej priehradke lesky na pery a pomády od ESSENCE, URBAN DECAY, MAYBELLINE, HELLO KITTY, ORIFLAME, SEBAMED a ESTEE LAUDER. V spodnom rade zľava držím špirály a ceruzky na oči, v strede tekuté linky na oči od ESSENCE, URBAN DECAY a vpravo ceruzky na oči od ESSTE LAUDER a ESSENCE.
Priečinky na jednotlivé druhy make-upu su z obalov na FERRERO ROCHER. Stačili tri obaly a voala.


V druhom šuflíku skladujem paletky od URBAN DECAY a ESTEE LAUDER a všetky očné tiene od MISS SPORTY, RIMMEL, MANHATAN, ESSENCE, ARTDECO, LANCOME a e.l.f.. A ešte rôzne tekuté očné tiene a pigmenty od BARRY M.


V treťom púdre od RIMMERL, REVLON a DERMACOL, MIYO, ESTEE LAUDER, primery pod make-up od innisfree, Herbalife a e.l.f., šampón na čistenie štetcov od e.l.f. a nakoniec make-upy a BB-krémy od LOREAL, REVLON,MISSHA, GARNIER, CLINIQUE, LOREAL a VICHY.


Štvrtý šuflík ukrýva všetko pre nechty. Laky, laky a ešte raz laky od ESSENCE, LOREAL, CATRICE, RIMMEL a S-HE. A samozrejme zvyšné doplnky ako pilníky, odlakovač, nálepky na nechty.


V predposlednom šuflíku uskladňujem umelé riasy, masky na tvár, doplnky do vlasov, vzorky krémov a parfémov a prúžky na odstraňovanie čiernych bodiek a iné.


A v poslednom telové mlieka od MANUFAKTURA, GIORGIO ARMANI, VERSACE, AVON, suchý šampón do vlasov a prípravky na ochranu vlasov. Nakoniec sú tam ešte krémy na ruky od YVES ROCHER, MANUFAKTURA, NEUTROGENA a antiperspiranty.


Vo vedľajšej skrinke ešte uskladňujem to čo sa mi nezmestilo do kontajnera a to zrkadlá, kozmetické taštičky a obaly na štetce.


Nie je to moja úplná zbierka make-upu, pretože som bola lenivá vybrať veci z kozmetickej tašky a prípravky na čistenie pleti, tonizáciu, krémy a odličovače mám uskladnené v kúpeľni, ale obsahuje cca 90% všetkého čo mám.

Dúfam, že sa Vám moja zbierka páčila a možno som aj niekomu vnukla pár tipov ako uskladniť svoj make-up.

Pokiaľ by ste chceli vidieť recenziu na nejaký produkt kľudne mi napíšte.


Vaša AN :-) 

4 comments

  1. Mas to skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Moc se mi líbí ty krabičky od Ferrera. A taky bych uvítala recenzí na značku Pupa, jelikož u nás není k dostání, bohužel tam od ní moc věcí nevidím, ale kdybys je někde vyštrachala, určitě bych nebyla sama, kdo by takový článek uvítal:)

    ReplyDelete
  3. A to som si myslela, ze mam vela kozmetiky. Ale mas vsetko pekne uskladnene :-)
    |Kaviareň u mačky |

    ReplyDelete