Estee Lauder - recenzia

Konečne som sa dostala k  druhej časti Esetee Lauder, kde popíšem jednotlivé produkty.

Minule som zabudla odfotiť cestovné zrkadlo, kozmetickú taštičku a štyri štetce, ktoré boli súčasťou. Zrkadlo je perfektne pokiaľ niekde cestujete, pretože je veľmi ľahké a nezaberá veľa miesta. ale na denné líčenie radšej používam svoje klasické obojstranné zrkadlo.


Kozmetická taštička je dostatočne veľká aby sa mi tam zmestilo všetko čo so sebou denne nosím, ale je taká pekná, že mi je až ľúto ju nosiť v kabelke denno denne, kde by sa zničila. :-(


4 štetce so zlatou rúčkou - na púder, lícenku a očné tiene.


Očný odličovač Estee Lauder je veľmi jemný a vhodný aj pre citlivé oči. Perfektne odstraňuje očný make-up. Čo sa týka vodeodolného make-upu tak si veľmi ľahko poradí aj s ním. Nevýhoda je jedine v cene, nakoľko je táto značka dosť drahá. Rovnako dobre sa viem odlíčiť aj s Garnier odličovačom, ktorý používam roky. Takže z cenového hľadiska by som sa k nemu asi už nevrátila.

Paletka 18 - tich krásnych farieb s dvoma aplikátormi. Tiene samotné nie sú veľmi pigmentované a výrazné, ale táto značka sa prezentuje elegantným líčením ako dramatickým. Skvé na líčenie do práce. Tiene držia pomerne dlho a s požitím podkladovej bázy vydržia celý deň.




Naobľúbenejšia z celého kufríka je táto lícenka a brozer. Farby sú prekrásne, priložený štetec veľmi kvalitný a praktické zrkadielko v jednom. Už je neoddeliteľnou súčasťou mojej kabelky.



Kufrík obsahoval aj 4 rúže . Musím uznať, že zo začiatku som farbami nebola veľmi nadšená, ale na perách vyzerajú vyborne a sú neskutoćne kvalitné držia v porovnaní s drogériovými omnoho dlhšie. 










A nakoniec 3 očné linky. Ja som skôr fanúšik tekutých liniek a ceruzkové veľmi často nepoužívam. Ale keď chcem jemnejši a nenápadný look tak zvolím prave ceruzku. Farby nie sú ničím výnimočné a veľmi mi vadí, že sú veľmi tvrdé a tažšie sa aplikujú. 






Takže toto bola mini recenzia na Vianočny kufrík od Estee Lauder


Vaša AN





No comments