Notino Beauty Box - Fresh Start

 

Notino Beauty Box

Kto by nemiloval beauty boxy? Krabička plná kozmetiky za zlomok ceny, ktorú by ste zaplatili ak by ste si produkty kupovali samostatne. Už od minulého roku nájdete takéto krabičky aj na e-shope notino. Obsah je dopredu známy, takže sa nemusíte báť, že kupujete mačku vo vreci. Ak Vám obsah nevyhovuje počkáte na ďalšie vydanie. Dnes sa pozrieme na Beauty Box Notino January Edition, ktorý je ešte stále v predaji.

Je to už druhý box, ktorý som si kúpila a obsahuje z každého rožka troška, plné produkty aj miniatúry a dokonca aj zvučné značky. 

Začnem vlasovou kozmetikou. V boxe sa nachádza set produktov značky ALFAPARF Milano a to šampón 75 ml a hydratačná maska 50 ml. Sú určené primárne na suché vlasy, ktoré potrebujú hydratovať. Značku takto lepšie spoznáte pokiaľ viete používať viac produtkov naraz a viete či sa pustiť do plného balenia. Skvelé je aj to, že obsahuje dostatočne veľké balenia na pár týždňov. 

alfaparf milano

Estee Lauder

V boxe sú až 4 produkty zamerané na skincare a sú to ozaj zvučné značky. Najväčšou topkou je sérum Estee Lauder Advanced Night Repair. Síce len malé 7 ml balenie, ale je to top sérum do ktorého sa oplatí investovať. Verím že aj toto mini balenie Vás o tom dokáže presvedčiť. Ďalej je tu plné balenie Clarins Hydrating Gentle Foaming Cleanser. Jemný čistiaci gél vhodný pre všetky typy pleti. Ďalšou skvelou značkou je Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel vo veľkosti 59 ml. Pokiaľ máte citlivú pleť tak práve enzymatické pílingy sú tie, ktoré by ste mali vyhľadávať. A nakoniec plátená masky značky KORIKA. Pokiaľ Vám kórejská kozmetika nie je cudzia, tak ste o nej už určite počuli. Skvelá značka a taktiež aj skvelá maska.

Pokiaľ milujete parfémy, tak určite Vás poteší, že v boxe je aj miniatúra značky Narciso Rodriguez Pure Musk for Her vo veľkosti 4 ml. Príjemná korenistá vôňa vhodná na bežné dni. Stačí len ovoňať a hneď viete či je to Vaša šálka kávy, alebo nie.

Narciso Rodriguez

NOBEAL Nail Care

Budem pokračovať lakmi na nechty. V boxe nájdete značku NOBEA a starostlivosť o nechty. Pokiaľ sa Vám nechty lámu a rastú veľmi pomaly, tak by ste ich mali zregenerovať a práve taktýto typ starostlivosti je najlepší. Keď sa Vám nechty krásne zregenerujú tak určite Vás poteší aj krásny červený lak skvelej značky OPI v plnej veľkosti.

A nakoniec sa v boxe nachádzajú aj kozmetické pomôcky. Saffee Make-up Headband - biela čelenka na vlasy, ktorú oceníte pri odličovaní, alebo umývaní tváre. Praktická vec, ktorá by Vám nemala doma chýbať. Notino Make-up removal pads - plátené čistiace a odličovacie tampóny. V balení sú 3 kusy a sú neskutočne jemné a príjemné na pleti pri odličovaní. Je to ekologickejšia verzia klasických tampónov.

Saffee make-up headband

Ako sa Vám box páči? Obsahuje ozaj neskutnčné produkty, taktiež za neskutočnú cenu. A pokiaľ Vás náhodou nezaujal tak v predaji je už aj Beauty Box Notino March Edition, ktorý je taktiež nadupaný. Budem rada ak mi dáte vedieť aký máte vzťah k beauty boxom a či si ich zvyknete čas od času kúpiť. 


.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

4 comments