Krásne chodidlá so Scholl

Starostlivosť o chodidlá Scholl

Musím sa priznať, že väčšinu roka svojim chodidlám nevenujem takú starostlivoť ako počas leta. Letná obuv odhaľuje to čo je poväčšinu roka skryté a určite nikto z nás sa nechce prezentovať suchou a zrohovatenou pokožkou nôh. Našťastie na trhu je veľké množstvo pomôcok, ktoré starostlivosť o nohy uľahčujú.

Najviac obľubujem exfoliačné ponožky na nohy, ktoré vedia odstrániť z nôh starú a odumretú pokožku. Je to však proces ktorý od aplikovania trvá cca týždeň a človek potom chodí s lúpajúcou pokožkou nôh. Pokiaľ však potrebujete expresnú starostlivosť mám tu pre Vás dvoch pomocníkov, ktorí nezruinujú Vašu peňaženku a vyčarujú Vám krásne chodidlá.

Najdôležitejšie je sa zbaviť starej, suchej a zrohovatenej pokožky. U mňa je to hlavne na pätách. Preto mať doma kvalitný pilník na chodidlá je na nezaplatenie. Odporúčam Scholl Velvet Smooth, ktorý obsahuje drobné častice diamantov a má dve plochy. Zadná je drsnejšia a predná jemnejšia. Stačí pár ťahov pilníkom a zbavíte sa všetkej zrhovatenej pokožky. Pokiaľ neobľubujete manuálne pilníky majú Scholl v ponuke aj elektrický, no za ten si už musíte prošku viac priplatiť.

Scholl Velvet Smooth pilnik
Ďalším dôležitým krokom je hydratácia suchej pokožky. Dobrý hydratačný krém má doma asi každý, no určite odporúčam aj hydratačné pokožky, ktoré dokážu hydratovať pokožku do hĺbky. Skvelé ponožky sú Scholl Expert Care s obsahom Aloe Vera, ktoré sa postarajú o hĺbkovú vyživu a hydratáciu. Pred použítm je potrebné nohy umyť a následne aplikovať ponožky. Na stranách je lepiaci pásik s ktorým sa ponožky zaistia a následne sa nechá produkt pôsobiť 20 minút. V ponožkách je hydratačný krém, ktorý za tento čas urobí svoju robotu vynikajúce. Zostávajúcí krém stačí následne vmasírovať a chodidlá sú hladké, hydratované a hlavne reprezentatívne. Následne stačí starostlivosť o chodidlá dopĺňať denným krémovaním. Takúto hydratačnú kúru môžete robiť pravidelne každý týždeň, alebo podľa potreby pred význaným dňom. 
Scholl expert care pponožky
starostlivosť o chodidlá

Ako môžete vidieť na fotke pred a po je to obrovský rodiel a pri pravidelnej starosltiovsti sa takáto pokožka nôh dá urdžať celoročne. A stačí na to len pár pomocníkov a pár minút. Ako vyzerá starostlivosť o chodilá u vás?


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

1 comment

  1. Scholl používala moje mamka a byla s produkty moc spokojená. :)

    ReplyDelete