Tipy na vianočné darčeky

parfemy darčekové balíčky


Opäť je tu december a o pár dní tu máme Vianoce. Čas pokoja a radosti, ale pre mnohých často aj stres a zhon zo zháňania darčekov. Ja si nákupy už niekoľko rokov uľahčujem prostredníctvom nákupov na e-shopoch. V pohodlí domova objednám a nechám si darčeky doručiť domov, prípadne do odberného miesta. Je to rýchlejšie a nemusím sa stresovať v nákupných centrách. A nie je odveci nakúpiť všetko na jednom mieste. Na to je najlepšie notino, pretože tam nájdete všetko od parfémov, cez kozmetiku, elektroniku ale aj produkty zamerané na zdravie.

Pokiaľ netušíte čo dotyčnej osobe kúpiť tak určite stavte na parfém, alebo kozmetický balíček. Pred vianocami je na trhu množstvo krásnych darčekových setov s parfémami, ktoré sú často doplnené aj o telový krém či sprchový gél, ktoré sa často nedajú kúpiť osobitne. Navyše viete kúpiť parfémový darček v každej cenovej kategórii, od dostupnejších ako napríklad Elizabeth Arden, cez strednú triedu ako Hugo Boss až po drahšie luxusnejšie značky ako YSL. Parfém je darček, ktorý nikdy nikoho neurazil, no je ozaj dobré poznať preferencie obdarovanej osoby. Pokiaľ si nieste istí, tak siahnite po kozmetickom balíčku. 

Pokiaľ sa jedná o dámu, tak určite skincare balíček. Sú dostupné vo všetkých cenových reláciách a na notine teraz nájdete skvelé značky ako Medik8 či The Ordinary. Alebo možete siahnuť po kórejskej kozmetike ako Some By Mi. Alebo môžete zvoliť kozmetické pomôcky ako Gua Sha, či iné masážne valčeky.

starostlivosť o pleť darčekové balíčky
dekoratívne darčekové balíčky
Skvelým darčkom je aj dekoratívna kozmetika a teraz nájdete darčekové balíčky od výmyslu sveta. Rúže, laky, alebo mix všetkého od značiek ako NYX , Essence, či Catrice. Alebo môžete ísť aj do vlasovej starostlivosti. Veľmi pekné balíčky majú značky Dermacol, či Orofluido. No možete siahnuť aj po hodvábnych gumičkách do vlasov, alebo hodvábnej obliečke na vankúš značky Notino Silk. Notino má aj obrovský výber kuliem, či žehličiek na vlasy.

Keď už hovoríme o elektronike, tak je to síce finančne náročnejší darček, ale aj ten najfunkčenjší. Pre partnera odporúčam holiaci strojček. Svojmu som v minulosti kúpila značku Braun a funguje mu dodnes a je nadmieru spokojný. Populárne sú aj elektrické zubné kefky Phillips či OralB, ktoré sa dajú kúpiť aj v baleniach po dvoch ako krásny rodinný darček. A Vašu partnerku určite poteší IPL prístroj na odstraňovanich chĺpkov. Sama som raz jeden dostala a neskutočne ma to potešilo. Alebo siahnite po veľmi populárnej LED maske napríklad značky Beauty Relax, ktorá sa postará o všetky problémy pleti.
vlasová starostlivosť darčekové balíčky
elektronika darčeky na vianoce
Pre každý Vami vybraný darček si viete vybrať aj darčekové balenie, do ktorého Vám ho rovno zabalia a vy máte po starostiach. Notino pre Vás pripravil aj krásne darčekové sady priamo zabalené v darčekovom balení. Majú množstvo balíčkov s parfémami ako napríklad Lancome, balíčky pre mužov, vitamínové balíčky a dokonca aj krásne balíčky s produktmi Foreo. Určite si tieto sady darčekov prezrite a určite tam niečo nájdete. Alebo môžete zakúpiť darčekovú poukážku a obdarovaná osoba si kúpi darček sama.

Ja mám už nakupovanie našťastie za sebou a dúfam, že aj väčšina z Vás. No ak ste náhodou na niečo zabudli, tak sa určite poponáhľajte aby Vám darček prišiel do Vianoc. Notino garantuje doručenie do Vianoc na všetky objdenávky do 21.12, takže máte ešte pár dní k dobru.
darčekové balenia

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

No comments