Jeseň s Bonprix

 

bonprix klobúk
Dnes Vám prinášam môj najnovší HAUL z e-shopu bonprix. Tohtoročná jeseň je dosť teplá a preto som sa zamerala na šaty a doplnky, ktoré sú na toto obdobie ako stvorené.

Ihneď ako som ich videla zamilovala som sa. Krásne sýto červené pletené šaty s plisovanou sukňou v A-čkovom strihu, dlhými rukávmi a krásnymi gombíkmi. Šaty sú dostatočne teplné na studené rána a večery, ale zas nie až tak aby ste sa v nich cez deň roztopili. K šatám bol aj jeden dodatočný náhradný gombík. Ja mám veľkosť 32/34 a sedia mi ako uliate. Majú krásny a postave lichotiaci strih so sukňou končiacou tesne nad kolenami. No ja som sa ich rozhodla doplniť a trošku viac oživiť a vybrala som k ním tento strečový opasok. Myslím, že spolu dobre ladia aj napriek výraznej pracke opasku.  Tým že je strečový, krásne zvýrazní a stiahne pás a oživí každý outfit.
bonprix červené šaty
Druhé šaty, ktoré ma taktiež zaujali na prvý pohľad sú tieto čierne pletené šaty s prestrihmi v oblasti ramien. Zároveň sú rukávy a golier lemované bielimi pásmi čo taktiež priťahuje pohľad. Skvelé šaty pokiaľ hľadáte niečo jednoduché no stále niečim zaujímavé.  Sú dostatočne elastické a veľkosť 32/34 mi skvele sedí a sukňa je tesne nad kolená (pri mojej výške 158 cm). K šatám som siahla po inom výraznom doblnku, ktorým je klobúk so zlatou aplikáciou. Jesenné slnko je stále dosť silné a preto si myslím, že je skvelé oživiť outfit aj dobrým a funkčným klobúkom. Doplnok a zároveň ochrana pred slnkom, takže výhra na oboch stranách.
bonprix čierne šaty
Čo na outfity hovoríte? Je to Váš štýl alebo nie? A taktiež budem rada ak mi dáte vedeiť či zvyknete na jeseň nosiť šaty, alebo už začínate vrstviť a obliekať sa ako cibuľa. V minulosti som to totiž robila a teraz som úplný opak.

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk


5 comments

  1. Šaty jsou krásné a skvěle ti padnou. Sluší ti červená i černá. :)

    ReplyDelete
  2. Pekný a zaujímavý outfit :) pristane ti to

    ReplyDelete
  3. Presne tie isté červené šaty som si kúpila pred rokom a potom klobúku pokukujem od kedy ho majú, ale ešte som sa nerozhodla či si ho kúpim alebo nie. Inak tie outfity sú úplne môj štýl, tiež na jeseň nosievam šaty :)

    ReplyDelete
  4. To jsou krásné úlovky! Mně se na tobě líbí ty červené, ty jsou naprosto top! :-) Sluší ti to! ♥

    ReplyDelete