Jeffree Star kozmetika

jeffree star

Pokiaľ sa čo i len trochu zaujímate o dekoratívnu kozmetiku, určite ste už narazili na meno Jeffree Star. Jeden z najkontroverznejších ľudí kozmetického priemyslu, ktorý sa vypracoval doslova od nuly až na vrchol. Z hviezdy My Space, cez punk-rockového speváka až po úspešného biznismena. No okrem toho je známy aj vďaka mnohým kontroverzným vyhláseniam a konfiktmi s inými influencermi či celebritami. No najznámejší je hlavne vďaka svoje kozmetickej značke Jeffree Star Cosmetics, ktorá je kvalitovo na tak vysokej úrovni, že dokáže zatienť aj mnohé luxusné značky. Nájdete tam všetko od dekoratívnej kozmetiky ako paletky, rozjasňovače, rúže, riasenky až po skin care. Pokiaľ by ste chceli značku vyskúšať, tak jednoznačne siahnite po paletkách a rúžoch, ktoré sú rovnako extravagantné ako samotný Jeffree Star. Sama vlastním pár produktov, ktorých kúpu vôbec neľutujem.
Jeffree Star Cosmetics Mini Breaker

Mojím úplne prvým produktom bola práve paleta na oči s názvom Jeffree Star Cosmetics Mini Breaker, ktorá obsahuje 9 veselých žiarivých tieňov. Je kompaktná na cesta a obsahuje aj praktické zrkadlo. Všetky tiene sú neskutočne pigmentované a to dokonca aj fialové odtiene. Je to paleta vhodná na jarné či letné líčenie, pokiaľ milujete farby a nebojíte sa experimentovať.

Neskôr som siahla aj po palete Jeffree Star Cosmetics Conspiracy, ktorá vznikla v spolupráci s YouTuberom Shane Dawson. Obsahuje 18 farieb od jemných až po extravagantné. Je ozaj univerzálna, pretože sa s ňou dokážete nalíčiť aj jemne do práce či do školy, ale aj extravagantne na párty. O kvalite sa ani nemusíme baviť, pretože všetko čo Jeffree vypustí do sveta je v top kvalite. Tiene sú neskutočne pigmentované, dobre sa s nimi pracuje a paleta spĺňa všetko to, čo od nej očakávate. Zároveň obsahuje veľké zrkadlo. Jediný problém je trochu veľký a nepraktický obal palety.

A nakoniec som si zbierku doplnila aj s menšou paletou tejto kolekcie Jeffree Star Cosmetics Mini Controversy. Ale až po tom ako zmenili prostredný tieň a vymenili ho za túto neskutočnú zelenú s názvom Put it Back. Vyžiadali si to fanúšikovia a Jeffree im vyhovel. Už len kvôli tejto farbe sa paleta oplatí kúpiť, pretože to je tak nádherná farba, ako nikde inde nenájdete. Čo sa týka kvality, tak budem sa len opakovať. Perfektná pigmentácia, bezproblémová aplikácia a paleta je jednoducho TOP.

Jeffree Star Cosmetics Conspiracy

Jeffree Star Cosmetics Mini Controversy
Ak hľadáte neskutočne pigmentovaný rúž, ktorý na perách vydrží celý deň, tak som si istá, že tieto požiadavky splnia Jeffree Star Velour Liquid Lipstic rúže. Ja mám iba odtieň Jeffree What The F*, no viete si vybrať z neskutočnej palety jemných, nositeľných cez výrazné až po extravagantné. Rúže majú ''brutálnu'' pigmentáciu a ozaj držia na perách celý deň. Perfektný je aj aplikátor s ktorým viete rúž precízne naniesť.

A keď už sme pri perách, tak musela som vyskúšať aj Jeffree Star Velour Lip Scrub. Slávne pílingy na pery ozaj stoja za to. Sú drahšie no v tégliku sa nachádza veľké množstvo produktu. Jedná sa o cukrový scrub, korý po aplikácii môžete z pier doslova zjesť. A musím povedať, že sú ozaj chutné. No okrem toho je to aj skvelý píling, ktorý odstráni z pier suchú popraskanú kožu a necháva ich hladné a hlavne hydratované. Určite vyskúšajte.

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub
Kedysi bolo dosť ťažké sa k značke dostať a museli sme ju objednávať zo zahraničia. No dnes ju nájdete aj na notino.sk a viete si ju objednať domov, alebo na najbližšiu predajňu. takže na ňu nemusíte čakať týždne.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

2 comments

  1. Visit the Halara website: Start by visiting the official halara coupon Often, brands have promotions or special offers displayed prominently on their homepage or in a dedicated "Sale" or "Promotions" section. Look for any coupon codes or discounts mentioned there.

    ReplyDelete
  2. Ty paletky nemají absolutně žádnou chybu, dokonalé odstíny! :))

    ReplyDelete