Bonprix overaly


bonprix overaly
Nikdy som sa netajila tým, že milujem overaly. Zbožnujem to, že nemusím riešiť čo s čím skombinovať. Overaly to riešia za mňa. Ich jedinou nevýhodou je nepohodlné chodenie na WC, ale ja som sa s tým naučila žiť a preto keď vidím overal, ktorý sedí môjmu typu postavy, tak mi to nedá a musím ho mať.

Z e-shopu bonprix mám už mnoho overalov, ktoré som si v minulosti zaobstarala. Od kvetinových, kraťasových, až po jednofarebné a s dlhými nohavicami. A tohto roku mi do zbierky pribudli ďalšie dva kúsky, ktoré Vám musím odporučiť.

Prvým je tento krásny overal s opaskom na zaviazanie s výrazným vzorom. Jedná sa o kraťasový overal, ktorý má na konci rozšírené rukávy a elastický opasok, ktorý môžete dať aj dole. Materiál je veľmi strečový a v páse je aj gumička. Je veľmi pohodlný a hlavne vhodný na tieto horúce dni. V oblasti hrudníka je aj cvok na zapínanie, ktorý drží prednú časť na mieste. Nosím veľkosť S a tento overal je vo veľkosti 32/34 a sedí mi dokonale, takže číslovanie je OK. Pokiaľ máte radi na leto takého pestré farby a nebojíte sa overalov, tak tento určite musíte mať.

overal s opaskom na zaviazanie

Druhým kúskom je nohavicový čierny overal. Nie je to úplne letný kúsok no vynosila som ho koncom leta keď počasie bolo také že ani nie teplo ani nie zima. Mala som ho dosť dlhú dobu vo wisliste, no nikdy nemali moju veľkosť. Preto keď som videla, že majú veľkosť 34, musela som ho kúpiť. Má dlhé nohavice a krátke rukávy, takže je vhodný práve na také prechodné obdobia ako jar a jeseň. Zapína sa v predu na zips a je zdobený zlatými zipsami na hrudi a aj vzadu na nohaviciach. Na bokoch je aj pár ozdobných zlatých gombíkov. Ja som k nemu dopasovala aj opasok so zlatou prackou, ktorý mám taktiež z bonprixu. Čo sa týka dĺžky nohavíc, tak tie sú pri moje výške 158 cm úplne presné. Konečne overal aj pre nízke baby. Jediná jeho nevýhoda je, že materiál nie je veľmi strečový, takže si dobre pozrite tabuľku rozmerov pred kúpou. Mne sadol ako uliaty.

overal

Ako ste na tom vy a overaly, nosíte ich alebo sa im vyhýbate?

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk



1 comment