EOS - balzam na pery

Balzamy značky EOS nie sú žiadnou novinkou. V Amerika sa predávajú už dlhé roky a na Slovensku ich bolo možné kúpiť cez internet. Najnovšie sa objavili už aj v drogériach. Viem o ich existencii už roky, ale nikdy mi nešlo do hlavy, prečo by niekto kupoval taký drahý balzám na pery. Čo je na nich také drahé.

Odhodlala som sa až pred mesiacom, keď som videla, že ich predávajú v drogérii a povedala som si, že OK vyskúšam to. Dovtedy som používala balzamy od značiek ako Neutrogena alebo Sebamed, ktoré sú mimochodom úžasné.

Prvý EOS balzám, ktorý som si kúpila bol Summer Fruit a stál cca 8 €ur. Ale teraz neľutujem, pretože akonáhle som ho vyskúšala, pochopila som prečo ľudia vyhadzujú toľké peniaze za balzam. Vôňa je úžasná, chuť je úžasná, perfektne sa nanáša a hydratuje skoro celý deň. Odvtedy už neviem čo je to mať suché pery. A pritom sú 100% naturálne.

Hneď pri ďalšej návšteve som si kúpila aj Acai Blueberry a garantujem Vám, že pokiaľ si raz kúpite EOS balzám nebudete vedieť prestať. :-DD



Potom som skúšala nájsť na internete, či nie je možné ho zohnať aj lacnejšie, pretože všetky vieme, že ceny v drogérkach sú prehnané. A našla som. Akcia 4,60 €ur za jeden balzám. Tak som rovno kúpila 4 kusy pretože nikto nevie ako dlho taká akcia ešte potrvá. (pokiaľ chcete vedieť stránku kľudne mi napíšte)

A tak mi doma pribudli tieto EOS-ka. Pomegranate Raspberry, Lemon Drop s SPF 15, Coconut Milk a Strawberry Sorbet.


Som do nich jednoducho zbláznená a určite odporúčam každému, ale varujem Vás, že je veľmi ťažké prestať kupovať nové a nové príchute.


Vaša AN :-)

1 comment

  1. Byla bych ráda, kdyby byly k sehnání v kamenných obchodech i u nás.

    Summer Reading

    ReplyDelete