MAX and MORE

 

Max and More

Koncom októbra sa mi dostala do rúk dekoratívna kozmetika Max and More z dielne predaní ACTION, ktoré tohto roku vstúpili aj na slovenský trh. Pokiaľ do ACTION chodíte často, tak ste si ju určite všimli.  A pokiaľ ste váhali či ju vyskúšať, alebo nie tak ja som ju otestovala za Vás.

Základom dobrého makeupu je samozrejme dobrý a kvalitný make-up.  Max and More Matt Finnish Foundation je vhodný pre všetky typ pleti a v predajniach nájdete až 5 odtieňov. Praktická vytláčacia tuba obsahuje 30 ml. Je krémovejšej konzistencie a dobre sa zapracováva na pleti, kde sa zamkne a vytvorí prirodzenejší matný finiš. Krytie je stredné, takže zakryje jemné nedokonalosti a zjednotí pleť. Mne úplne sadol odtieň 122. Musím povedať, že som bola milo prekvapená s celkovým vzhľadom a dokonca aj s výdržou. Aj po 6 hodinách vyzeral reprezentatívne no už po 7 hodinách sa mi začal rozbíjať na nose, ktorý mám z celej pleti najmastnejší. Pokiaľ máte normálnu alebo suchú pleť, tak je predpoklad, že vydrží aj dlhšie. Je to aj napriek tomu skvelý výkon, pretože tento make-up je cenovo veľmi dostupný a poznám mnoho make-upov, ktoré sú drahšie a ani z polovice tak dobré. Predĺžiť životnosť make-upu si môžete aj použitím podkladovej bázy Max and More Face Primer, s praktickým pumpičkovým aplikátorom. Dobre sa zapracováva na pleti, krásne ju hydratuje a zanecháva matnou. Pomáha aj so zamaskovaním rozšírených pórov.

Okrem toho je v ponuke aj Max and More Concealer. Korektor je v ponuke v troch odtieňoch v klasickej tube s praktickým aplikátorom. Odtieň 114 bol pre mňa tmavší, ale krytie je skvelé. Takže ak máte na pleti väčšie nedokonalosti, ktoré nezakryje make-up, tak je dobré ho skombinovať práve s týmto korektorom. K zapracovaniu oboch produktov môžete použiť aj praktickú hubku s hruškovitým tvarom, ktorá je po navhlčení príjemne mäkká a dobre sa s ňou pracuje.

Max and More líčidlá

Max and More foundation swatch
Max and More ponúka aj široký sortiment očného makeup a pokiaľ ste linkové ako ja, tak toto si zamilujete. V balení po dvoch nájdete v predajniach ACTION aj farebné tekuté očné linky Max and More Sparkle Me. Výrazná ružová spolu s trblietavou čiernou, alebo sýta fialová v spojení so zlatou. Skvelé na extravagantné festivalové líčenie lete, alebo na kreatívny Halloweensky look na jeseň. Linky majú štetcový aplikátor a sú neskutočne pigmentované, takže stačí už len trošku reativity a dokážete s nimi zázraky. No pokiaľ farebné linky nie sú nič pre Vás, tak samozrejme môžete siahnuť aj po klasickej čiernej tekutej očnej linke v pere, ktorá je dobre pigmentovaná a skvelá pre začiatočníkov, pretože sa veľmi ľahko používa.

Max and More Volume Mascara je klasická objemová mascara kefkou v tvare presýpacích hodín. Bolo veľmi potešujúce, že po rozbalení nebola extrémne mokrá a nezlepovala mi riasy. Zato ich jemne vytočila, jednotlivo obalila a vytvorila celkom slušný efekt. Prežila so mnou celý deň a vôbec sa nedrolila a ani neotláčala. Takže riasenka, ktorá splní vaše každodenné požiadavky a zároveň pekne zvýrazní riasy.

Predposledným produktom je Max and More Satin Lipstick v odtieni Rusty Rose. Krásna tlmená jesenná farba s jemným leskom. Jedná sa o klasický rúž na pery, ktorý ich počas nosenia aj hydratuje a nevysušuje, no po jedle, alebo pití je nutná reaplikácia.

Max and More linky na oči
Max and More linkyna oči swatch
To najlepšie nakoniec. Krásna paleta očných tieňov Max and More Papillon Vás zaujme už na prvý pohľad. Nádherný pestrofarebný obal v sebe ukrýva 21 matných aj lesklých očných tieňov. Vo vnútri nájdete aj veľké zrkadlo. Tiene ma ozaj prekvapili svojou skvelou pigmentáciu, dobre sa nanášali a nádherne sa medzi sebou blendovali. Tým, že je paleta ozaj cenovo dostupná som nemala až také veľké očakávania. No kvalita tieňov mi ozaj vyrazila dych a dajú sa s ňou vytvoriť nádherné farebné líčenia, no aj líčenia vhodné na bežné denné nosenie. Určite si jednu uchmatnite aj pre seba, pretože stojí zato.

paleta očných tieňov Max and More

Paleta očných tieňov Max and More swatch
Max and More Beauty Advent Calendar

A keďže čochvíla je tu december, tak ACTION si pre Vás pripravili aj Max and More Beauty Advent Calendar, ktorý obsahuje až 24 prekvapení. V tomto článku Vám nebudem prezrádzať čo obsahuje, aby som Vám nepokazila prekvapenie. No pre tých ktorých to aj napriek tomu zaujíma mám pripravené na Youtube rozbaľovačku.

Značka Max and More ma milo prekvapila svojím výkonom a hlavne kvalitou a je dôkazom, že aj dobrá a kvalitná kozmetika Vás nemusí stáť celú výplatu. Je ozaj cenovo dostupná a určite ju vyskúšajte.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s ACTION

No comments